Buna fetelor!
Sunt printre voi fete care sunt pacientele doamnei doctor Maria Martin de la Medicover? Doamna doctor Petrache, care m-a consultat pana inainte de a ramane insarcinata este foarte aglomerata iar eu nu prea mai pot sa astept o luna (si ceva) de la data la care sun pt programare pana la vizita efectiva. Stiti si voi cum este cand ai o problema si vrei sa stii cat mai repede ce este. Asa ca mi-am facut programare la dna dr Martin. As vrea sa stiu daca a mai fost cineva la dumneaei, astept orice pareri de la voi si va multumesc mult.
Anca
Buna,
Eu am fost de cateva ori la d-na Martin Maria, este tanara si tare draguta , dar nu stiu cata experienta are. Depinde si in ce problema te duci. Eu sunt insarcinata , am 11 sapt si dupa ce am fost la ea si mi-a pus un anumit diagnostic, am mai fost la Dr Suciu si la Dr Lemnete sa vad ce parere au si ei. Mai bine nu ma duceam..cate capete atatea pareri..oricum ea a avut dreptate, mi-au dovedit-o analizele ulterioare..
Tu tot cu bebe ? Am inteles ca colaboreaza cu Spitalul Cantacuzino, dar nu stiu in ce masura, poate lucreaza si acolo..
Multumesc pentru raspuns.
Pana la urma am fost azi la dr Iliescu. Sa inteleg totusi, ca pentru alta data, dr Martin poate fi o optiune buna, nu? Daca din 3 pareri diferite, a dumneaei a fost cea corecta
A nascut cineva la Dna doctor Maria Martin de la Medicover/Cantacuzino? Care au fost impresiile? Am gasit cateva informatii despre dansa (toate numai de bine), dar foarte putine detalii despre o nastere (cum a urmarit sarcina, cum a decurs nasterea, care a fost atitudinea, etc.).
Orice detalii sunt de folos. Multumesc!