vesti de la geo (2)
Buna tuturor!
Nu am reusit sa ma loghez cu Geo...dar tot am inceput o noua viata si aici mi se zice Jorj... asa ca sunt Jorj acum, pt ca vreau sa uit tot ce a fost urat in viata mea, sa invat din propriile greseli si sa merg mai departe.
Franta mi se pare un mic paradis , de la autostrazile si stradutele facute ca "in palma" pana la milioanele de flori de la geamurile caselor...de la oamenii care nu uita niciodata sa zambeasca si pana la bucataria franceza pe care eu deocamdata nu o prea inteleg...
Peisajul e minunat, fac drumuri in fiecare zi intre Carnac, Vannes, Rennes, si insula Arz, sunt bronzata si fericita alaturi de logodnicul meu care este un francez calm, elegant, care se poarta minunat, care ma intreaba intotdeauna daca ma simt bine si daca sunt de acord cu orice face...
Imi pare rau ca nu mai pot sa scriu ca trebuie sa plecam acum dar va pup pe toate si va tin la curent cu tot.
Raspunsuri
Oana_B spune:
Ah, La vie en rose, Jorj
Sa nu ne uiti, sa mai vii sa ne mai povestesti din cand in cand una alta despre tine
ici
Oana_B
ps: a aparut un membru geo1 si am crezut ca tu esti
raducu spune:
Good for you!
Enjoy your life! Be happy!
Fa si cateva poze sa le vedem si noi!
Bucurii!
Mamica lui Raducu
ruxij spune:
Buna!
Ma bucur mult pentru tine si itzi multzumim pentru mesaj. Asteptam bineanteles, mai pe larg cand vei avea timp.
Numai bine!
Ruxi
biankita spune:
super, multa bafta la constantzenceeeeeeeee!!!!!!!!!!
fete dishtepte shi frumoaseeeee
hai nu-mi saritzi in cap acu....na, toate roamancele-s dishtepte shi frumoaseeeee
biankita
camelia-daniela spune:
Asa mai merge Biankita!!!!...cä altfel......eu sint aia din dreapta!!!
Jorj, eu nu iti cunosc parte uritä din viata ta, dar mä bucur cind aud cä cineva este fericit!!!...asa cä, mä bucur aläturi de tine, pe drumul nou, care ti-a deschis noi perspective.
Cind ti-am citit mesajul, mi-am adus aminte de mine, acum 14 ani, cind am "aterizat" in Berlin...... faza cu sträzile, oamenii si florile din balcon, in loc de rufe puse la uscat...
Numai bine si...sä ai parte numai de zile insorite!!!!
Cami.
P.S. ....nu-ti urez BINE AI VENIT, cä am inteles cä esti "veteran"!!!!
biankita spune:
haha, femei nebune pe forumu asta , garla, rad de zic oamenii care trec prin fatza biroului ca am probleme pshihologice. rad la calculator.
jorjica, vezi , asta inseamna civilizatzie, cand o sa treci prin roamnia, totzi o sa zica ca te-ai umplut de fitze daca le povesteshti faza cu florile in loc de rufe ( citat camelia - meserasha)
biankita
ani35 spune:
,te felicit si chiar daca nu stiu toata poveste de la inceput,am inteles ca ai suferit destul.Acum e randul tau.Aici ne gasesti mereu si la bine si la greu.Na ca mi-a iesit o rima!!!