Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 14
cosmi1975 spune:
asa i ali , e semn de sanatate
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
maraki spune:
Hello,
Am vrut sa scriu ceva dar am uitat ce
M-a derutat Oachi cu mesajul ei
Aici daca intri in magazine, nimeni nu te intreaba nimic, cred ca am mai scris asta....te uiti la ce vrei, probezi cat vrei,etc. Am pus sa fac o ciorbita de pui, numai bine ca e gata cand trebuie sa manance Angelo, are masa de pranz la 13.30.
Mirela, nasol moment 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
TatianaG spune:
Va mai amintiti de noi??? ![]()
N-am trecut deeeemuuuult pe-aici si asta numai din cauza lipsei timpului. Am inceput sa lucrez si putinele ore de dupa servici le dedic copiilor. Dupa ce se culca ei, incep sa fac mancare, curatenie etc si daca mai rezist mai dau o tura si pe forumuri.
Daniel si Eduard sunt bine, au crescut foarte mult, zilele trecute ii studiam ca nu mai au fizionomii de bebei, ci de copilasi. Au miscari foarte hotarate, pe ce pun ei mainile, nu raman nemiscate (aici ma refer la obiecte mai mari, gen scaune, tobogan, masuta). Se catara in continuare pe tot ce au la-ndemana si, mai nou, iau cu asalt (spre disperarea mea, mai ales cand sunt singura cu ei) si cataratoarele din parcuri.
Fac parte din categoria "musca" adica au cate 10.5 kg, desi mananca bine, nu se vede pe ei. Adevarul e ca se misca in continuu, n-au stare sa stea pe loc nici un minut.
Se inteleg foarte bine, se coalizeaza si la bine si la rau, dar se si ciondanesc, se mai lovesc unul pe celalalt - cred ca e normal. Se fac intelesi cand vor ceva, prin cuvinte, intonatii sau ducandu-ne acolo unde e obiectul dorit, canta (numai ei inteleg cuvintele, noi ne dam seama de ce canta dupa melodie), le place sa danseze, cand aud vreo melodie care le place vin la noi si ne prind de mana sa dansam.
Merg la cresa (din martie). Din fericire n-am avut probleme cu ei, nici de acomodare, nici de sanatate. Dupa o saptamana de cresa, dimineata cand ii duceam imi faceau "pa" si intrau fuga-fuga in sala. Inca n-au lipsit nici o zi din cauza de imbolnavire.
In iunie am fost cu ei la mare, s-au simtit minunat, ar fi stat numai in apa. Nu s-au speriat nici de apa adanca, nici de valurile mari, nici de faptul c-au cazut de cateva ori in apa (i-au luat valurile).
Se inteleg bine si cu Clara, deja fiind mai mari au si activitati comune - ii pun sa deseneze, sa modeleze plastelina, danseaza toti 3 in cerc, se ascund, se joaca cu mingea, cu masinile, cu lego-rile. Clara a devenit mai responsabila si-i mai mustruleste cand fac vreo boacana sau ne cheama pe noi sa ne arate ce-au facut. Sunt tare dulci cum se inteleg toti 3.
Felicitari noilor gravidute, s-aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Pup toate mamicile si toti copilasii!!!
Mai trec pe-aici!!!!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004),
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME 1 FILME 2
Album 1 Album 2 Album 3 Album 4 POZE NOI
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
Ana_m spune:
Salutare,
Am zis ca daca tot am net sa intru sa va salut . Vad ca ati sarit in apararea patriei 
, sau mai bine zis a vanzatoarelor tarii. Mai fetelor eu nu genaralizez, asa e in magazinele cu haine in general da , sar p etine, dar poate ca nu am fost eu destulk de explicita . De ex ne-am dus la 5 si 10 sa lum niste materiale de constructii. Era un nene tare obosit saracul pe acolo, ii scoateai cuv cu clestele din gu\ra
, de fapt la 5 s/a inchis si nah e greu sa dai informatii ce orar ai maine , nu ?
Ca doar clientii sunt prosti si tot vor venii sa cumpere. Apoi asistenta medicului de familie s tare deranjata cand i/a cerut mama sa/i fac o trimiterre. Mama dracului de capra ca daca eram acolo ii si ziceam vreo 2. Ce naiba nu toti au salariille care le au in Ro , ei de ce dracu sa astepte spaga ca sa isi faca meseria , pt care sunt platite si au salar , nu ? E tarea greu sa lucrezi
. Atitudinile astea de lasa-ma sa te las, las ca vremea trece plata vine ,
, ma seaaaaaaca
.
Am vazut Ali ca ai reusit ce-a ce ti-ai dorit asa ca iti urez sarcxina usoara . Ma scuzati dar nu stiu cxe draci are tastatura asta ![]()
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
cosmi1975 spune:
ANA
am inteles exact ce ai vrut sa scrii....mare adevar ai scris
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Giova spune:

Marco nu a papat nimic in afara de laptic si o banana, nici nu vrea sa doarma
. acum e la el in patut, macar o ora de-ar dormi, asa bea si laptele in somn.
Ana, Cosmi, Irina asa e. eu mor cand le aud e unele ca ce bine e la noi in tara, iar daca nu esti de acord, ai fitze.
Noi sincer, am venit de dincolo din cauza de bani, aici Clau castiga mai bine ca in Italia, dar cheltuiesti pe luna cam ca acolo, daca nu mai mult.
Ali pai noi nu avem ce sa platim, noi suntem ultimii afectati, de la et.5 pana la 2, s-a tot dus apa.pe cand mergi la eco? sau te trec dinainte pe lista?
Oachi nu stiu ce sa zic, din 30kg am ramas cu mai bine de 20 pungi(am intrebat-o pe mama). n-au fost chiar 1 kg, dar oricum nu au scazut foarte mult. au fost si vinete dintr-alea mari, fara seminte... . N-ai ce aparare sa-i iei Biancai, ea de mult si-a dat cu firma-n cap.
Dana, Maraki
.
Tatiana doamne de cand nu ai mai scris!!! ma bucur ca sunteti ok, si gemenii asa de rezistenti ... acum cred ca esti si tu putin mai libera. va
pe toti si asteptam pozici cu cei 2 crai si printesa.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
a adormit marco singur in camera, la el in patut
. doamne ca de mult nu am mai incercat tehnica asta.
din oct. va dormi singur la el in camera.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Giova spune:
vad ca numai eu sunt de serviciu azi.
mi-a baut 250 ml lapte, macar atat.poate mananca ceva cand se va trezi, sau poate se pastreaza pt. gradi
.
azi dim. s-a trezit mai repede, si o ora s-a jucat singur in patut, pana ne-am trezit si noi
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
dana_ene spune:
Tatiana
, bine ai revenit cu vesti despre voi. Intr-adevar este minunat ca nu ati avut nici un fel de probleme cu cresa. Super asa!
Poate mai ai timp sa intri
.
Giova, felicitari pentru somnul "de voie" al lui Marco.
Ali, sigur o sa vii cu vesti bune de la medic, abia astept sa ne spui cum a fost.
Fetelor, casa mea arata de parca a explodat o bomba in mijlocul ei. Nu avem loc sa mergem, pe covoare sunt piese de lego, puzzle-uri, clesti de rufe...
, vai mie!
Domnisoarele mele sunt in delir, asculta muzica "de copii" si se joaca. Daca n-ar fi atat de galagioase ... dar se chitzaie, se cearta, se alearga.
O sa incerc o mobilizare de trupe sa oranduim putin casa.
Va pup
!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Giova spune:
Dana macar la tine sunt 2, dar la mine e unul si tot la fel e.
frumoasele.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra