Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (212)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

HELLO GAGICI!!
Sper ca sunteti cu totii ok, putin mai toropite de caldura sau suuuper relaxate dupa nu stiu ce concediu exotic. Noi acasa, nexam concedii, suntem ocupati pana peste cap cu odoarele noastre. Ce-i drept ioana este cea care ne da bataie de cap in continuare, Raru este mult prea cuminte iar eu deja sunt o mamica experimentataasa ca nu mai sunt chiar asa cu sufletul la gura, in schimb imi lipseste antrenamentul(la antrenament fizic ma refer) ca alerg toata ziulica dupa motorizata mea si cand zic si eu ca pot lua o pauza sunt ceruta la supt in gura mare.
Ioana este destul de geloasa, imediat ce vede pe cineva cu Raru in brate se cere si ea luata si nu mai spun ca numai in carutul lui ar sta.
Am fost cu ei azi la dr pentru control. Raru a luat 1.400kg, neasteptat de mult, s-a nascut cu 3600, am iesit din spital cu 3300 si acum are 4700. pai daca doarme si suge...
Ioana are 12kg plus minus 100 gr ca nu statea deloc pe cantarul ala.
Cam atat am timp sa scriu, fug repejor s-o pregatesc pe mandra sa plece la plimbare ca eu sa pot face baie bebelusului. Nu v-am spus ca-i fac baie numai pe ascuns??? Nu suporta sa vada ca se suie altcineva in cadita ei, am facut odata greseala asta si pana n-am bagat-o pe ea in cadita n-am avut pace in casa.
vapup pe toate si toti bebelusii, va urez in continuare vacante cat mai frumoase si sper sa mai pot intra cand si cand.

daniela33w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova... te rog respectuos sa iti vezi de treaba ta si sa nu ma mai barfesti pe forum in lispa mea. Nu sunt blonda si nici nu voi fi vreodata . Cred ca ar trebui sa iti cam cauti ocupatie ca bag seama ca te plictisesti acasa fara copil, fara servici si te apuci de vorbit...pe mine sa ma lasi deoparte din discutiile tale mai ales cand nu sunt online. Barfeste pe cine vrei in lipsa dar nu pe mine.
Ali..si Dani face partzuri si se rade de numa cand aude si eu rad cu el si asha..
Revin daca mai revin...am avut 2 zile de plimbari, servici, cumparaturi, musafiri plus ca mi-a picat si netul , am bagat windows...distractie

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Ingrid..speram sa vad pozele si nimic...dupa aia am vazut mesajul tau in care ziceai ca nu le poti pune. Mie asha mi s-a parut ca fetitza aia in a doua poza seamana cu Diana ta. In a treia poza nu mai semana. Poate mi s-a parut...
Toanca pt primul pishu a lu Matei.
Cosmi unde vezi tu suvitze blonde? Sunt mai deschise la culoare...fatza de roscatul din cap dar sunt saten roscat.
Maraki, la Angelo.
Moni.. ca ai gasit net...te mai asteptam zilele urmatoare cand doarme Diana. Distractie placuta si mult soareee
Si nu mai stiu care ce ati mai scris.
Merg sa fac

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bey Giova, de ce barfesti dom'le? ha? aud?

edit: plus ca stai acasa, far' servici, far' copil, pai asta-i viata breeee???
edit la edit: plus ca ai copilu' la cresa particulera... eeeee....

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu din pacate vad pozele din drop doar pe jumatate, nu am bara ca sa cobor poza, nu vad nici un comentariu..nimic....asa e si la voi? nu se mai vede nici coloana de poze care era in dreapta cand deschideam o poza....
Bianca intru acum la tine sa te vad suvitata
Ingrid mi-a placut cum e tunsa Diana, parca e un puisor iesit din gaoace
Maaarch incet, incet te obisnuiesti cu ritmul asta, pupicei la copilasi
De Anasebe ce mai stiti?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca asa se intampla cand citesti printre randuri sau pe diagonala, cum vrei tu.Ori cu suvite, ori blonda, ori roscata, tot dama aia esti.
Pai de ce crezi ca mi-am luat barbat? sa ma tina draga...ai vrea tu sa stai acasa, fara copil, fara servici si sa curga banii.
Astery pai vezi iubita, asa se intampla daca esti casnica, am uitat sa va zic, in fiecare zi ies in fata blocului pe banca si studiez oamenii care intra si care ies, aaa si mananc seminte, si pe vizor ma uit, nu-mi scapa nimic. sunt mai rau ca si pensionarii.
March iubita esti o eroina. pup mica printesa si piticul. te cred ca e geloasa, dar lasa ca-si revine ea.

Marco meu doarme, am fost afara, a papat si putin dintr-un cremvusti si Nutri Day iuart de baut.
Urmeaza imediat lapticul. dar pana atunci mergem sa papam.
si noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Noapte buna mamici....ma retrag la Lost

p.s. cand apare Prison Break seria 3 sa ma anuntati urgent

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Am terminat si eu dusul si ma apuc de spalat la vase ca am avut musafiri si nu vreau sa i le las la maica-mea pe maine. A fost nasa cealalta a lui Dani care e in 5 luni si va avea baietel...vad ca toate cunostiintzele mele fac baieti Sa vina vremeuri grele? Asha se zice cand se nasc mai multi baieti decat fete.
Giova..nu te invidiez absolut deloc.Chiar nu as vrea sa stau acasa ca imi place sa muncesc, mai ales ce muncesc acum Eu mi-am luat barbat care sa lucreze o zi sa aduca bani in casa iar doua zile sa stea cu mine acasa si sa aiba grija de mine si de copii Habar nu ai ce bine e..
Maraki..am adus si eu toate PB dar nu am vazut nici un episod. Parca nu am chef de filme...si asta de mult timp..nu am rabdare sa ma uit la DVD Ti-ai adus Friends? Am auzit ca e fain. Noapte buna si vizionare placuta.
Noapte buna..ma bag la spalat si la nani.

Mergi la inceput

Am uitat...
La Leonardo sunt reduceri faine, 70 %.
Sandale de piele pt Dani in vara erau 79 lei iar acum sunt 24 lei. Sunt de piele si interior si exterior. Am sa ii cumpar marimea 25 pt la anul. Sunt saboti de dama si cu 9 lei si cu 15,18...pantofi cu 45 lei de piele...
Daca aveti chef faceti o vizita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna dimineatza!

Astery, duamna, noi nu ne mai vedem?
Ce program aveti voi?
Poate arunci un ochisor in dimineatza asta si-mi spui.

Giova, ai inceput pregatirile pentru nunta?
Cum a papat Marco ieri? Ceva mai bine, nu?

March, ma bucur ca am citit vestile de la voi. E super ca Raru e asa cuminte.
La mine acum situatia e mult diferita: 2 nazbatii, 2 capsoare care nasc idei care mai de care mai trasnite.
Las' ca vezi tu!

Bianca, cred ca am sa intru si eu zilele astea la Leonardo. Mersi de pont!

Ingrid, am vazut pozele. Ai o frumusete de domnisoara, dar are cu cine semana .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput