Mamici de martie-aprilie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Hai mai Miha ca poate o sa fie bine!
Iti tin pumnii!
Poate s-a inselat doctorul...nu stiu imi dau si eu cu parerea ca nu sunt in domeniu! Dar starile de sarcina ti-au disparut? Poate e o intrebare prosteasca dar ...

Va pup si multa sanatate!

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

As vrea sa scriu si eu ceva dar nu stiu ce.Dupa ce am citit ultimele pagini am ramas cu un nod in gat.De ce trebuie sa se intample si lucruri urate?De ce nu puem fii fericiti si impliniti?De ce?
ANDREEA-imi pare sincer rau si sa stii ca suntem alaturi de tine.Imi imaginez prin ce treci si stiu ca ti-e greu.Dar amintesteti ca in viata toate trec,mai greu e adevarat.Capul sus si sa speram ca vii cat de curand cu vesti bune.Ai incredere in Dumnezeu ca El ne vegheaza si are grija de noi.
Cat despre doctorul Parvu,ce sa zi?RUSINE!Noi care mergem cu incredere si ne punem toata nadejdea in ei,ajungem sa fim dejamagiti si totodata sa suferim mult din cauza neglijentei,ignorantei lor.Nu e corect.
fetelor va pup pe toate si sa auzim numai de bine

diana_g 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Miha, capul sus si hai cu credinta inainte! M-am cutremurat cand am citit ce ai scris, dar ai incredere. Poate s-a inselat doctorul, sau poate ... sau poate... Sunt o mie de motive.

Te duci frumusel vineri la eco, si pana atunci incerci sa stai linistita si sa te rogi la Doamne Doamne. Da?

te

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Bun venit noilor mamici
Naty, Luciana Odisee cat mai placuta alaturi de noi, sanatate, si bebei veseli si voinici!

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Draga Miha, daca ti-a zis sa repeti ecografia ceva sigur nu e clar;iar testul de sarcina, intr-adevar, ar fi trebuit sa iasa negativ, desi nu 100%...; si am aceeasi intrebare: simptomele de sarcina le mai ai? Hai, curaj, toate murim de frica dar mergi inainte cu incredere, Dumnezeu e mare, astept sa ne spui ca a fost o GRESEALA!!

naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna seara viitoarelor mamici!!!!
Sunt o fosta aspiranta ,declarata oficial de catre dr.
Ma primiti si pe mine la Odiseea voastra????

http://tt.lilypie.com/w0ifp1.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

ma duc sa-mi fac semnatura!!!!!
VAd ca nu mai sunteti pe aici.

http://tt.lilypie.com/w0ifp1.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput

WOW, Bitzuco, de cand asteptam sa vii aici oficial. Te stiu de la aspirate - chiar daca nu mai postam acolo, va urmaream.

Bravo, felicitari, bine ai venit la noi mamico!!!

Sarcina usoara iti urez si tie si copilut sanatos.

Trimite repede PM pentru lista, ca nu imi place sa fiu ultima acolo

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna seara dragelor randunici, ne primiti si pe noi la voi.
Sunt o actuala mamica de o fetita Iarina de 1 an si 6 luni si o viitoare mamica de martie probabil dupa calculele noastre...ca la eco nu am fost inca...dar mergem saptamana viitoare.

Ali5+ si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/iarinutza" target="_blank"> poze Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare!
vad ca ne-am mai inmultit! felicitari viitoarelor mamici si sarcina usoara!
de 5 zile tot in pat stau ca am inceput sa sangerez si mi-a zis dr. sa stau linistita fara efort.m-am si conformat si nu mai am nici pete maro,doar o durere de spate de la atata stat in pat.dar ce conteaza ca stau si in cap daca trebuie numai sa fie bine.
greata asta ma chinuie toata ziua,seara ma mai lasa
va pupi

blankar8+

8+

Mergi la inceput