Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 25
oana_r spune:
fetelor,am o durere de spate si abia mai respir,sper sa mai rezist pana la 18.00 cand plec acasa.
27+ Anya si Matei
bebe Anya
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Vasari spune:
Eu decretasem de dimineata ca asta e zi de somn! Numai bine ca am iesit si m-am plimbat vreo 3 ore - pe ploaie, pe soare. A fost super
RGE, felicitari pentru forma fizica! Ti-am admirat burtica! Eu cred ca daca esti activa acum, asa o sa fi pana la sfrasit :)
Sta cineva prin Drumul Taberei? Ma intereseaza o biblioteca. Eu inca nu am gasit.
27+
claudia1178 spune:
Multumesc mult Roxana si Danny, incerc sa ma tin deoparte de apa minerala.... dar daca apa nu are acid.......parca am senzatia ca nu ma satur....! Sarat nu prea mananc...dar maine mergem la doctor si vom vedea ce v-a spune!
Credeti ca 13,8 este tensiune mare...eu pana iri seara aveam sub 11!
Poate ca si din faptul ca m-am speriat cu sotul meu!
Povestea de aseara cu sotul meu este urmatoarea....am facut o bunatate de tocanita de pui.....iar sotul meu a dezosat carnita.....dar nu foarte bine...si a inghitit un osisor de pui...am crezut ca a ramas in gat...se pare doar ca a fost o urata zgarietura....dar suficienta ca sa ma sperii!
Iar ca desert.......am facut clatite umplute cu creme de cremsnit de cumparat.....si pentru ca am arsuri groznice pe care le tratez cu dulce si foarte mult dulce(iaca.de unde sunte kilogralele), m-am sacrificat si le-am papat pe toate!, ca sotul nu putea manca!
claudia
mami de Teodora Victoria
claudia1178 spune:
As vrea sa pun niste poze......dar nu stiu cum!
Ma poate ajuta cineva...plssssss!
claudia
mami de Teodora Victoria
pet.cost2005 spune:
Fetili ... gata, am ajuns pe ultima suta de metri ... cu bagajele, vacanta.
Am trecut sa va salut ... sa fiti cuminti si sa cresteti mari (in burtici), sa aveti grija de bblusii din burtica si ne re-auzim mai pe indelete in sept. Poate voi mai intra si din Ro pt. un salut, un pupic asa ...
Aaaa ... sa nu uit ... LA MULTI ANI si numai bine pt. toate sarbatoritele lunii si sa va ganditi si la mine cand mancati din torturi si prajiturele .
Petronela
Roxxy80 spune:
Am revenit si eu. V-am spus ca sotul meu e in concediu si nu are stare. M-a trezit de la 9.00 si abia acum am intrat in casa. Parca suntem 2 nebuni de umblam pe vremea asta.
Vreau sa va spun ca aseara nu am putut dormi pe partea stanga (de cand am ramas insarcinata mi-am impus sa dorm doar pe stanga sau pe dreapta). Simteam ca apasa pe ceva si aveam un fel de dureri-taieturi. In rest, sunt cea mai fericita cand misca. Azi am comis-o cu un KFC mic. Nu am putut sa ma abtin de pofta. Chiar va rog sa ma certati ca poate imi bag mintile in cap.
Petro, o sa ne fie tare dor de tine. Poate chiar mai reusesti sa intri. sa aveti grija de voi.
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by bb_yasmi
roxana, eu m-am stresat sa nu fac vergeturi, m-am dat in fiecare zi cu crema de la chicco si nu am nici urma de veregetura, in schimb am uitat de celulita.... si vad ca isi face de cap pe "bulane" si pe "poponet"..... nici nu vreau sa ma gandesc cum oi arata la sfarsitul celor 9 luni!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
si eu pe coapse... din pacate cremele antivergeturi contin o substanta(numai stiu.. ca nu am niciuna la indemana) care nu e indicata in sarcina! Singura crema cu concentratie redusa din acea substanta e o crema cu apa termala de Herculane... dar nici asta prea indicata! Eu am luat toate farmaciile la rand ..+ cosmeticiana care a zis sa stau fara!
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi cea de la CHICCO MAMMA DONNA este speciala pt gravidute. am mai multe produse speciale pt gravide. -9 luni. nu cred sa nu fie indicate din moment ec sunt special pt gravide create!!!
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Fetili ... gata, am ajuns pe ultima suta de metri ... cu bagajele, vacanta.
Am trecut sa va salut ... sa fiti cuminti si sa cresteti mari (in burtici), sa aveti grija de bblusii din burtica si ne re-auzim mai pe indelete in sept. Poate voi mai intra si din Ro pt. un salut, un pupic asa ...
Aaaa ... sa nu uit ... LA MULTI ANI si numai bine pt. toate sarbatoritele lunii si sa va ganditi si la mine cand mancati din torturi si prajiturele .
Petronela
Petro vacanta placuta, sa te odihnesti si sa te relaxezi ca peste maxim 3 luni vei avea multaaaa treaba!!!! sa aveti un drum bun si poate mai intri si din romania sa ne spui ca sunteti bine!!
pupici
poza eco bb si burtik