PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Originally posted by Tweety7

Acum am si eu o intrebare. De vreo saptamana Clara isi tot baga degetele in ureche. Dupa capul meu sunt trei variante: o deranjeaza ceva, vrea sa se scarpine sau pur si simplu a descoperit ca-si poate explora urechea. Ai vostri fac treaba asta? O fi cazul sa merg cu ea la medic?

Si Nour a avut o perioada cand isi baga degetelul in ureche, chiar insistent, insa fara sa para ca il jeneaza ceva. I-a trecut "obiceiul" de la sine...cred ca era explorare...

Mami cu doi lei paralei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:

Auziti da' stie cineva cam pana pe la ce varsta mai vreau un copil sa stea in carut, ca al meu sta acum da' nu stiu mai incolo pe la 1 an jumate, doi si imi e groaza sa plimb un carucior cu 2 locuri si un singur copil?

Cel mare a avut carutul-umbrela pana pe la 3 ani, era mai comod pentru toti. Il luam cu noi oriunde ca era usor si cand copiulul dadea semne de oboseala, tup cu el in carucior si baiatul isi incarca bateriile .

Mami cu doi lei paralei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Un capitol nou, ceva?Cine se baga, ca eu ma gandesc cu groaza ca in curand trebuie sa schimb si la Confesiuni si e nevoie de matematica....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausi spune:

Bysko - Multumesc frumos pt ajutor si pt ca mi-ai acord cateva minute din timpul tau. Ceea ce mi-ai sfatuit tu incercasem deja, dar fara niciun rezultat si de aceea am indraznit sa va cer ajutorul. Prietena mea nu are PM-ul activat si de aceea acesta metoda nu a functionat. Am cautat si la membri dar insa nu am gasit informatii destule pt a ma pune in contact cu ea.
Speranta mea e ca cineva o cunoaste si i-ar putea spune ca o caut.

Multumesc anticipat pt orice ajutor acordat.

Va pupa dulce o mamica de ghiocel de martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Dragi mamici ne vedem la un nou capitol AICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

saluty,
dupa cateva zile de maraiala, gemete in somn, iata ca-si facu aparitia primul canin. asteptam vesti de la altii!

Madalina-mamica lui Sebastian(21.02.2003) si alui Cristian(20.07.2006)

Mergi la inceput