Cancer ovarian
Cumnatei mele i s-a dat acest diagnostic :(((((.
Are 37 de ani si un copil de 3 ani jumate.
Nici nu stiu ce sa va intreb. Din ce am citit pe net, nu-i foarte optimist.
Dati-mi va rog orice informatie legat de acest lucru. Daca stiti....
Unde ar fi mai bine sa mearga pentru un control? Bucuresti, Cluj.....?
Cei de la Iasi i-au recomandat internare cat mai rapida!
Multumesc!!!
Raspunsuri
szivarvany spune:
Ce veste trista Sper sa fie totul bine, cat de bine e posibil pentru cumnata ta sa-si vada fetita crescand
Uite, din zona naostra (Oradea) toata lumea merge la Cluj. Nu stiu care sunt conditiile din Bucuresti, poate intra si alte fete sa ne spuna.
Inca o data, multa, multa sanatate cumnatei
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
asi spune:
Prof.Lazar de la clinica de oncologie de la Cluj o poate ajuta daca nu e prea tarziu.
Sanatate multa!
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
copiloi spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
Au facut deja programare si saptamana viitoare vor merge la Cluj.
Ei isi doreau si al doilea copil si a fost la medic, crezand ca e insarcinata........dar au primit alt diagnostic .
Poate totusi e altceva, si nu cancer...
Doamne ajuta!
Alina spune:
www.evz.ro/article.php?artid=296526" target="_blank">Corina Dragotescu e o jurnalista care a invins cancerul ovarian.
Sanatate multa cumnatei!
Alina
XIO spune:
Depinde de ce stadiu este.
Si in Timisoara se fac astfel de operatii zilnic , asa ca poate merge cam la orice chirurg oncolog.
Totul insa tine de stadiul in care este , dar cancerul ovarian nu este unul dintre cele violente.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
copiloi spune:
Alina, merci ca ai scris! Nu stiam de Dragotescu....e al nu stiu catelea caz cand aud ca s-a facut operatie si ca s-a invins boala!
XIO, sa speram ca nu-i un stadiu avansat si ca sansele de vindecare sunt mari.
vikinga spune:
Alina imi pare rau..Sper ca boala sa fie intr-un stadiu incipient, va reusi sa treaca peste asta. Cum se simte? Ce spun doctorii?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
camelia72 spune:
Copiloi,ce investigatii a facut cumnata ta de i s-a pus acest diagnostic?Te intreb asta pt. ca la fel i s-a intamplat si unei f. bune prietene care s-a trezit cam balonata intr-o zi,a mers la mai multi medici unde i s-a spun acelasi lucru: - cancer ovarian!Toti eram distrusi la aflarea acestei vesti,in special cand un dr. f. renumit de aici de la noi ar fi spus familiei ca mai are de trait max. 1 an!Are tot 37 ani si o fetitza de 8 ani.Au mers la clinica de oncologie din Fundeni,acelasi diagnstic...a urmat operatia unde au vazut ca de fapt nu e nici un cancer ovarian,ovarele erau sanatoase,lichidul abdominal(ascita)era secretat de ficat iar acum i se fac investigatii de alta natura,nu mai e la oncologie ci la hepatice!
Deci...cumnata a fost operata?Cum i s-a pus acest diagnostic atat de crud?
Sanatate multa ii doresc cumnatei tale...sper sa fie totusi o eroare de diagnostic!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
camelia72 spune:
Copiloi,ce mai face cumnata ta,cum se simte?
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE