Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 30
Giova spune:
Crisu al meu ar manca piureu de cartofi non stop. pot sa il combin cu orice fel de carne, piure sa fie
. eu nu ma mai bag la creatii destepte ca nu le mananca. I-am facut si sarmalutze din carne de vita si nu s-a atins de ele.
Lasa ca va vorbi si Alexandra. si Marco are cuvinte putine si multe chinezarii, dar isi va da drumul. eu sper sa nu poceasca cuvintele si sa nu-l intelegem.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Crisu23 spune:
Asta sper si eu sa nu le poceasca, si sa le intelegem, dar ramane de vazut.
Am incercat sa o pun sa faca la olita, dar in zadar!
Daca se vede in funduletul gol se aseaza si se ridica imediat, apoi si-o pune in cap!![]()
Stie cand face, dar degeaba. Cineva mi-a spus ca din cauza ca nu vorbeste n-am reusit, si ca ar trebui sa mai am putina rabdare.
Giova spune:
asa face si marco. dar mai nou el cum se vede in casa vrea sa-l dezbrac si-si da pampersul jos.
Si mie mi-a zis o amica in parc ca tre sa-l invat un cuvant: pipi sau caca. iar cand face sa vina sa-mi zica. vezi de treaba!!! Il intreb ai facut kk? si el isi duce mana la fundic, la pampers. stie ca a facut, dar nu-mi zice.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
dana_ene spune:
Crissu, condoleante.
In privinta Alexandrei, stai linistita. Roxana spune si ea cateva cuvinte dar nu la fel de multe ca alti copilasi de varsta ei. Oana a spus si mai putine la 1 an si jumatate.
In privintza olitei nici noi nu suntem amatoare. Ea stie sa spuna kk, dar vine si ma anunta dupa ce l-a prestat in pampers.
Daca o asez pe olitza sta cateva secunde, se screme
, dupa care pleaca entuziasmata DATA! (=gata), dar bineinteles ca nu face nimic.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Giova spune:
DATA
. exact asa zice si Marco, dar nu cand e la olitza, ci cand face cate ceva, sau cand nu mai vrea papica.
Imi place ca stie cateva cuvinte, dar le foloseste in contextul bun.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
Giova spune:
acum a plecat montatorul
. si am o mizerie in bucatarie....taman azi tre sa dau cu aspiratorul si mopul.
Crisu
si o zi buna.
fug dupa pitic la gradi.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
cosmi1975 spune:
GIOVAAAAAAAAAA asta fac si io ca daca stiam veneam si la tine

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
toanca spune:
Nici Matei nu e prieten cu olita.
Aseara l-am lasat fara pampers si l-am pus pe olita; te-ai gasit sa stea? da de unde?
S-a dus in dormitor si a facut pisu pe usa dintre sufragerie si dormitor dupa care m-a luat de mana sa-mi arate isprava![]()
Nici Matei nu vorbeste multe
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2