Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (209)
Raspunsuri - Pagina 23
monica70 spune:
ANYMONY mi-ai zis odata de un antibiotic bun pentru abcesele la dinti si n-am retinut numele.Daca intri si citesti, mai scrie-mi odata cum ii zice.
Mersi 
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
szaboali spune:

,
Noi am fost la niste cumparaturi...mai nou Iarina nu mai vrea sa stea in carucior de ala de magazin
, numai pe jos sa vizioneze si sa exploateze tot ce e pe raft pana la innaltimea ei...se mai ridica si pe varfuri
sa vada bine fata
.Daca nu luam carucior si luam un cos tre neaparat sa il plimbe ea prin tot magazinul...nu de alta da' ca sa se uite toata lumea la ea![]()
Am pus niste pozici aici http://www.dropshots.com/iarinutza daca aveti chef sa o vedeti cum papa ea malai
si cum circula ea cu cosul prin magazin
.
Ma pun si eu la vizionat pozici ca am cateva pe care le-am ratat

Maraki
si Iarina e innebunita dupa dulce mai ales dupa Dots dar mai nou m-am smecherit in loc de cioco ii dau jeleuri cu diferite gusturi , acre, amare, dulci si nu mai stiu ce gusturi au.Daca ar fi dupa ea ar maca o cioco mare odata
.
Monica
la Dia frumusica...eu pentru abces dentar am luat Euciprin si mi-a trecut in 2-3 zile (mai mult e pentru infectii urinare) dar mie asa mi-a dat dr. mea de familie ca fac alergie la ampicilina.Ai probleme iar cu dintii? Daca da sper sa treaca repede.
Ingrid
la Diana scumpica si dulce, multe culori stie
.Iarina numai le arata si nici alea nu sunt multe sau mai spune la fiecare culoare prima silaba si atat.Sper sa iasa bine analizele.
Mai nou Iarina numai face fitze cand o imbrac , ii spun ca mergem cu masina "bum bum" si fuge una doua sa o imbrac, e atat de incantata incat o termin de imbracat la usa de cele mai multe ori.![]()
Ma bag la vizionat cate ceva![]()
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
monica70 spune:
Ali am vazut-o pe Iarina,ce figura e cu cosul ala,parca vad ce mutre bagau clientii cand o vedeau ![]()
Pe Diana am pus-o la nani,dupa ce a strans frumos si pus in punga gradina zoologica .Inca nu doarme,vorbeste cu bibe in gura.Nu-i prea cuminte,mai devreme s-a dat jos din pat si a rasturnat toti piticii de pe dulap.
Ne-am mai jucat cu animalele alea ,stie care e si tigrul si ii zice "tigu" .La zebra mai ii zice si "cal", dar si "zeba" cum o apuca
La leu zice "leu" cand o pun,dar si "lup" din proprie initiativa
Ce sa fac daca are gura mare ca lupul din cartile alea? 
La ursul polar ala mic i-a zis "cutzu"
Maimutza n-o mai gasim,dar era si cam mica,e explicabil
A vazut in schimb azi la TV doua "mutze" si a fost tare incantata.Mai demult nu prea era.Nici nu prea folosim noi TV si asta e adevarat.Si cand merge numai la stiri ,talk-showuri si filme se uita taica-su.
Ne-am jucat si cu clementoni un pic,da'n-am cu cine.Numai le imprastie
Dar sunt din ce in ce mai convinsa ca stie rosul si galbenul,ca mi le-a aratat.A doua oara n-a mai vrut oricat am incercat sa o conving.La fel,cand i-am zis sa puna numai alea rosii in cutie,s-a apucat si le-a pus pe toate
N-am apucat sa ma bucur ca a facut curatenie,ca intr-o clipa le-a rasturnat iar
ma calca pe nervi,asa ca nu m-am mai jucat cu ea ![]()
I-am aratat niste filme si poze cu spiridusii cu care planuim sa ne intalnim si i-am zis cum ii cheama.Rezultat? ANA,Tibi (sau TIDI),Malio.La pozele cu Raisa a zis doar "titza" (fetitza), iar la Vladimir a fost haioasa: in loc de nume a zis "mos" (=frumos) si "bobo unu-patu" (erau doua poze si ea tot "unu-patu" in loc de "unu-doi"
)
Totusi acum seara a venit si m-a tras de mana tot strigand "unu-patu",cand m-am uitat luase zarurile alea mari din burete - deci voia sa vorbim de numere
A si repetat "unu,doi,tei,patu,cinci" ,nu toate odata, dar le-a pronuntat si fatza de ultimele saptamani e un mare progres ca nu mai voia de nici o culoare sa le zica 
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
szaboali spune:
Am vazut si eu pozici
dar tare rau ma enerveaza dropul asta nou
...nici iconuri nu are...sau nu le-am depistat eu inca?
Monica mare vorbareata Diana ta
si
am vazut-o ce incantata era de opera ei de arta facuta din lego
...Iarina daca ii spun sa zica ceva dupa mine nu zice numai prima silaba
...daca o las in pace o vreme si se joaca cu ceva jucarie si o intreb ce e aia imi spune cate un cuvant care ar semana cat de cat cu numele jucariei respectiva.Ea la numere nici sa o tai nu le zice ca Dia...la alea numai primele silabe le zice si gata.
Am uitat sa va spun ca i-a adus frate-mio acum cand a venit un puzzle care se monteaza pe o chestie de plastic si la fiecare piesa face cate ceva, daca tre pus cainele face ca si cainele, daca tre pusa o masina de politie face ca si masina de politie si multe alte sunete scoate...de aia e foarte incantata.I-a mai adus si un laptop la care tre sa ghicesti cuvantul sau litera care lipseste e foarte fain dar e in spaniola
...de ea macar in romana...dar na ...a invata si spaniola
pana atiunci ma joc eu.
Ingrid , ai promis un filmulet cu Diana![]()
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
monica70 spune:
Mai Aliii aia e opera mea de arta ,nu a ei 
Ea numai le darama 
Ca o precizare ala e "tenu" ,am facut tren cu pitici 
Tot ii povestesc cum vom merge cu trenul,departe ,la mare si nisip,cum vom face baie etc.Stie ca in "apa male" sunt "peti"
szaboali spune:
Da mai Monica se distrau de ea dar nu numai clientii ci si vanzatorii de pe acolo
...mai nou am observat ca e cam incapatanata...ca ma-sa![]()
![]()
Ali si
IARINA (16.02.2006)
szaboali spune:
Daaa mi-am cam dat eu seama ca nu a facut-o singura ci ajutata de tine![]()
de ce zici ca tu ai facut-o? sa te laudam pe tine???![]()
Ali si
IARINA (16.02.2006)
monica70 spune:
ALI ,nu mai,am precizat ca sa nu cumva sa o creada vreuna pe fiica-mea geniu pustiu 
![]()
szaboali spune:
Pai tu oricum lipsesti din poza 

...deci pot sa spun ca tu nu ai participat.![]()
Trebuie sa il pui pe Ghita sa va faca poza la amandoua sa stim ca si tu ai avut o bucatica macar pe acolo pe care ai facut-o tu

Ali si
IARINA (16.02.2006)
szaboali spune:
Fetelor voi ati dat pana acum la spiridusi alune sau seminte?
Ali si
IARINA (16.02.2006)