Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (211)
Raspunsuri - Pagina 27
anasol spune:
ali, multumes , esti dragutza, gata am pus si filme si poze , va spun si io noapte buna, ca tre sa eliberez camera ca doarme mama cu dav aici la calc , noi ne ducem sus.........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
Maraki..deja imi miroase a mancare
. Sa ne spui daca iti place "varza a la Cluj"
. Si eu am facut sarmale cu cimbru si mi-au placut
.
Moni..nu stiu la cat ai tren ..ma gandesc ca seara..iti urez de pe acum distractie maxima, timp frumos si calatorie cat mai frumoasa si linistita
.Si vezi tu pe unde mai bantui prin tzara ca e mare tare
.Asteptam detalii despre Clara si nu ai zis nimic
.
Anasol, drum bun si distractie faina.
Ali..cam devreme te culci azi...si ieri nu ai facut prezentza
.
Irina...vad ca nu ai reusit sa pui poze in drop
.
Am pus niste poze cu noul halat de baie de la tuclatezi. Are un material moale si pufos...
, imi pare rau ca nu mi-am cumparat si mie unul am zis ca am 2 ce sa fac cu 3
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Moni..nu te stresa ca inca la mare la noi nu se merge cu costume la restaurant(defapt nici afara). Tricou, pantaloni scurti, rochie de plaja...ce ai. In Turcia la intrare in restaurant era un panou pe care erau 2 oameni in chiloti de baie si aveau un X mare pe ei..deci nu aveai voie sa mergi in slip. Dar in pantaloni scurti si tricou nu ti-a interzis nimeni
. Noi de la plaja mergeam direct la masa si uneori eram cam uzi dar cu haine pe noi (Sandra vesnic era uda ca tot in apa era ca ratza si o scoteam din apa si plecam nu mai stateam sa se usuce).
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Acum m-am uitat si eu in pozele poze de Anasol..in a doua poza este o fetitza...dupa parerea mea e leita Diana de Ingrid
dar putin mai mare...
Ingrid...ai neamuri prin Moldova? 
Bianca
maraki spune:
Eu in Grecia mancam la terase si stateam doar cu pareo si costumul de baie pe mine. Cred ca e interzis la rest. de lux nu peste tot. A iesit buna varza, acum mananc si merg sa vad mai departe Lost
Azi a dormit Angelo doar 30 min. si cred ca voi adormi repede ca nu mi.am facut somnul de dupa-amiaza ![]()
Bianca maine intru sa vad halatul, pupici la spiridusi! NB!!!!
p.s. Anasol drum bun si distractie placuta!!! Asteptam impresii ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Maraki..ma bucur ca iti place. Gustul e cam acelasi dar munca mai putina. De ex socrii mei fac sarmale dar nu mananca varza..si sotul meu asha facea la inceput cand ne-am casatorit dar i-am zis sa nu mai imi lase varza in farfurie ca o sa ii fac numai carne tocata fiarta daca nu o mananca
. Noapte buna, somn ushor lui Angelo 
Pt fetele care vor sa mearga in Bulgaria acum sau ...cand vor
Mi-a povestit sefa mea care a fost la Nisipurile de Aur la hotel Arabella de 4 stele cu allinclusiv, ca era foarte frumos, curatenie mancare buna, bautura etc...dar...sa imi inchipui ca statiunea e ca la noi la mare...adica e mai frumoasa si peste tot sunt tarabe si cheltui o gramada de bani..mai ales daca esti dinaia "ochii vad, inima cere". Dar...pe plaja si-a platit sezlongurile, 2 sezlonguri cu o umbrela pt intreaga zi costa 25 leva ceea ce inseamna 50 lei pe zi
. Sa te dai o tura cu hinta costa 5 leva care inseamna 10 lei. Erau hinti si cu 8 leva. Mi-a spus ca a cheltuit foarte multi bani pt distractiile de seara mai ales ca are si ea 2 copii, un baiat de 7 si o fetitza de 2 ani(asha chelt si noi la mare). La hotel erau programe de animatie in fiecare seara, mini disco..era frumos dar ei seara ieseau in statiune.
Fetele care nu aveti incluse sezlongurile sa va pregatiti bani caci nu va lasa sa stati pe plaja nici macar in fund.
Dupa cate mi-a povestit si am vazut si pozele...e mai frumos ca la noi la mare, dar tot mai frumos e in Turcia. La hotel erau hinti si costau 1 E tura...mai putin ca la noi la mare
. Am facut o alegere inteleapta ca m-am dus la Turci anul asta mai ales ca Dani nu a platit nimic
. La anul..vom vedea ce buget avem si unde mergem caci vom fi 4 persoana la plata 
Bianca
monica70 spune:
Cam putina lume la orele serii ,cine-mi tine de urat pana la ora 00 cand iau antibioticul? 
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
Biancas spune:

Bianca
monica70 spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Fetele care nu aveti incluse sezlongurile sa va pregatiti bani caci nu va lasa sa stati pe plaja nici macar in fund.
Bianca![]()
[
Ei,uite un bun motiv de a fi mare patrioata la capitolul mers la mare
Cat despre echipament,cine a zis ca nu stau linistita
? Nu o sa colind prin restaurante de lux
.Cred. "Sura Dacilor" din Poiana Brasov e de lux? Sper ca nu,ca tare mi-e dor de-o ciorba de fasole uscata de pe-acolo
Si de o ciorba de vacutza de prin Sinaia,nu ma intrebati unde ca nu mai stiu
Dar era buuunaaa
Iar ca in Predeal,n-am gasit nicaieri lapte batut/sana mai bune 
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
Biancas spune:
Moni..lasa draga ca la mare si la restaurantele de lux vezi lume in pantaloni treiseferturi. Sa fim seriosi..Lumea e in concediu nu isi ia costumele sau hainele de gala. Mai lasa...
Daca cumva din greseala ajungi in Sinaia sa intrii la Irish Pub..un restaurant cu terasa mare in centrul statiunii. E super...au o pizza capriciosa buna...
. Eu am mancat tochitura dobrogeana si am lasat acolo jumate ca nu am mai putut![]()
Bianca