Mamici de martie-aprilie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana-Bianca spune:

Feteleeeeeee nu imi frangeti inima, nu va uit ca nu mai pot acuma fara voiiiiiiii. Da, eu stau acum in Germania, am venit acasa la ai mei intr-o scurta vacanta, am venit fara sa fi stiut ca sunt insarcinata...si chiar fara sa fi sperat. Poate a fost mai bine ca s-a intimplat asa (cum le randuieste Dumnezeu pe toate...) ca in Germania nu imi dadeau tratament de sustinere( o rezolvam si pe asta ca imi trimitea mama Duphaston, dar nu era la fel poate).
Inapoi merg cu masina...cu una pina la Budapesta si acolo vine sotz al meu si ma ia el, medicul mi-a spus sa iau numa 1 no spa preventiv pentru drum.
Si ma apuca plinsu' de pe acuma, mai ales acum in tot cocktailul asta de hormoni din mine....dar trec toate si asta imi este drumul...eu l-am ales si in mod normal nu e chiar rau....acuma doar ca e plecarea de la ai mei si e de fiecare data aiurea.
Medicul ginecolog pe care il am acolo e roman...da poate il schimb acuma in sarcina ca e....prea roman (mai plin de sine si cam fara rabdare, desi un medic foarte bun din cite am inteles, am facut doar un control de rutina la el).

Merg acum la mici cumparaturi, va pup si pe toateeeeee.

http://bd.lilypie.com/VE2Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Marynik, da iubita...este vb despre d-na dr. Dinu Adela de la Dacia Medical Center! Si mie mi-a zis dr. mea sa merg cu toata indrederea la dansa ca e f. buna si chiar asa am sa fac! Mi-ai mai dat si tu informatia asta pretioasa pt mine! Chiar nu stiam nicio parere despre dansa... merci mult,mult! Dr. Dinu , este super-dragutza! Iti arata, iti explica, se entuziasmeaza....e pozitiva si mi-a placut mult de dansa!

Simonette11+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

[url=http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png]bulinutza2[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Simo, ai pus ghilimelele de rigoare? ""

Ioana
11+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Multumesc fetelor!!Nu va mai nominalizez-va multumesc tuturor pentru cuvintele frumose!
Felicitari Simoooo!!Eu merg pe feeling-ul doctoritei-sigur e fetitza!!
Miri2007 felicitari pentru "bobitza"!Trimite un PM la randunici cu DN,UM si DPN-pentru a te putea trece in listuta!
Kya ia un loc pe listuta-te rog!!Oficial-esti !!
Felicitari Blankar!!
Elara felicitari pentru fasolica!!Sa cresteti mari si sanatosi!
Dana-Bianca spor la impachetat si..drum bun!Sa ne auzim repede si-cu bine!
Eu merg din nou la echo pe 11 SeptembrieDupa UM as avea 12sapt.si ceva-insa dupa masuratorile de la echo-BB are 6sapt.acum..deci pe 11Sept.ar avea 10sapt.Numai inteleg nimicNu m-a chemat prea devreme??..Mai sunt si blonda!
Pupicioi

Ela.. in 7+!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Simonette ,mergi cu toata increderea la dansa , este f buna , eu am fost de mai multe ori dar la CMU , nu stiam ca este si acolo , din pacate la mine nu a fost cu noroc , am pierdut 2 sarcini dar nu ma dau batuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simonette, incadreaza adresa intre ghilimele, si scrie URL cu majuscule.

Zozela, am trimis deja de ieri PM la randunici pentru lista

pucca eu ca animal de casa, nu am decat in papagalut mititel. Nici caini, nici pisici.

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor! Cred ca am reusit!~ Yupiiiii!!!
Marynik tot inainte...o sa fie bine...o sa vezi!
Zozelinafata...asa zic si eu...sa merg pe feelingul dr-ei! Ce-o fi o fi !

Simonette11+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Mi-e rauuu! Mi-e o greatzaaaaaa! Dar sunt fericita ca bb e bine

Simonette11+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Multumesc, dragelor, pentru cuvintele frumoase.

Kya, si eu am, de un an, un perus mic-micutz... pe care il iubesc si il pupacesc mereu.

Si eu cand am mai fost la Medsana am fost tot la Benedict Ancar. Mi-a placut ca am putut vedea si eu ce vedea el si ca vorbea in timp ce studia, adica ii dicta asistentei ce sa scrie pe foaie si asa intelegeam si eu ce masura el. Atunci doar mi-a vazut ce si cati foliculi, ce dimensiuni au, starea uterului, a ovarelor... si eram bine.

Numai ca, dupa ce am fost eu al el, am citit pe aici pe forum o poveste mai veche de anul trecut si nu vb tocmai ok despre el si m-a cam descurajat.
Gasiti aici link-ul catre aceasta poveste care, din fericire, s-a incheiat cu bine:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35714

Ma duc sa te trec pe listutza.

Elara
6+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am facut ceva modificari in listutzaSper ca o sa va placa..De nu..va las sa ma

Ela.. in 7+!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput