Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by adalia

quote:
Originally posted by dany26

Fetelor cum fac sa scriu si eu numele bebeului cu Bold??ca nu am gasit deloc nimic de genul asta....acolo la profilul meu....

24+ ANDREI

asa ca mai sus? selectezi numele si apesi butonul B de bold.

adalia 25+

a happy mom-to-be

EDIT: daca nu iti iese asa, scrii asa [ b ] numele [ / b ] fara spatii

adalia 25+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

pai eu am scris numele acolo in profil personal si nu apare ca aici linia cu bold-italic-uderline.

Dar mersi oricum si o sa incerc varianta ta cu [ -ele

24+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CREEM iubita nu stiu nimic de nici un vaccin...
BB cunosc senzatia cu celulita sunt mai avansata ca tine...daca va fac o poza dezbracata nu ma mai cocolositi cu atatea complimente....
GILL..pei cam da ..eu nu am stiut insa cu cat inainteaza sarcina cu atat crizele sunt mai mari..si gandeste-te Doamne fereste in travaliu de vreun blocaj renal sau vreo piatra care da sa iasa de la atata scremut ..dr a zis ca este riscul prea mare pt mama ..nu excludem nasterea naturaloa insa vedem cum evolueaza crizele mele si analizele din septembrie...oricum ma las pe mana doctorului si nu-mi este frica de nimic........bubulinu' meu sa fie sanatos in rest imi revin eu repede ca ma face fi'miu sa fiu puternica...

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Fetele, ajutati-ma cu un sfat, va rog! De jumate de ora bebica mea loveste binisor de tot! Asta n-ar fi o problema, ca imi pare bine s-o simt, da' nu va zic cat de jos loveste! Jos, jos de tot, de am senzatia ca vrea sa iasa Oare lovetse in col de am senzatiile astea? Sunt tare nasoale, ca mi-e frica si sa ma ridic de pe scaun de teama ca nu scap cupilu' pe jos Asta e chiar imposibil, nu?
Pe voi va loveste vreodata asa? Ca nu stiu ce sa cred...Nu-s nici agitata, nici nervoasa, nici obosita...Ii place ei sa-mi dea senzatii tari!...Spuneti-mi si mie daca vi s-a intamplat, sa ma linistesc putin!

Dana, eu stiu ca in sarcina poti lua paracetamol simplu, 3 zile la rand 1 sau 2 pe zi. Insa depinde mult si de varsta sarcinii, iar noi suntem destul de "mari", deci nu cred sa fie probleme. Dar mai intreaba un medic, ceva...
RGE, ti-am vazut pozele si meriti o bataitza buna de tot! Pai te tot plangi ca te ingrasi, ca ai celulita sau mai stiu eu ce si cand ma uit, ce vad???!!??? Arati superb! Nici nu se vede ca te-ai ingrasat! Te invidiez, pe bune! Sunt convinsa ca isi spune cuvantul si masajul si gimnastica! Merita efortul! Gata, azi sun si eu la Giulesti, sa vad de cursuri de gimnastica, m-am hotarat! Mai vrea cineva?
Pupici

Ade, 24s+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26

pai eu am scris numele acolo in profil personal si nu apare ca aici linia cu bold-italic-uderline.

Dar mersi oricum si o sa incerc varianta ta cu [ -ele

24+ ANDREI

a happy mom-to-be

o alta varianta ar fi sa scrii textul care vrei sa iti apara la semnatura intr-un mesaj nou, si apoi sa
dai copy paste in ecranul de la semnatura din profil personal.

adalia 25+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

oare am reusit?

24+ [ baietel ][ ANDREI ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Roxana, daca afli ceva sa ne spui,da ?
Adela, sa stii ca si BB a mea toto asa loveste, ieri era cu caputul la ombilic si cu picioarele jos, asa c a stai linistita!
Eu imi pun un film...va las! Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ade, pe mine cand ma loveste jos simt ca si cum mi-ar trebui sa fac pipi....
roxana, eu m-am stresat sa nu fac vergeturi, m-am dat in fiecare zi cu crema de la chicco si nu am nici urma de veregetura, in schimb am uitat de celulita.... si vad ca isi face de cap pe "bulane" si pe "poponet"..... nici nu vreau sa ma gandesc cum oi arata la sfarsitul celor 9 luni!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adelamaria

Fetele, ajutati-ma cu un sfat, va rog! De jumate de ora bebica mea loveste binisor de tot! Asta n-ar fi o problema, ca imi pare bine s-o simt, da' nu va zic cat de jos loveste! Jos, jos de tot, de am senzatia ca vrea sa iasa Oare lovetse in col de am senzatiile astea? Sunt tare nasoale, ca mi-e frica si sa ma ridic de pe scaun de teama ca nu scap cupilu' pe jos Asta e chiar imposibil, nu?
Pe voi va loveste vreodata asa? Ca nu stiu ce sa cred...Nu-s nici agitata, nici nervoasa, nici obosita...Ii place ei sa-mi dea senzatii tari!...Spuneti-mi si mie daca vi s-a intamplat, sa ma linistesc putin!

Dana, eu stiu ca in sarcina poti lua paracetamol simplu, 3 zile la rand 1 sau 2 pe zi. Insa depinde mult si de varsta sarcinii, iar noi suntem destul de "mari", deci nu cred sa fie probleme. Dar mai intreaba un medic, ceva...
RGE, ti-am vazut pozele si meriti o bataitza buna de tot! Pai te tot plangi ca te ingrasi, ca ai celulita sau mai stiu eu ce si cand ma uit, ce vad???!!??? Arati superb! Nici nu se vede ca te-ai ingrasat! Te invidiez, pe bune! Sunt convinsa ca isi spune cuvantul si masajul si gimnastica! Merita efortul! Gata, azi sun si eu la Giulesti, sa vad de cursuri de gimnastica, m-am hotarat! Mai vrea cineva?
Pupici

Ade, 24s+

imi pare rau, Ade. si eu am patit asa, dar pe mine nu ma lovea, era doar o senzatie de apasare.
si culmea ca tot in sapt 24. sfatul meu e sa vb cu dl doctor.

adalia 25+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

hai ca am schimbat nu gluma....!

O sa incerc acum cum a zis adalia!

24+ [ baietel ][ ANDREI ]

Mergi la inceput