Mamici de martie-aprilie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 30
clauclau spune:
Elara, multumim de anunt, chiar voiam sa te intreb din nou data ca nu mai tineam minte.
CLAU 11+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 !
zozela spune:
ochisorii iscusiti!
Speram totusi sa se vada ca si originalul.Ma bucur ca ati reusit sa deslusiti ceva..
Mor de nerabdare sa vad inca odata-In pantec!!L-am mai vazut de 2 ori..dar tot l-as mai vedea! Am o promisiune din partea unei prietene dragi-ca mi-l da pe CD sa-l pot urmari de cate ori vreau!
Ela.. in 8+!!
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
zozela spune:
Fetelor ma lasati sa incerc sa deschid si eu capitol nou?!
Ela.. in 8+!!
Kya spune:
Mie mi-a promis sotul ca mi-l inregistreaza pe CD. Abia astept sa-l vad!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
randunici spune:
Sper ca nu va suparati..dar..cred ca am reusiiit!!
Edit:de emotie-am uitat sa ma semnez!-Zozela
elara spune:
Ati citit subiectul despre "dr." Ruxandra Dumitrescu de la Cantacuzino?
In vizitele voastre la dr. vi s-a luat tensiunea? Ati fost cantarite?
Eu pana acum, de cand am ramas insarcinata am fost o data la dr. de familie si o data la dr. ginecolog. Nici una din ele nu mi-a luat tensiunea si nu m-a cantarit. Totusi la medicul de familie macar m-a intrebat asistenta ce intaltime si greutate am si le-a notat in foaie.
Mi-am amintit ca am pe acasa un "carnet al gravidei" unde vazusem eu mai demult la ce trebuie sa ne asteptam cand mergem la dr. cand suntem insarcinate. Am sa il caut si o sa va scriu si voua ca sa stiti.
Eu am de gand sa o intreb la urmatoarea vizita, despre tot ce ar trebui sa faca parte din consultatie. Dupa ce ca merg la cabinetul ei particular (si banuiesc ca nu sunt singura in situatia asta), cand de fapt avem dreptul sa fim monitorizate toata sarcina gratuit de catre un medic ginecolog-obstetrician, sa se mai poarte si neglijent?
Incep sa ma ingrozesc deja de tot ce aflu.
Elara
7+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Kya spune:
Zozela, incercam cu capitolul nou?
Elara, eu cand am fost la gineco inainte de sarcina, m-a intrebat rezidenta lui Parvu daca sunt insarcinata, pentru ca cica daca as fi fost, ar fi trebuit sa-mi ia tensiunea si sa ma cantareasca.
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
L-am deschis!!Cred ca mai trebuie moderat-doar!!Este pe pag.2!
Ela.. in 8+!!