Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (212)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ali ha-ha-ha...esti trecuta deja...doar m-am plictisit ieri si am zis sa te trec
Cosmi e fain filmul, e despre lumea modei, nu stiu cum de i-a placut la Clau.

poze noi:
http://community.webshots.com/album/560132300TRdReL?start=28

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Giova nu m-am uitat la listuta...ca daca vedeam nu mai scriam... la Marcolino maraici si sa-i iasa caninul asta fara dureri prea mari. Tot vroiam sa te intreb...de ce nu va aduceti filme de pe net??? Voi le inchiriati nu? Filmul de care zici e mai vechi? Cred ca si noi l-am vazut dar mai demult...daca nu ii confund titlul.
Irinutza, cuscara-ta a luat o pauza de o luna ca pleaca in concediu...o daca nu mai scrie dupa o luna...de pufuleti prin toata casa zici??? Si eu am un exemplar dar eu mai am si norocul ca ii culege singura sii ii papa...ca norocul ca sunt mai bunu de pe jos...de crezi ca eu tre sa aspir de cate 2 ori pe zi in toata casa...

Ali4+ si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/iarinutza" target="_blank"> poze Iarina

Mergi la inceput

Giova am vazut pozicile...ce hobby are Marco...dar Dani e fetita? Eu credeam ca e baiat

Mergi la inceput

Ali eu am multe filme aduse de pe net, doar ca nu aveam DVd care sa vada dvd-urile facute de noi. a cumparat Clau un no name si merg, dar tot nu prea avem timp sa le vedem pe toate pe care le avem. Filmul e din anul asta, nu stiu cand a aparut, eu din aprilie il am pe dvd, descarcat de un prieten. in rolul principal, adica Diavolul e Merryl Streep (nu stiu cum se scrie exact).
Dani e fetita, e cu parul lung, nu se vede? e prescurtare de la Daniela, o are mama in plasament de vreo 6 ani.
e innebunit Marco dupa motoare, asa ca....
ai culcat-o pe iarinutza?

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

da e misto filmul...cred ca am vazut cronica

pufuleti ii dau si io ...adica numai pufuleti , ce se mai bucura cand ii dau fetele altceva ...dar nu prea il las

miercuri am facutprogramare la pediatru, n ma fost de 2 luni

TOANCAAAAAAAA unde esti??????

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Giova pai de aia si intrebam ca am vazut ca e cu parul lung si mi-am dat seama ca e fetita...cand ziceai de ea scriai numai Dani...de aia credeam ca e baiat. Stiu ca o are mama ta in plasament dar poate am omis mesajul in care ziceai ca e fetita.

Inca nu s-a culcat Iarina ca am pus-o in pat si s-a zvaecolit pana s-a dat jos , si-a plimbat caruciorul de papausi cateva ture p-aci si acum i-am dat sticluta cu laptic...fericire mare!!! Sper sa adoarma repede.

Mergi la inceput

Cosmi la medicul vostru pediatru e cu programare? La noi nu...de la 1 an abia acum am fost...dupa 6 luni...daca nu au fost probleme ...
Control de rutina?

Mergi la inceput

Nici eu nu prea merg la dr. de fam., daor in cazuri extreme. Nici la dr. aia la care mergeam periodic nu am mai fost.

pe mine m-a fericit Clau. vizita la sat a baietilor s-a lasat cu urmari: un purice. am vazut ca eram muscata pe picior, , dar acum mi-am descoperit si pe burta 2 intepaturi.
asa ca am dat prin toata casa cu solutie, doamne de miroase, noroc ca aveam fiole de data trecuta. bine ca e marco la gradi, caci asa pot tine inchis, pe urma aerisesc si spal, pana vine el.
Numai asta imi lipsea acum. macar daca am scapa de el.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ALI , control de rutina....sa vedem
GIOVA lasa draga ca aduc noroc

am facut poze cu stef ...dar nu stiou a le pune

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Cosmi dar eu m-am saturat, ca urgent se lipesc de noi. nu e anotimp sa nu avem cate unul., cine stie de unde luat. ca norocul, numai pe noi ne inteapa, pe Marco nu am vazut.
e musai sa ies pe belcon, ca nu pot sta in casa.

_

Mergi la inceput