Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 27
Giova spune:

caut disperata un telefon, tre sa-mi cumpar si nu prea-mi place nici unul.
Am fost in parc, marco a papat acolo 2 cremvursti. asa ca ii duc mancarea la cutiuta si vad ca papa tot, plus o punga de pyufuleti, napolitane si cereale.
Ali sper si eu sa gasesc rochia potrivita. la mine se vede burta si nu sunt nici balonata, nici
.
e nasol pt. voi astea micute si slabute sa va gasiti haine potrivite. Sora-mea si-a luat de multe ori de la fete de 12-13 ani, o prietena la fel.
Mirela sunt huse dintr-alea termice pt. sticla de biberon, ca sa nu cari ditamai lada in avion cu tine. sau le poti ruga pe insotitoarele de zbor sa-ti puna sticla la ele in frigi, nu cred ca refuza.
Imi pare rau de creolin, hai ca trece repede otita, sper sa nu-l doara prea tare.
Anasebe
. ma bucur ca ai un baiat exemplar, sper sa ramana tot asa.
Maraki pai Marco nu a prea folosit cana, dar s-a facut naspa, e zgariat plasticuyl ala. I-am luat azi una misto, no name, e innebunit dupa ea, tot din ea a baut. vad ca el prefera canile/paharele/sticlele astea, dar nu-l mai atrag biberoanele: si bine face.
Ursu, Astery si celelaate mamici
si noapte buna.
pe maine
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE 
MARIA
Multa sanatate, fericire si tot ce isi doresc.
La multi ani papuselelor Oana de Dana, Sabina de Irina si Maria de Azaz 
, doamnelor sa va creasca mari, sanatoase ca frumoase sunt
(poate mai sunt si altele si mi-au sarit..)
Si nu in ultimul rand mie
sunt si Maria
si dau o
sau un
la toata secta![]()

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ma bag si eu la nani ca numai desene vad 
Noapte buna tuturor
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Neatza gagici...
O zi frumoasa tuturor 
Bianca
anasebe spune:
Maraki A zis bine Cristina. Moni se opreste la mine in drum spre munte.
Bianca nu citesc zilnic si nici din urma, ca nu prea am rabdare. Sorry, ca nu am vazut.
Imi beau cafeluta si o tai in parc cu piciul ca e musai. Azi lucrez de dupa-masa, asa ca va fi o zi luuuuuuuuunga.
Ali Am uitat sa te felicit! Bravo tie! sarcina usoara si un bebe sanatos.
Pupici la toate!
Si nu in ultimul rand LA Multi Ani Mariilor!
Biancas spune:
Anasebe..tu ce faci cu Tibi? Dupa cate retin ziceai ca il duci la cresa cu predare in limba germana...Il mai duci? De cand il duci? Spor la lucru...........
Acum s-a trezit Dani, a baut laptele si e in pat...
Pt azi are de papa ciorba de perisoare si mai are orez cu ficat de pui.
Bianca
Biancas spune:
Dupa o atenta meditare
mi-am dat seama ca nr 25 ii vor fi mari la anul in vara...el acum poarta 21 si la sandale are si nr 20 care ii sunt bune. Deci un 23-24 va avea la anul
.
Sa vad azi ce gasesc ca dam o tura la Real ..acolo este si Leonardo.
La Real este oferta de scutece Pampers: cumperi 2 baxuri de Pampers + 1 bucata de servetele umede indiferent de marime si primesti o geanta Pampers pt bebe.
Eu mai am 3 baxuri de 44 buc de Huggies, o jumate de bax de Pampers dar ma tenteaza geanta aia ca e faina
. Anul asta m-am rezolvat cu scutecele daca ii iau si alea
.
Nu cumpara nimeni Huggies?
Bianca
szaboali spune:
Buna dimineata!!!
La multi ani MARIILOR!!!
Anasebe
multumesc.
Si mama e Maria si e si ziua de nastere
...asa ca azi mergem la chef![]()
V-am
si va doresc o zi minunata.
Ali
5+ si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/iarinutza" target="_blank">[b] poze Iarina
Biancas spune:
Ali distractie faina, la multi ani mamei tale...
La mine bunica-mea de la Sebes e Maria...si bunica cealalta care a murit a fost Maria..deaia ma cheama si Maria..
Parca si fina mea e si Maria...dar nu sunt sigura..
Trebuie sa o sun pe bunica-mea
.
Gata...la lucru cu mine.
Bianca
anasebe spune:
Bianca Anul asta nu-l dau la gradi. Sa vedem la anul in toamna ce facem. Mai, eu i-am luat lui Tibi sandale 24!!!! Si in rest are tenisi nr . 23! S-ar putea sa ai o surpriza la anul, ca astia cresc asa de repede....