Mamici de martie-aprilie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna randunici, si eu ma simt rau astazi...

Flori, mi-a parut tare rau sa citesc povestea ta cu nasterea, in special ca doctorul meu este Parvu...Doamne, sper sa nu am surprize, acum chiar ca am un gust amar, citisem numai de bine despre el.

Sa dea Dumnezeu sa avem toate nasteri usoare fara surprize neplacute!

Pucca, pe mine m-au apucat greturile pe la 5 saptamani si m-au tinut pana la 7 saptamani. Dar uite ca azi ma simt tare rau, mi-e greata si sunt ametita...

CLAU 10+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna,randunicile mele...
Astazi va urmaresc si sunt cu sufletul alaturi de fiecare, dar nu pot sa fiu prezenta caci ma simt rau si am si multe de facut!
In primul rand bune venit Flori, sarcina usoara si bb sanatos si frumos! Imi pare rau ca ai trecut printr-o experienta urata la prima nastere
Mangai fetele care se simt rau si le doresc sa le treaca mai rpd greturile ca sa ne putem bucura inliniste de sarcina
Va pup pe toate si va doresc o dupa-amiaza frumoasa!

Simonette11+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si mie mi-e rau...

Ioana
11+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Mamici de randunici, am o intrebare. Ce remedii homeopate folositi pentru greata? Au un nume medicamentele acelea? Se gasesc si in farmacie sau ti le poate da doar un dr. homeopat?
Pupici pe burtici si rezistati, ca merita.
Va spun din experienta.

Deea, www.flickr.com/photos/andreeatitza/" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna ziua la burtici!
Eu sunt o mamica de martie aprilie 2007 si am intrat un pic la odiseea voastra din melancolie pentru ca anul trecut pe vremea asta eram si eu ca voi.Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara la fiecare si sa dea DD sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi. Asta conteaza cel mai mult.
Greturile vor trece incepand cu luna a 4 a. Dar nu este o regula

Mamica lui George Catalin 19.03.2007

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Buna randunici, imi pare rau ca multe nu va simtiti bine astazi, sper sa va treaca repede starile astea.

Flori imi pare rau sa aud ca ai avut asa o experienta urata cu nasterea, dar de data asta iti alegi alt medic si sigur va fi mai bine.

Pucca la mine greturi au inceput prin saptamana 6, si acum deja ma simt ok, mai am stari usoare de greata din cand in cand dar nu foarte deranjante. Si parca si oboseala incepe sa treaca, ma simt mai cu energie zilele astea.

si aveti grija de burtici.

Monica 9+

Mergi la inceput

Fetelor, pentru ca mi-a fost tare rau astazi, la ora 14 am plecat de la servici, nu mai puteam sa stau pe scaun la birou. Noroc ca m-au vazut si m-au trimis rapid acasa si cu masina cu sofer

Pe la ora 15 m-am culcat si m-am trezit acum 10 minute, nu-mi vine sa cred ca am dormit asa de mult...Oare de unde avem atata oboseala? Din pacate si acum mi-este la fel de rau...o sa stau tot in pat dar mai vin si pe la voi cu toate ca nu cred sa fie cine stie ce miscare la randunici ca am vazut ca mai toate ne simtim rau

CLAU 10+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna seara, randunici.

Ffff listutza. Zozela, multumim pentru migala si rabdare.

Bun venit , Oprescuflore (Flori). Te-am trecut pe listutza.

Eu nu prea am noutati decat ca am fost cam ocupata si ieri si azi la birou asa ca abia acum am reusit sa va citesc. Asa cum v-am mai spus, luni pe 13 aug, merg la dr. O sa-mi fac o lista de intrebari sa fiu sigura ca nu uit ceva.

Flori si Ariel, imi pare tare rau sa aud ca ati avut parte de asa experientze traumatizante la nastere. Doamne, Ajuta, ca acum sa avtei parte de nasteri usoare.

Ariel, m-ai emotzionat de tot cu pov despre catzelusii tai. Si eu am la mama (ca m-am mutat de un an) un catzel care are 14 ani si stiu ce inseamna sa iubesti un caine. Inaintea lui am mai avut unul care ne-a murit dupa un an, ca l-a lovit o masina. Am plans o groaza dupa el....Acum...ma gandesc ca i se apropie vremea si acestuia, ca e batran, si nu stiu cum vom face fatza ... Ufff... asa e viatza asta... Imi pare rau de Alexutza ca e prea mica sa intzeleaga ce e cu catzelul ei...

O sa incerc sa pun si eu imagini cu poza mea de la eco. Daca nu reusesc sa fac poza, ca e hartie lucioasa, am sa fac o mica filmare si poate iese.

Elara
7+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

Fetelor am o intrebare.Voi mancati mult?Eu de cateva zile am o pofta de mancare de nedescris.As manca tot timpul.Am dimineata greturi dar dupa aia trec si apare foamea.Mi-e frica sa nu ma ingras.
Pupici

diana_g 10

Mergi la inceput

Diana, eu mananc mult din pacate. Chiar de la inceputul sarcinii am avut o mare pofta de mancare, indiferent de greturi! Si m-am ingrasat deja 3 kg, am acum 55 kg. Asta e , n-am ce sa fac, am zis sa nu ma abtin in perioada asta,o sa ma ocup de slabit dupa nastere. La sarcina trecuta am luat 13 kg, dar am revenit la greutatea initiala dupa cateva luni. Sunt curioasa cum va fi acum.

Elara, si eu la fel tare ocupata la servici saptamana asta...

CLAU 10+
vine bebe2!

Mergi la inceput