quote:
Originally posted by Tweety7
Acum am si eu o intrebare. De vreo saptamana Clara isi tot baga degetele in ureche. Dupa capul meu sunt trei variante: o deranjeaza ceva, vrea sa se scarpine sau pur si simplu a descoperit ca-si poate explora urechea. Ai vostri fac treaba asta? O fi cazul sa merg cu ea la medic?
quote:
Auziti da' stie cineva cam pana pe la ce varsta mai vreau un copil sa stea in carut, ca al meu sta acum da' nu stiu mai incolo pe la 1 an jumate, doi si imi e groaza sa plimb un carucior cu 2 locuri si un singur copil?
.
Un capitol nou, ceva?Cine se baga, ca eu ma gandesc cu groaza ca in curand trebuie sa schimb si la Confesiuni si e nevoie de matematica...
.?
Bysko - Multumesc frumos pt ajutor si pt ca mi-ai acord cateva minute din timpul tau. Ceea ce mi-ai sfatuit tu incercasem deja, dar fara niciun rezultat si de aceea am indraznit sa va cer ajutorul. Prietena mea nu are PM-ul activat si de aceea acesta metoda nu a functionat. Am cautat si la membri dar insa nu am gasit informatii destule pt a ma pune in contact cu ea.
Speranta mea e ca cineva o cunoaste si i-ar putea spune ca o caut.
Multumesc anticipat pt orice ajutor acordat.
Va pupa dulce o mamica de ghiocel de martie!
saluty,
dupa cateva zile de maraiala, gemete in somn, iata ca-si facu aparitia primul canin. asteptam vesti de la altii!
Madalina-mamica lui Sebastian(21.02.2003) si alui Cristian(20.07.2006)