Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 21
Catalina spune:
Alina, iti multumim de impresii si va multumim fetelor ca ne-ati reprezentat.
Da, sunt sigura ca Alina e o femeie mult mai puternica decat pare.
Roberta sa fii sanatoasa si Dumnezeu sa te ocroteasca!
mirandolina spune:
Sa traiasca creshtinutza Robertica! Si spun si eu: SA FIE FERICITE! Sa le aiba Domnul in paza si sa le vegheze drumul! 

Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
Catalina spune:
Fetelor, am si eu o intrebare, adica daca aveti un sfat. Mi-a dat Aelita un sfat, si ii multumesc, dar nu prea functioneaza.
De ieri Matei are in barba, chiar sub buza, o bubita. Mai intai am crezut ca l-a ciupit ceva pt ca i-a aparut aproape vazand cu ochii. Alta nu are pe corp deci nu e intoxicatie, dar acuma vad ca e ca si cum l-as fi zgariat, e o cojita acolo. Pb mare e ca zona e mereu uda de la bale, nu stiu ce sa fac cu buba, azi e si mai rosie.
Am dat pana acum cu rivanol si crema de galbenele.
Sfaturi, ceva?
Amaya spune:
Catalina, incearca unguentul cu arnica (cel de la TIS, de la Plafar), este minunat pentru orice fel de zgaiba, bubita, vanataie, umflatura, etc...testat si paratestat pe Andrei pe toate bubele si bubitele posibile.
Oana,
nazdravanul Andrei (18.02.2005) si
Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
Catalina spune:
Iti multumesc Amaya, si bine ai revenit printre noi. Voi astepta sa se faca luni pt ca nu am acel unguent si acum nu cred ca mai e deschis pe nicaieri. Multumesc.
mirandolina spune:
Catalina, poate gasesti la o marmacie, ceva.
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
Helenutza23 spune:
buna fetele!
Alina, ii doresc multa sanatate Robertei! sa va bucurati una de alta mereu!
loremunteanu, da eu am pus. f putin dar am pus, cred ca erau vreo 5-6 granule de sare. deci f putin. si cateva, vreo 5, picaturi de ulei de masline.
dupa vreo luna de supa, supa si iar supa, am incercat piureul de cartof+dovlecel+unt+lapte praf. NASPAAAAA!
adica asta a fost impresia puiului care a luat de cateva ori oripilat dupa care a inclestat gura si a inceput sa se infoiae la mine
o sa il incerc in alta zi. o sa inerc sa fie mai moale, bagat la blender (azi a fost prin sita) si cred ca fara lapte praf.
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
Helenutza23 spune:
propun si eu o tema, dat fiind ca peste o luna, o luna jumate voi incepe serviciul.
cate din voi ati (re)inceput serviciul si cum ati trecut peste "despartire", atat voi cat si puii?
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
Crishtinutza spune:
Rali, multumesc frumos pentru ajutor, am rezolvat problemuta... cam tarziu ca deja suntem la pagina 14, dar o sa stiu pe viitor. 
Ca tot vorbim despre mersul puilor, eu sunt de parere ca trebuie alternat. Si neaparat o sa folosesc ghetute peste glezna si de ce nu, cu taloneta, daca ajuta.
E adevarat ca omul din evul mediu a mers descult, dar nu pe podele dure sau pe asfalt
, ci pe pamant. Mersul in nisip sau pe pamant e mult mai bun pentru glezna, nu aplica aceeasi presiune asupra incheieturilor.
Sa nu radeti, dar stiu ca si nici cailor le place sa mearga pe asfalt. ![]()
Salina,
, sa stii ca si fi-mea le "devoreaza" la propriu uneori... 
Ivona, multumesc de sugestia cu vaccinul, nu stiam. O sa tin cont. Dar oare cum de nu se sezizeaza autoritatile sau autorii vaccinului.... ce ti-e si cu companiile astea puse pe profit in pofida sanatatii atator copii! Si cand te gandesti ca asa ceva afecteaza copii pe viata!!! Cateodata ma gandesc ca e cam urata lumea asta in care traim, tare mi-as fi dorit o lume mai buna pentru copilul meu!
conchita, sa stii ca ne asemenam intr-adevar la activitati. Am citit cu placere mesajul tau cu activitatile pe care le desfasori cu puiul. Eu chiar cred ca fetei mele o sa ii placa sa citeasca, fiindca oricand e usor agitata sau plange, se linisteste daca luam o carticica si ne uitam pe ea. Si ma uit ca le alege singura, dintre jucarii. Noi ne distram acum cu niste baloane. Am cumparat o punga de baloane colorate pe care le umflu doar putin, ca o mingiuca mica si ne distram cu ele. ![]()
Gata, fugim si noi in parc cu puiul.
O seara frumoasa fetelor!
Cristina
sraluca spune:
HELENUTZA atingi subiectul sensibil. Si e mult de spus. Si e mult de atunci. Iti trebuie multa incredere in persoana care ramane acasa cu bb, ca sa fii si tu linistita.