Gravidutze si mamici de CLUJ - 10

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

astazi merg si eu in manastur, sa ma uit de finet... croitoreasa mea pleaca o luna, asa ca cusutul cred ca va ramane pe la sfarsitul lui septembrie...

fetelor, cum stati cu miscarea? eu destul de rau in ultimul timp!

raluca, te asteptam cu vestile bune de la eco!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, finet gasesti chiar vizavi de Big, la Philadelphia. Noi mai avem de luat asa: saltelut, masa infasat si vanita, pompa si cosmetice bebe si mami spital! Da' le rezolvam toate in Cora, cred ca saptamana asta sa ma stiu scapata de o grija!
Ai si tu dreptate, ce o fi pe masa aia...nici sa nu ne gandim...Doamne ajuta sa fie bine totul cu noi si bebelusii!

Raluca, succes la eco!

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Gabriela, te-ai decis ce fel de pomp iti cumperi? De la Avent?

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Dragele mele, nu va mai ganditi si nu mai creati scenarii si imagini.e posibil sa mai scapi si altceva,si eu am fost terifiata de idee dar cum ziceam asta e si ideea, ajuta mult in procesul expulziei.

pe de alta parte luati-o altfel:sunt n nasteri pe zi, cate or fi intr-un an...nu suntem nici primele nici ultimele care nastem deci e ceva absolut normal si o sa vezi ca toata lumea se poarta natural si nu va veti simti jenate.

eu am avut alta dilema: noi fiind prieteni cu fam Muresan, gratare, vizite , pizza etc cum ma duc eu sa nasc cu el, in pozitie indecenta, pe masa etc si apoi iar sa ne vedem ca preteni.si sotzul meu m-a trezit, a zis ca el e un profesionista adevarat care nu le amesteca.acolo isi face jobul si in timpul liber e altceva.si ca nu ar fi normal sa nasc cu altcineva din cauza asta.asa ca le-am separat si eu si totul e perfect ok, nu am discutat niciodata de nastere cand ne-am vazut ca preteni.

asa...Gabriela, nu trebe chiar epilare totala jos...

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cristiana, tare multumim! Pe mine una m-ai linistit! Mare dreptate ai! Chiar m-am gandit si eu la tine, vizavi de situatia medic ginecolog-prieten de familie! Dar asa e, se poate face demarcatia usor si era si culmea sa mergi la altcineva!

Oana, eu m-am decis pt Avent manuala.

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Cristina, multumim mult de incurajari! Ai mare dreptate, la cate nasteri sunt acolo... totusi o intrebare mai indecenta... se schimba macar cearceaful dupa nastere? acum nu stiu daca se pune cearceaf nou sau nu, dar macar unul curat si dezinfectat?

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Cristiana,ce draguta esti:) eu am intrebat o colega ce si cum (tot la gine 1 a nascut si tot cu dr.M) si a zis ca e horror, ca nici nu vrea sa se gandeasca etc, desi a scapat rapid cu nasterea, dupa e nasol etc, m-a cam descurajat. dar cum pui tu problememe, seros ca suna altfel

gabi, ai dreptate cu toata lumea se simte naspa, eu de ieri nu mai pot sta la calculator, din cauza durerilor de spate:( ...(ceva sciatica ce apare pe sarcina, cam nasol, sper sa treaca rapid.>)

27 + Enrica
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

oana, nu stiu cum iti imaginezi tu Gine1, dar sa stii ca nu e un loc insalubru. eu am fost internata de 2 ori acolo.
e o cladire veche, si nu a fost prevazuta din start cu instalatii moderne (baie la fiecare salon, etc). o baie e impartita de f multe femei, multe sunt de la tara, multe sunt doar nesimtite, de aceea se murdaresc asa repede. exista o tanti care face curat si dezinfecteaza zilnic, baia o spala de cateva ori pe zi. si cand pleaca o pacienta, vine si da jos asternuturile, si pune altele, curate. cand am fost eu erau si saloane inchise pt dezinfectie, cu ceva solutie.
nu cred ca e un loc infect, unde sa nu se respecte conditii de igiena, si ma gandesc ca mai ales in salile de operatii/nasteri. ca doara nu ne-a pune sa stam pe cearsaful imbibat cu placenta alteia

carrie, nu renovam, voiam doar sa montam 3 candelabre. m-as fi bagat eu la treaba asta, daca nu eram gravi, ca stiu ca nu e mare lucru, doar gaurile in tavan erau mai greu de dat. oricum, unu' din piatza mi-a cerut 1 mil 500, nu mi-a venit sa cred ce nesimtire. am gasit pe altul, cu 500 mii. o fi el mai alcoolic, dar asta e chiar o treaba simpla, sigur se descurca. ma rog, in final nici ala nu a terminat, ca n-am avut suruburi/dibluri potrivite, sper ca maine sa le termine.

in alta ordine de idei, cum adica te ajuta sa simti ca trebe sa faci treaba mare? cred ca dimpotriva, te stresezi ca nu vrei sa iasa, sa nu te faci de rusine.

gabriela, tu esti prima la rand la nastere, abia astept sa ne povestesti tot-tot, cap-coada, ca asa de nestiutoare ma vad.

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

nu am avut timp da o sa pun si eu povestea nasterii...

Oana, cearsafurile mele au fost curate sigur.ca nu-s frumoase drept si asta

bex, nu e ca in vacanta sa mergi sa nasti , e drept dar eu dupa ce m-am vazut cu puiutii sanatosi am privit in urma cu indulgenta.e adevarat ca stiu conditiile din spitalele nemtesti si comparand e horror dar eu zic ca te amarasti gandind numai negativ si amarandu-i si pe ceilalti.trebuie sa privim lucrurile mai pozitiv ca sa ne fie mai usor, zic eu.
asa ca eu voi continua sa va incurajez.
dar ca precizare va povesteam ce m-or enervat asistentele de la lauze, nu le lasati, trageti-le de maneca si intrebati!!

Dpop, crede-ma ca in acel moment nu iti mai e jena.nu are rost sa intru mai mult in detalii ma bucur ca nu se face clisma ca e neplacuta insa nu e interzis daca ai stressul asta sa faci acasa.

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

a, si despre celulele stem voiam sa zic, ca noi ne-am decis sa nu.
mie mi se pare ca e ca un fel de moda, acuma. bolile in care ajuta sunt putine(cel putin ce am citit pe pamfletu ala, sau cumm ii zice la foaia cu reclama), cheltuielile sunt mari, si in RO nu cred ca apuca sa se dezvolte tehnologia ca sa ajute la modul serios.
acuma, fiecare cum crede, sigur, e o asigurare in caz de doamne-fereste.

carrie, nimeni nu vrea sa intre in detalii. d'apoi cum sa aflam altfel?

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput