* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Alorea,
iarta-ma pentru intirziere, tiiii, cred ca am dat in orbul gainilor de nu am vazut ca a fost ziua ta...
LA MULTI ANI si multa fericire alaturi de familia ta, multa sanatate

Kim,
e frumos la gradinita aceea, iar Alicia pare sa se simta bine. nu cred ca va avea probleme sa se adapteze, in timp. Singura grija pe care mi-as face-o ar fi legat de faptul ca Alicia are acces la obiecte pe care le-ar putea inghiti (am vazut poza in care are un creion de colorat in mina, or cineva trebuie sa o supravegheze in timp ce-l foloseste...). Poate vorbesti cu educatoarele si le spui sa fie mai atente la ea, pt ca, daca e cea mai mica, si ei trebuie sa fie constienti ca unele jucarii sau obiecte nu-s pentru virsta ei. Si cei de la prima gradinita unde mergea Alexandra erau constienti ca ea si cei de virsta ei trebuie protejati de toate cele ce pot fi nocive pt copilasi asa de mici,, si nu ii lasau sa aiba acces la toate cele.

alinaalex,
nu mai fi suparata pentru masina, ai scapat totusi ieftin. stiu cum e sa nu ai ajutor, ca eu nu-l am aici decit pe sotul meu, si-ti dai seama ca mai mult eu sunt de baza... cind ai scris cum plinge puiul dupa tine si te asteapta la usa, eu am zis, in mintea mea, "dragul de el!", parca-l si vad cum sta si o asteapta pe mami. pai cum sa nu te topesti cind ii vezi cu cita nerabdare ne asteapta?

mari78,
bine-ai revenit :) da, in patul ala incapem toti 3 fara probleme, dar oricum mai sunt inca 2 paturi la dispozitie, daca ne suparam si vrem sa dormim separat
parca o si vad pe Teo plina de zeama de rosii pe hainute, uaaaa, eu asa ma agit cind vad cite hainute isi pateaza Alexandra, cu mincare :)

Catrinel_17,
Alex sta la gradi maxim 9 ore. o las acolo pe la 8 si ceva, si o iau acasa putin dupa 4:30.
eu ii dau Alexandrei si un fruct, dupa ce termina masa de prinz. si nu amestec cu lingura de metal, dar asta doar pt ca nu vreau sa zgirii cratitele, deci nu din motivele spuse de mama ta :)
aoleu, dar multe reguli mai ai de respectat :)))

aalina2003,
si la gradinita Alexandrei se pun copiii la nani la ora 12. pina sa inceapa gradinita, Alex dormea in 2 reprize. acum doarme la cresa, si mai doarme (rar) un nani cind ajungem acasa, cam de la 6 la 7 seara. dar sa stii ca se adapteaza, plus ca uita si de somn, cind sunt cu atitia copii in jur.

Ciuf,
stiu si am muzica Raffi, numai ca Alexandra prefera numai muzica in care se aud voci de copii :)) nah, fiecare cu pretentiile lui

daca va mai intereseaza, am gasit si mai multe cintecele pt copii, unele sunt chiar romanesti, www.esnips.com/web/CantecelePentruCopii/" target="_blank">aici.

ah, si abia azi am aflat ca Alex primeste si la gradi cereale cu lapte, dimineata eu pierdeam o gramada de timp dimineata acasa, sa o conving sa manince cereale, si abia acum, dupa 2 luni, am aflat ca nu primeste doar snackuri gen biscuiti sau alte uscaturi bine ca macar am aflat (chiar intimplator am aflat, pt ca azi am ajuns acolo mai tirziu decit de obicei, si copiii erau deja pusi pe scaunele, cu cerealele in fatza). pai asa economisesc 15 minute ca popa.

azi e vinerea cind ne pun film :)) in fiecare luna, avem o zi de vineri in care sunt interzise meetingurile si vinerea respectiva e declarata "zi de relaxare", asa ca la 1:15pm ne stringem intr-o sala mare de proiectii, firma ne serveste cu diverse -cafea, sucuri, pateuri, sandwichuri - si, dupa 15 minute, ne asezam frumos pe scaune si asteptam sa inceapa filmul. azi ne pun "Office Space", un film pe care chiar am vrut sa-l vad, dar n-am apucat pina acum. majoritatea filmelor sunt pe tematica "la birou", ne trimit o lista lunar, iar noi votam ce vom viziona in vinerea din luna urmatoare.

asa ca azi trebuie sa termin ce am mai urgent de facut, pina la 1:15. restul, dupa film :)

gata, ca am scris destul. se vede ca mi-e seful in concediu, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ciuf, am scris biberon dar de fapt toti au cani din acelea cu supapa( oare cum le zice? aici e gobelet) identificate cu numele fiecaruia. Suzete in general nu folosesc, doar poate la somnic.

Aida, creioanele acelea sunt de ceara, educatoarele normal ca ii supravegheaza mai atent pe astia mai mici, dar sa stii ca si eu o mai las sa se joace cu asa ceva (cu ochii pe ea bineinteles). Si nu are tendinta sa manance, inghita etc. acum Doamne fereste de accidente.

Azi a fost frumos afara, am iesit la plimbare cu Alicia si am trecut prin fata gradinitei, copiii erau afara aliniati pe borduri si papau inghetata(popsicle -un fel de suc inghetat), educatoarele si copiii ne-au vazut, Alicia a primit si ea una si i-a placuuuut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetelor, multumesc!!

Am vrut sa verific ce sa aplic si ce sa ma lase rece

Revin maine cu mai multe. Vreau sa vad si pozele lui KIM. Am vazut numai pozele lui NSHIRO... Foarte frumoase! Frumoasa mireasa! Mi-a placut tare mult cununia, dar as fi vrut sa vad si pozele de la botez, pe alea unde le gasesc? sa stii ca biserica e foarte frumoasa, atata cat am vazut din ea, tare mi-a placut.

ALOREA, ADA, la multi ani, si multa fericire!! Scuze pt intarziere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Kim am vazut vineri de la munca toate pozicile Aliciei din album... doar ce le vazusem pe cele din vacanta. Wow! Cata rabdare poti sa ai sa le uplodezi sa le dai titluri... mie mi-e asa urat, nici acum nu am terminat cu pozele din Romania. Am vazu fetle ce frumoase sunt de dimineata si mami ce camasuta sexi purta... Cele de la gradi mi-au placut mult, se pare ca Alicia se va distra pe cinste. Aici parca nu sunt atat de multe chestii faine de joaca. Si activitatile sunt total diferite.. na cate bordeie atatea obiceie. Noua ne da la inceputul lunii o lista cu meniul pe fiecare zi, una cu activitatile si lucrurile care au nevoie... Am observat ca Alicia avea ca de obicei bratarica, ei bine aici nu e voie din motiv de pierdere, deteriorare, nici sa aduca jucaria preferata de acasa nu ii lasa.. Cu biberonul si cu suza e ok, dar suza o primeste numai inainte de a dormi (spre bucuria mea) iar cu bineronul noi am terminat-o caci laptele de la gradi il bea din canita normala. Da stii ce m-a bagat in ceata? Eu stiu ca in Montreal lb oficiala e franceza, nu? De ce raportul era scris in engleza?
Aalina Maria din mers s-a adaptat. la inceput cam pana pe la un an si un pic avea doua somnuri la gradi, unul pe la 10 si altul pe la 1 si ceva... acum si l-a reglat. Doarme de la 12.30 la 2.30
Aloreea succes in gasirea unui loc de munca bun! Lasa ca tre sa se lege ele pana la urma... imi pare rau ca nu prea te intelegi cu soacra...
Micaalsa tinem pumnii sa treaca perioada nasoala a Iuliei si sa nu fie vorba de raceala, doar de dinti. Pupici!

S-a trezit inamicul... tre sa inchid... sper sa revin.

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Alinaalex imi pare rau ca e asa... bine macar ca te scoti cu mancarea.. e mare lucru sa stii! Poate mai devreme sau mai tarziu va realiza ea ce pierde... imi pare rau de micutul "accident", se mai intampla. Ghinionul nu ocoleste pe nimeni si poate fi mai mare sau maic , asa ca tu ai fost o norocoasa.
Mari ce bine ca Teo papa legume. Maria deloc nu vrea... doar fierte in mancare sa nu se simta. Multumesc pt cuvintele frumoase esti tare draguta... Cum sa nu va asteptam la Japonika cu mic cu mare! (e mai ieftin decat in Romania!)
Catrinel pai cand vine mama-socrela fii si tu mai smechera pune-o la trebi a.i. s-o tii cat mai departe de Oana. De ex "vai nu vreti sa faceti niste sarmalute de alea cum stiti numai dvs sa faceti ca tare am mai manca sotzul si cu mine.." asta daca nu si tupeul sa-i zici in fata cum i-am zis eu mamei mele cat a stat aici cu Maria "fara suparare da cum am venit eu acasa nu te mai apropii de Maria, ca eu sunt mama ei si ea trebuie sa stie asta!" Si ca sa-ti raspund la intrebari, eu ii dau fructe Mariei dupa masa daca o simt eu ca ar mai incapea si daca nu mi-e lene (ce mama denaturata!). Aici recomada fructe dupa fiecare masa. De amestecat cu lingura de inox sau cu polonicul amestec si eu...
Ciuf da ai cheltuieli nu gluma...
Aida multumim pt link. A ascultat Maria si tare i-a placut. Ca acum nu mai are la ce asculta. Si-a stricat cd player-ul la cat l-a trantit si calcat in picioare... doar in masina mai asculta in ultimul timp.

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Noe, ai venit acasa?

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Aida, Nshiro, poate ca nici n-ar trebui sa ma plang totusi...nu ma bazaie nimeni la cap , toate le organizez cum vreau eu si chiar nu sunt obosita, Marc doarme f. bine, se trezeste tarziu, eu la fel, doarme o data pe zi, cateodata dorm si eu, ca acum apuc sa fac multe cand el e treaz. Eram mai obosita cand lucram si nu aveam copil. Dar...as avea si eu cateodata nevoie de o schimbare de decor, sa stau relaxata un pic, sa nu fiu cu okii in patru ca Marc face ceva, chestii de genul.
Ar trebui sa-mi fie rusine ca ma plang, mai ales fata de unele fete care mai si lucreaza si n-au ajutoare Da' as evada si eu putin, zau!
Astazi ne-a invitat soacra-mea in B. Felix de ziua ei de nastere. La ora 3 dupa-masa. Ora la care Marc doarme. Si nu stiu cum sa fac. Ca n-am cu cine sa-l las, nici nu l-as duce cu noi, ca-i stric programul, la 14.30 cel tarziu il culc de obicei. Mai are si alti invitati si a facut programare la restaurant. Sper sa inteleaga, daca nu...problema ei! Nu ne-am vazut de 5 luni, de la ziua lui Marc, desi stam in acelasi oras , ce sa fac eu daca nu ne cauta?

Catrinel, eu ii dau fructe lui Marc dupa ce papa si mancarica, o piersicutza, un mar sau pepene, prune, etc. Nu cred sa fie o problema. Adica n-a fost pana acum. Si dimineata mai papa cate o banana, ii plac tare mult fructele.

Mariana, esti bine?

pozele noastre

Mergi la inceput

Mihaser, unde esti?
am vesti bune: finii nostrii s-au mutat iar in TM, asa ca intr-o zi cu soare o sa mergem si noi, cat de curand in TM si ne intalnim sigur! sotul merge des incolo, a fost si sapt. trecuta, asa ca data viitoare o sa-l rog sa ne duca si pe noi!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by alinaalex

Mihaser, unde esti?
am vesti bune: finii nostrii s-au mutat iar in TM, asa ca intr-o zi cu soare o sa mergem si noi, cat de curand in TM si ne intalnim sigur! sotul merge des incolo, a fost si sapt. trecuta, asa ca data viitoare o sa-l rog sa ne duca si pe noi!

Yupiiiiiiii...sunt pe aci pe aproape cu codu fiscal sub nas!

Va multumesc mult pentru mesaje! Nu am timp sa va raspund, dar mai trag cu ochiu`!
Va pup si sper sa imi termin cu bine misiunea si sa imi revina viata la normal!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput