Ati patit asa ceva?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ce ai rezolvat?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am rezolvat!Asta seara a ajuns carutul si tot ce avea(bateriile )acasa, in stare perfecta.Am telefonat dupa ora 9 si ne-au spus ca a ajuns si ca sa nu mai fac eu drumul am vorbit cu baiatul nostru cel mijlociu care lucreaza in Bucuresti si a mers el la aeroport si a verificat ce a ajuns si in ce stare sunt.A fost si acolo cand au pus carutul in masina.Totul s-a terminat bine!!!!Va multumesc ca m-ati indrumat!!!Va multumim ca existati!!!!DRAGI PRIETENI!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ma bucur mult ... data viitoare sa nu uiti sa asiguri bagajele.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

doina, ma bucur mult ca a-ti recuperat scaunul lui DAn!!!
Sanatate si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu eram convinsa ca o sa-l primesti , ma bucur ca totul s-a sfarsit cu bine .
sanatate maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Angajatul ala impertinent tot isi merita o plangere.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am auzit la televizor saptamina trecuta, cred, ca in Londra cei care transporta bagajele au fost depasiti de numarul mare de pasageri si ca asta a produs intirziere ale bagajelor peste tot.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Si noi ne bucuram ca ne-au adus carutul si nu a fost nevoie de drumuri si emotii.Angajata isi merita o plangere...caci nimeni nu sta in scaun cu rotile de placere...de fite...dar asta este...
Va multumim ca ne-ati indrumat!!!Rog moderatorii sa inchida subiectul!Totul s-a terminat cu bine!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katie30 spune:

Ce ma bucur ca s-a terminat cu bine! Trebuie neaparat sa depui plangere in ceea ce o priveste pe angajata! Poate se poate face si online!...

Mergi la inceput

Din fire eu sunt iertatoare.Nu are rost sa o mai reclam caci nu cred ca s-ar face mare lucru.Bine ca s-a terminat cu bine!

Doina Bita

Mergi la inceput