Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 24
cosmi1975 spune:
BIANCA SIGUR AI MULTE PE CAP...SFATUL MEU..daca ai cu cine si mai ales ai incredere cu cine sa l lasi acasa eu zic, asa sa faci...este totusi mic, sincer iti spen e prea mic ca as invete cine stie ce si o as aiba timp o gramada sa se trezeasca sa mearga si la gradi....eu una nu l as duce...sincer fara umor
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Giova spune:
Am venit...marco a dat iama in punga cu napolitane Joe.
Cosmi ce fain ca iesi la suc cu prietena ta....
eu nu m-am mai intalnit cu prietenele...ho-ho-ho, nici cum nu ne potrivim programele. Nici macar cu copii nu am mai iesit.
in 2 sapt. pleaca educatoarea lui marco de la gradi. cica alte afaceri...., of... macar ramane cu cealalta, dar imi era draga si Nico.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Cosmi, mersi de sfat
...exact asta imi spunea si o vecina azi dimineata cand i-am spus ca va merge la cresa si va invatza mai multe...las ca are timp..
.
Sa vedem si alte pareri...of..nu stiu cum e mai bine..nu stiu ce decizie sa iau... Chestia e ca mi-a zis aia ca daca l-am inscris sa il duc ca daca nu se ocupa locul si e nebunie aici cu locurile. Si totusi pana in septembrie anul viitor nu l-as tine acasa...
La Sandra a fost simplu...avea 2 ani impliniti, m-am intors la servici in septembrie iar ea cu 15 august parca a mers la cresa ...nu mai folosea scutece, stia sa manance singura, vorbea...
Dar el ce stie? Nimic
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
lasa draga ca l duci la anu , acu ce sa facem sa ducem copii de a sila ca nu au ele locuri
GIOVA nu i mai da napolitane.....da mi mie
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Giova spune:
Cosmi hai ca ti-a lasat si tie cateva.
Maraki mai ai cana de la Fisher-price? a mea asa urata s-a facut, si nici nu a prea folosit-o.
fug ca Marco sterge peste tot cu servetele umede.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Biancas spune:
Faza nasoala e ca Nelu nu ma ajuta cu nici un sfat...el nu are nici o parere...mi-a spus ca ce decid eu aia facem(daca il duc sau nu)...of..si mi-e asha de greu sa ma decid..sa fie bine mai ales pt el dar de ce nu si pt mine..
Il mai pistonez sa isi spuna si el parerea...si dupa cate am inteles directoarea e o cunostiintza de-a lui mai veche..eventual sa vorbeasca cu ea sa ii tina loc pana ne hotaram sa il ducem
.. Ce bine ca avem o pila buna nu?
Prietena mea si- a inscris copilul din sept anul viitor si el face 2 ani in aprilie. E dezastru la crese...toate sunt pline
.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
toanca spune:
Si eu sunt de parere ca e totusi prea mic pentru cresa.
Eu am preferat sa-l tin cu bona in loc de cresa.
Are timp si de cresa (daca o sa-l dau ...desi nu cred), dar cu siguranta o sa-l dau la gradi.
Nici Victor n-ar fi de acord; sa-l scol devreme.....il mai las inca sa copilareasca si sa doarma el cat are chef si cand vrea
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Biancas spune:
A mancat si Dani un iaurt. Doamne rau mananca
. Maica-mea zicea ca la amiaza a luat vreo 3 linguritze supa si gata..iar felul doi a avut pilaf de orez si ficat de pui. A spus ca daca ficatul era bucatica mai mare il scuipa afara. Cum simte carne scuipa afara mancarea...deobicei cere mana ( a mea sau a cui ii da sa manance) sa nu faca pe jos
Am observat si eu ca nu manaca carne...decat daca e foarte marunt taiata si nu o simte (aia fiarta de ex). Daca e prajita o scuipa afara. In Turcia ii curatzam carnea si ii dadeam cu pireu sau orez, pireul il manca, carnea o scuipa afara.
Duminica seara am fost la restaurant si m-am gandit sa ii iau o pulpa dezosata la gratar cu pireu..pireul l-a mancat carnea a ramas acolo
.Dintr-o pulpa daca a mancat cateva bucatele si alea la inceput cand i-a fost foame. Of...si asta face ca sora-sa...si ea pana la 4 ani nu a mancat carne, doar mezeluri
Ies pe afara la plimbare...

Bianca
Biancas spune:
Toanca..multumesc
Bianca
Giova spune:
Toanca una e la cresa de stat cand trebuie dus pana la o anumita ora si una e la particular, cand il duci cand vrei.
eu chiar sunt multumita, caci marco dormea pana la 10-11 si seara dupa ora 12 adormea. macar acum are un program, se trezeste la ora 8.30, si seara la 22-22.30 somn.
Tu ai avut noroc de bona ca lumea, dar eu nu m-as fi incumetat. daca erau bunicile aici, era super,sau sa-mi fi recomandat cineva vreo femeie, dar eu o pers. straina nu bagam in casa si sa o las cu copilul meu.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra