*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

kay, ma bucur mult ca sunteti bine! din tot sufletul iti doresc sa te bucuri toata viata ta de minunea ta de fetitza care, draga de ea, e o luptatoare din primele ei zile de viata.
te imbratisez,
cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Motannel Citez ce a scris Elteka, iar :
''Tehnica Tupler pentru pierdut burtica de mamica consta in lucrarea muschilor abdominali transversali (transversus abdominis) care sunt pe peretele anterior si cei laterali (in partea de sub buric formeaza un V). Muschiul asta trebuie tinut incordat mai mereu, indeosebi cand se fac ridicari ale corpului catre pozitia verticala. De exemplu cand iesi din masina, cand te ridici din pat etc (Tanti Tupler recomanda ca persoanele cu separatie sa invete sa nu se mai ridice niciodata din pat in sus, miscare de tip sfasiere de burta - se mareste separatia - ci pe lateral, sprijinindu-ne in coate, deci lucrand cu transversalii.

Totodata, cfr tehnicii Tupler, trebuie sa ne imaginam abdomenul ca un lift (ascensor) cu 6 nivele, PE ORIZONTALA, de la 1 (relaxat), pana la 6 (se trage burta spre sira spinarii, cum facem cand incheiem niste pantaloni f stramti).

Doua miscari trebuie facute cu perseverenta si numai dupa ce se vad rezultate se incepe programul de exercitii:

1). Se inspira - lift la nivelul 1 si pe expiratie se muta liftul la nivelul 4. Acolo mentinem pozitia timp de 30 de secunde, respirand regulat(inspiratie si expiratie). Apoi, pe inspiratie, se misca liftul la nivelul maxim 6, unde se mai tine 5 secunde. Se expira aducand liftul la pozitia initiala.

5 seturi. De 10 ori pe zi.

2. Se contracta abdomenul de la nivelul 3 la 5, fara sa se incoarde umerii sau picioarele. Miscarea trebuie simtita in spate si sa ne inchipuim cu se inchid si deschid coastele.

Dimineata 300 bucati (10min)
Inainte de pranz 400 buc (13 min)
Seara 400 buc (10min)

Pentru un mai bun control al miscarilor, se poate plasa o palma sub buric si una deasupra, ca sa simtim miscarea muschilor.''

Eu recunosc ca nu am facut nici un exercitiu pana acum...

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Buna seara (noaptea)! Am mai aparut si noi, in sfarsit! NU avem deloc timp pt ca il crestem singurei pe bb-le nostru.
Va rog sa-mi spuneti si mie unde sa trimit pozele pt filmulet. Si in leg cu intalnirea pe care vreti sa o organizati: se accepta si taticii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

kay, ce mult ma bucur ca Sonia e pe miini bune, am vazut pozele e o scumpa, cum spuneam are ochii tai!sanatate multa!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

arcadia, merci mult de info, super, m-am uitat la filmulet, am inteles cum merge, la spital cind ii aspira e acelsi principiu!

moberi, am vazut pozele, tare frumoase, cred ca lipseste o paranteza ceva ca sa nu mai apara situl

sobi, cura de slabit nu e buna la alaptat, trebuie sa te hranesti mai bine ca in timpul sarcinii, macar pina incepi bine cu diversificarea, sa nu-ti scada cantitatea de lapte si mai ales calitatea, ai grija

aquafitnesul m-a ajutat f mult sa slabesc dupa sarcina cu dominic, dar nu am tinut cura cit am alaptat, apoi am tinut si am slabit mai mult|(140kg)

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Liviana, multumim! Eu am incercat si ieri sa va vad pozele si nu am reusit.

Motannel, ti-am vazut gagalicea! E o haioasa!

Pepsi, de cand eram insarcinata tot spuneam ca abia astept sa il fac pe al doilea si toata lumea radea de mine: "Stai sa il scoti pe primul si o sa vezi ca nu iti mai trebuie altul". Cand am iesit din sala de nasteri le-am spus alor mei "urmatorul il nasc prin cezariana" (bineinteles, ca acum vreau sa nasc tot natural). Si gurile rele care incercau sa ma descurajeze abia au asteptat sa ma intrebe dupa 1 luna de la nastere daca inca il mai vreau pe al doilea. Nu prea le-a convenit cand le-am spus ca l-as face si pe al treilea. Si asa si este. Toata sarcina a fost o perioada foarte frumoasa pentru mine, pe care am trait-o la maxim si imi este foarte dor sa simt vanzoleala din burtica Plus ca mi se pare minunat sa ai un copil. Hai, ca m-am intins cam mult pe subiectul asta
Iti doresc sa mai faci un copil la fel de frumos ca primii doi. Poate iese o fetita, cine stie...

Sobi, eu am schimbat pampersii de la nr 2 la nr 3 la aprox 4.500 kg. Il strangeau foarte rau la picioruse, ca are ditamai copanelele.

kay, ma bucur enorm de mult ca este bine Sosonica si ca este in Germania, pe maine bune. Am vizitat manastirea Voronet si am aprins o lumanare pentru ea acolo. Sper din tot sufletul sa se faca bine cat mai repede sa te poti bucura linistita de ea. Mereu sunteti amandoua in gandurile mele si de cate ori ma gandesc la tine, inevitabil imi aduc aminte cum ai scapat ultima rosie sub dulap si fiind cu burta mare te chinuiai sa o scoti de acolo. Un pupic pentru amandoua!

Valentina, mamica lui Andrei

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza la toate capsunicile si capsuneii!!!!

Vali5, eu am primit alocatia de 200 RON... pe luna iunie, dar a venit in jur de 10-12 iulie ... Acum deja ar trebui sa apara a doua alocatie Poate are legatura si cu cat de repede am fost sa depunem actele (de fapt, sotul s-a dus atunci si apoi eu am fost doar sa semnez) Si in legatura cu sucul de morcovi... si eu m-am mirat cat de bun poate sa fie Chiar daca a dormit toata ziua sau chiar daca a stat treaz de la ora 22:00-22:30 pana la 07:00-07:30 Antonio doarme... Si chestia asta e valabila de cateva sapt. De la 3 sapt. in intervalul 24:00-06:00 nu se mai trezea. Iar dupa 3 sapt. si-a marit acest interval...dupa cum vezi pana spre 9 ore de somn

Moberi, asa cum ziceau fetele nu ai de ce sa te impacientezi... Se pot curata cu glicerina si stamicin... E de la laptic

Arcadia multumim si de urari dar si de complimente

Petit_Ange , Motannel (am vazut pozele ... E o scumpa TEODORA!!!), Gabiu , multumim de urari!

Liviana, am vazut si celelalte lucrari ale tale!!! Ce sa mai? Am ramas masca!!!! Sunt superbe si esti pliiiiiiiiiina de imaginatie si talent!!! In legatura cu sucul... il facem la un parat de stors... are numai plasticaraie inauntru ... Sigur ca nu-i dau pe metal... tot din cauza oxidarii nu i-l dau decat atunci imediat ce l-am preparat. Am vazut niste vecine, care ies in parc cu sucul de mere sa-l dea la copil cand i se face sete... Avand experienta rosiilor aruncate spore mine, recunosc jenata ca NU le-am spus ca NU e indicat! Treaba lor Oricum, probabil ar fi zis: "Si ce daca? Uite asa am crescut si eu si sora si catelul si purcelul si suntem bine mersi!!!"

Didi... te-ai vb cu Pepsi sa ma faceti sa plang??? Acum chiar ca imi doresc sa ramana asa mici si plangaciosi decat sa creasca mari si sa ii vad din ce in ce mai rar ... Apropos de orar copii, ca vad ca intrebai. Antonio are somnul lui linistit de noapte, cand nu se trezeste deloc intre 10-10:30 seara si 7-7:30 dimineata. In jur de 09:30 adoarme iar si doarme pana pe la 12:30. Dupa ce mananca... mai stam de discutii, gangureli, etc... si apoi iar i se face somn, dar nu poate sa doarma parca la fel de profund ca noaptea sau dimineata... Asa ca doarme cate 1/2 de ora si se trezeste. Iar adoarme iar se trezeste si in final, pe la ora 17:00 se trezeste si pana la 22:00 nu mai doarme...

Sobi, la 3 zile, cand Antonio nu stia bine nici pe ce lume este (ba-n burtik ba afara ) l-am pus pe burtik si de-atunci numai asa il pun sa doarma... Eu am alte lupte de dus... statul pe spate nu-i place...

Moberi am vazut si eu pozele!!! un adevarat "DOMN" Ce frumos si elegant a fost el imbracat!!! Va sta bine la toti 3 impreuna!!!

Kay, Sosonica este o FRUMOASA! O adevarata PRINTESA!!! Si sunt si eu de-acord: are ochii tai!!! Ma bucur ca sunteti bine si asa cum am mai spus... abia astept sa reveniti si sa ne plimbam impreuna

In legatura cu intalneala: din partea mea e OK in TINERETULUI!

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna , capsunici.
Azi Printesa mea implineste 3 luni.
Dumnezeu sa-ti dea sanatate si multa liniste in suflet IUBITA NOASTRA DRAGA SI SCUMPA. Acelasi lucru il doresc si la cele trei minunate fetite ale lui MSemcu.Petra, Maya si Mara. Fericire multa.
La multi ani si pentru Eduard de Cioaca.
Si cu putina intarziere La multe lunisoare si pentru Antonio.
Andrada, se pare ca nu mai tinem ritmul cu Antonio. Pana la un moment dat era punctul meu de reper fiind doar la o zi diferenta de Eliza dar vezi totusi cat de mult difera felul in care ii obisnuim noi. cum am mai spus de intors de pe burtica la noi nu poate fi vorba pantru ca nu am pus-o pe burtica de la inceput si acum nu-i place deloc. Daca o pun intepeneste de nervi si plans.
in schimb noi ne-am descoperit piciorusele. Nu e foarte sigura ce e cu ele dar le prinde din cand in cand, si ii mai place sa se ridice in fundulet daca o tin de manute. Iar cand e pe spate e ce mai fericita. Acum ma chinui sa o invat si pe burtica sa-si dezvolte muschiuletii de la spate.
Cred ca fiecare copil incepe sa invete ceea ce poate din pozitii confortabile.
Pepsi, stii ce am facut ieri?! Fiind singurele acasa ne-am culcat amandoua in patul cel mare. Crede-ma ca numai la tine m-am gandit si in loc sa dorm am stat si am savurat fiecare clipa petrecuta cu printesa. O miroseam, o pupaceam si ma gandeam la tot ce ai spus.parca imi venea sa si plang din cand in cand.
Acum o intrebare. Eliza mea nu prea mai mananca sau si-a schimbat programul foarte brusc, chiar nu stiu . Pana acum 2 zile manca si la 2 ore iar acum trec si 4 - 5 ore si de abia vrea sa pape.Are o data in zi cand suge cam 10 -15 minute iar restul cate putin. e normal???????

Sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

DidiAlex, sanatate lui R. Imi pare rau ca a facut febra micutul...
Pepsi, merci pt raspuns. Deci clar suntem legate de pui f mult atata vreme cat ii alaptam si probabil dependenta asta creste o data cu varsta lor. Eu in ianuarie vreau sa ma intorc la munca si sper sa reuseasca intarcarea... adica fara traume pt bb.
Kay, ma bucur mult ca Sonia e bine dupa operatie. Totusi dupa ce am vazut pozele ei m-am infiorat. Si mama mea a fost operata pe cord si stiu cat e de greu. Sonia insa e micuta si nu constientizeaza trauma operatiei asa mult ca un adult. Off, sa dea Domnu sa fie bine si in continuare!
Arcadia, bineinteles ca din placere iti voi darui tabloul!
Da, Didi, am mutat pozele de pe yahoo pe flikr caci din octombrie se inchide serviciul yahoo cu albume foto. Eu nu pot veni in Tineretului la intalnire caci sunt singura, si fara masina. Pot veni doar undeva unde pot ajunge cu autobuzul 226 care pleaca de la blocul meu, de ex in parcul Cismigiu (care are si terase...). Ca ora as propune ora 14 sau 15, caci la ora 18 trebuie sa plec acasa.
Lavini, vroiam sa te intreb mai demult. Incerci si tu sa-i faci puiului singurica masajul sau baita pe care le face saptamanal Cerasela?
Timur, desigur ca la intalnire pot veni si taticii (daca sunt acasa).
Andrada, mercic pt aprecieri.
Moberi, am vazut pozele voastre de la botez. Sunt tare frumoase, iar tu arati f bine (chiar mai bine decat nasa).
Vali5, nu stiu de ce nu au vazut pozele... uite fetele, au putut.

Fetele, cu puii botezati, spuneti-mi si mie ca nu mai tin minte de la Matei: vinul la biserica trebuie sa fie intr-o sticla desfacuta, nu? Prosop trebuie numai pt bebe sau si pt preot/nasi?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Liviana, multumesc
Intr-adevar, ar trebui sa alegem o locatie unde sa poata veni toata lumea. Sunt de acord si cu Cismigiu. Cat despre ora, daca e foarte cald in ziua respectiva putem impinge un pic mai spre dimineata. Ce ziceti?
Poate se intoarce si Oana pana atunci..

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

Mergi la inceput