Mamici de septembrie-octombrie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, deci iti plac baietii rai? Brunet sa fie.

Sim, am luat Persil sensitive pana la urma.

Urmy, eu nu am luat suzeta la Alex, am primit una cadou. Am folosit-o maxim 2 sapt cand incercam sa ii fac program de noapte si sa mai aman mesele. In rest nu a vrut-o neam. Eu zic ca e mai buna cea de silicon si ortodontica.
Felicitari pentru vesti bune!

Rodica, nu va fi o tragedie pentru vaccin, si eu am facut la Alex, acum era in perioada de valabilitate.

Legat de burtiera, si eu am prmit acelasi raspuns ca si Tomasa, ca nu ar ajuta musculatura, ci dimpotriva, o leneveste. Nu am purtat insa ca era incomoda rau.

Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by danielle02
nana sa treaca contractiile alea.tu porti centura?aici nu am voie sa o port,e periculos!

Danielle / Nana - va rog sa purtati centura de sigurantza, dar pusa bine SUB BURTA! Accidentele cu gravide fara centura sunt fff urate; de la centura pusa corect nu s-a inregistrat absolut nici o problema!
Eu una nu as avea curaj sa ma urc la volan/in masina fara; fara, la un 'mic tuseu' fie in oras, fie pe autostrada esti mult mai traumatizata, tu si bebe...

Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Mandarinutza, vreau si eu plzzzz setup-urile de la Strong DC++ si Isohunt ca sunt fun download-uri de pe net(filme, muzica, etc). Eu folosesc momentat Bearshare dar as vrea sa incerc si altceva. Le poti pune pe mail-ul comun?

Iuli 34+ Kosmas

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Iuli, il intreb pe sot si iti dau pm de unde poti lua DC ++.

Mandarinutza 35+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput