Limo...de la Biborteni
Raspunsuri - Pagina 4
catutza spune:
Am gasit si eu la cora, aveau la raionul de sucuri naturale.
Noua ne-a placut foarte mult, nici nu ma asteptam sa fie asa de bun
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
alice2004 spune:
Fetelor, m-ati facut curioasa - eu imi fac o parte din cumparaturi la magazinul angst de pe bdul.tei si acolo au mereu limo, dar nu am luat pina acum ! Data viitoare insa o sa cumpar si eu o sticla !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Liliann spune:
aseara am luat si eu din cora lujerului,. dupa ce am scotocit toate rafturile de suc de eram de atata cautat.
e f bun si are fix gustul limonadei pe care o fac eu acasa din cand in cand pt ca e greeeeu tare de facut.... si e muuult mai ieftina decat asta ...si muuuult mai sanatoasa
numeioana spune:
Am gasit Limo in orasul meu si am baut... E supeeer!!!
Ioana
16+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
nemary spune:
cred ca am tot cautat vreo 3 sapatamani, la Cora, Mega, Carrefour. In sfarsit am gasit, am baut si mi-a placut. Dar... nu m-a dat pe spate + ca are o groaza de conservanti. Pentru gravidutzele cu greturi este bun.
Mari 20+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ioanaradu spune:
sotul meu e fan limo . mie mi se pare ... ... no coment. prefer limonada facuta de mine!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Dory232002 spune:
Criar astazi am cumparat si eu aceasta racoritoare atat de laudata de la un supermarket din apropierea locuintei mele, dar nu mi se pare a fi ceva extraordinar la gust...este buna dar nu isi merita atata reclama, acum depinde de gustul fiecarui om...
DienutaS spune:
Desi imi fac des limonada in casa, astazi am fost tentata sa imi cumpar si eu atat de laudata bautura, sa vad ce n-a vazut Parisul. Dar...cand am citit pe eticheta cati conservanti are, am pus-o cuminte la locul ei si cand am ajuns acasa am mai facut o sticla de limo a mea.
De ce nu va faceti? Eu imi fac de ani de zile, nu e nicio greutate.
Spor la limonada!