"Piticii nazdravani" de mai - iunie 2004 (86)
Raspunsuri - Pagina 20
anacami spune:
Buna fetelor!
Va multumesc din suflet pentru sustinerea voastra, m-am gandit la voi, mi-am propus de multe ori sa intru pe forum dar am tot amanat..
Am zis ca dupa ce intru in prenatal o sa fiu mai "fresh", dar se pare ca din contra- a fost o perioada mai agitata.
Sebastian a inceput sa accepte incet-incet gradinita, chiar pare mandru ca "ne face fericiti" ca merge sa invete 
! La inceput l-am lasat in urlete vreo 2 zile, am avut si doua saptamani de stat "la vatra" la indicatia dnei educatoare (primele 2 saptamani - pana ii acomodeaza pe ceilalti pusti- asta pt. ca Sebi era un caz mai aparte=adica urla cat toti ceilalti, poate si mai mult..). Am reiceput dupa primele 2 saptamani, a priceput foarte bine ce insemana gradinita, dar tot nu voia: "este atat de urat acolo.." , "mancalea este dezgustatoale...", "nu ma joc cu copiii...", etc,etc. Asta in conditiile in care gradinita mi se pare super-ok, foarte frumoasa si curata, plus un personal super (de la educatoare, pana la ingrijitoare).
A fost o perioada "oita neagra" a gradinitei...fugea din clasa,tipa.. Acum il cunosc toti pe acolo
...ma refer inclusiv la educatoarele celorlalte grupe mijlocii si mari, la personalul medical, la ingrijitoare, bucatarese si portari...Toti ma intreaba zilnic daca este mai bine 
Dna educatoare a spus ca este un smecher si jumatate, incearca toate tertipurile sa le faca sa ma cheme sa il iau mai repede de acolo: impinge alti copilasi, incerca sa fuga din clasa (cu ochii la ea,cu intentia clara sa fie vazut -ca altfel n uar avea niciun farmec...,etc,etc),cand incepea dna lectia atunci si el incepea cu rumoarea si tipetele; cica ii zice "am facut ceva rau, sun-o pe mami sa vina sa ma ia...". Au fost cateva zile in care chiar m-au sunat mai devreme de ora 13:00 (am zis macar de-ar sta la program scurt..) sa il iau si si-a dat seama ca se poate...
Acum am intrat mai tare in el, atat noi cat si dna educatoare, iar de vreo 2 zile nu imi vine sa cred cat s-a putut schimba (sper sa il tina...); dna i-a spus ca daca nu se potoleste o sa-l tina pana seara tarziu, pana se face baiat de treaba...Noi i-am spus ca ii luam toate jucariile si le dam altor copii,l-am certat si nu am mai vorbit cu el,nu l-am mai bagat in seama..
Sunt super-fericita!!!Dna a spus ca este un baiat super-istet (ei, toti sunt la fel, dar ma laud si eu...), doar ca el vrea sa fie in centrul atentiei , iar acolo binenteles ca nu se mai poate...
Dimineata nu mai protesteaza la imbracat, pare resemnat-chiar face diverse figuri haioase- la fel si pe drum; mai miorlaie nitel cand il las (il las totusi pe picioarele lui, nu ca pana acum cu funduletul tarandu-se pe podea...), dar isi revine rapid si participa si el la activitati..Este mandru si el si ii spune lui tati fericit "am plins doar putin-putin (clipeste si din ochi), pana ...m-am potolit" 
Eu sunt binisor, nu mai am rabdare, m-am umflat rau, ma simt ca o balena, burtica mi-a crescut extrem de mult acum pe ultima suta de metri (ca tot ma plangeam ca este nu prea mare), am
"crescut" mult si in rest
, am impresia ca daca mai dureaza mult o sa explodez...
Va pupam pe toate si pe toti!
Camelia, Sebastian
si Stefania 
laureta spune:
Noi am continuat seria febra si restul.Asa ca am stat a casa in concediu medical 2 zile.Inisu e bine acum.I am facut exudat nasal, faringian si analiza de pipi la Medicover, pe joi-vineri luam raspunsurile.
Eu vreau vacanta, craciun zapada etc![]()
Anacami ce ma bucur ca te vad.Felicitari pentru gradi, e baiat istet si desptept
Hai ca m-ai ai un picutz si o vezi pe Stefania
Tnicoleta, deosebita serbarea, si Bia se descurca foarte bine
Irinusha sanatate
Irinel, trebuie sa ai 12 luni cotizatie inaintea nasteri bebelui.Noi vrem si o casuta asa ca proiectul bebe se va prelungi.
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Irinusha spune:
'Neata fete dragi!
Cami, bine ai revenit!!!! Mi-a fost dor de tine! :)
Mai, eu ti-am spus ca-mi place de baiatul tau ... e istet foc si are temperament ... stie ce vrea! Ma bucur ca s-a acomodat cu gradi si sper sa ramana asa.
Am bagat nasul si pe la mamici - nu m-am putut abtine de curiozitate
- si am vazut ca nu mai e departe marea intalnire. Si ca sa nu ratez momentul, uite aici: Iti doresc din inima o nastere usoara, usoare, fulger, dar nu mai intensiva, refacere usoara .... si o Stefanie sanatoasa tun si asa cum ti-o doresti! Ma gandesc la tine si tin pumnii sa fie totul perfect!
Pup dulce burtica, cat mai e ;)
Laureta, si voua multa sanatate!!!
Va pup pe toate, multa sanatate piticilor (pe mine m-a capiat gradi asta, iar il tin acasa ... barem azi) si o saptamana super!
Mami de pereche:
Cristian (3 Mai 2004) &
Amélie (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
---------------------------------
Haideti sa daruim o PIJAMALUTZA! :)
tnicoleta spune:
Cami Bine ai revenit. Ma bucur sa aud ca sunteti bine. Felicitari lui Sabi pentru gradi. El ce mai zice de surioara lui? Tot asa a ramas ca va vrea numai pe voi?
Laureta Sanatate Inisei. Eeeeeee si io vreau vacanta si zapada.
Irinusa Sanatate lui Cris. Tot bolnaviori?
Bia a luat-o din nou cu tuse si nas infundat. Nu sta si pace sa ii pun picaturi in nas.Azi am intarziat rau la gradi, nu am auzit sau nu a sunat alarma la tel si ne-am trezit la 8 jumate, trafic infernal, mai ales ca ploua.
si va doresc o saptamana frumoasa.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Capitol nou
Sa ne aduca copii sanatosi si dornici de gradinita :), familii unite, noroc si bucurii, realizari si sanatate ptr. familiile piticilor, o nastere usoara si o fetita sanatoasa si frumoasa ptr. burticuta noastra iubita, Cami, o noua "burtica" pe nume de Alus si nu in ultimul rand o noua minune in burtica de Irinel! Tot binele din lume fete dragi! Si spor la scris! :) 
Subiect inchis!