Recomandare gastroenterolog Bucuresti
Buna dimineata,
Am si eu o mare rugaminte la voi, va rog mult daca stie cineva sa-mi recomande un gastroenterolog bun in Bucuresti. Mama mea (este din provincie) are probleme dupa o operatie de fiere si un ulrcer tratat (cica). Tot nu poate manca, slabeste si am convins-o in cele din urma sa vina din nou la Bucuresti. Inainte am fost la chirurg care i-a gasit si ulcerul prin endoscopie, dar acum as vrea sa mergem la un gastroenterolog. NU stiu introctro sa apuc si m-am gandit ca poate voi gasi aici (ca intotdeauna) un sprijin.
Incerc sa stau cat de cat calma, nu de alta dar de cand nu am mai intrat pe aici (fiind plecata de la birou si poi in concediu nu am avut acces la net)am o bobita in burtica de 6 saptamani. Azi merg si la eco poate se vede ceva, ca pana acum nu am facut nici o investigatie.
Am sa intru si la odisee, dar pana atunci as vrea sa rezolv si problema mamei. Vreau cu disperare sa o ajut si va rog mult daca aveti un sfat sa-mi dati, va multumesc anticipat din tot sufletul!
Sanatate multa la toata lumea!
Miri2007
Raspunsuri
genusa spune:
Buna,
In primul rand felicitari pentru "bobita" si sarcina usoara.Multa sanatate si mamei.
Eu pot sa ti-l recomand pe prof dr Radu Voiosu de la Spit Colentina(parca era si la Medsana).Nu am fost eu personal la el dar am auzit lucruri bune de la doua colege care au fost cu probleme destul de serioase.
Poate o sa mai apara si alte recomandari si o sa ai de unde alege.
Numai bine,
miri2007 spune:
Salut,
Mersi mult Genusa. Intr-adevar as fi vrut mai multe opinii ca sa am de unde sa aleg. Poate mai incolo o sa mai scrie fetele. M-ar ajuta tare mult! In special pentru ca "somitatile" in materie acum sunt in concediu si eu as vrrea tare mut sa o aduc acum pe mama incoace, mai ales ca acum am reusit sa o conving sa mai vada niste doctori. Dupa operatia din februarie si depistarea ulcerului (urmata de 4-5 endoscopii) se saturase de medici si nici nu mai voia sa auda de Bucuresti si spitale. Am incercat sa fac o programare la dr. Voiosu dar acum dansul este in concediu. Asa ca m-ar ajuta si recomandari pentru cineva nu asa de "sus" dar la care totusi sa pot merge cu incredere si speranta.
Va multumesc din suflet!
Sanatate multa!
Miri2007
miri2007 spune:
Tocmai mi-a spus o prietana de dr. Diculescu Mircea. Nu stia unde mai este acum, insa tot aici pe un subiect am gasit ca cineva a zis ca ar fi sef de sectie la Elias.
Daca stie cineva si un numar de la un cabinet sau clinica particulara m-ar ajuta.
Merci mult!
Miri2007
petremira spune:
cred ca mircea diculescu este director la clinica de gastroenterologie din cadrul institutului fundeni! o sa caut eu acasa ! dar cauta-l totusi acolo ! da !este la fundeni! mi-am adus aminte ! am fost eu la tata ! si scria pe o usa a unui cabinet numele lui! dar nu stiu nr lui de tel !
miri2007 spune:
Buna,
Din pacate situatia s-a agravat fff tare. Martea trecuta mama a fost internata de urgenta dupa niste dureri groaznice in abdomen. Initial s-a crezut ca este ocluzie intestinala si au incercat sa o opereze. Dar dupa ce au deschis-o medicii au constatat ca are carcinomatoza peritoneala pe tot abdomenul. Pe langa asta tot intestinul este plin de stenoze enterale adica ingustari mai mici sau mai mari care nu permit circulatia normala a alimentelor. Fiind multe stenoze nu au putut sa faca nimic si au inchis-o.
Medicii ne-au spus ca nu mai este nimic de facut si ca in foarte scurt timp carcinomatoza va afecta toate organele.
Va rog sa-mi spuneti daca ati auzit de ceva tratamente medicamentoase / naturiste care sa ne mai dea o speranta (sau daca mai stiti cazuri de carcinomatoza care s-au rezolvat)!!! De asemenea daca stiti vreun oncolog bun care sa ne asculte (fara sa o transportam si pe mama) si eventual sa ne dea o solutie!!!
Merci mult!!!
Miri2007