Pitici de Ploiesti 5

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

neata fetelor.
nana, ai mei stau pe strada cu farmacia, langa acel stadion al primariei, adica cum vi de la ploiesti, a doua pasarela in curba unde e biserica la inainte de farmacie faci freapta, ai mei au cumparat acum 4 luni casa

Louiza 17s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

"La Multi Ani" tuturor sarbatoritelor de azi! Multa multa sanatate si petrecere frumoasa!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna!
Rar-rar, da' va mai vizitez si eu.
Medeea, merci pentru invitatie: nu am reusit sa fiu la 19 in parc, dar am ajuns pe la 8 fara ceva si erau la mamici, grupuri grupuri, ca mi-au luat ochii la vale, ca deh! Nu puteam sa le iau la rand si sa le spun "Buna, eu sunt Bety, voi sunteti de pe Forum?" Asa ca am stat intr-un colt si m-am uitat pana am zarit 2 foste colege de serviciu cu care am stat la vorba.
Ati fost pana la urma?
La multi ani celor care-si sarbatoresc ziua azi.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice are bebelina mult dorita
Poze dragi

slideshows_nou_nout

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele...
LA MULTI ANI! pt fetele care poarta numele de Maria, Mariana.....multa sanatate, sa aiba parte de bucurii ..s sanatate...
asteptam pozele de la intalnirea de ieri...

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

La multi ani tuturor Mariilor si Marianilor ! Nici eu n-am ajuns la intalnire pentru ca...am adormit.
Sper ca v-ati distrat si toata lumea e bine!

.............................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Mai dragele mele , cautam de innebunim sandalute pentru cea mica a sora-mii ,marimea12-13 si nu gasesc decat jafuri din panza sau cu care nu poate merge copilul .Maimutica nu mai are astampar sa stea in premergator sau in carucior si sora-mea ii da sosete mai grosute ca sa o poata incalta cu cele pe care le are .Nu e vorba ca nu-si permite sa cumpere ci efectiv nu gaseste atat de mici si zuzulina,la 10 luni , vrea s-o intinda pe jos deja.

.............................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele ...ce faceti? cum a fost la intalnire...eu inca mai astept pozele...
laura referitor la incaltaminte pe cei micuti....ai putea incerca la ceva mai multi banuti la grand mall center acolo gasesti sunt mai scumpi dar gasesti...parca mai e un magazin pe langa tribunal prichindelul parca se numeste incearca si acolo...poate gasesti...in balif nu stiu daca e dar incearca ...ah si langa biserica sf Vasile de langa caraiman mai e un magazin pt astia mici

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata fetelor, ce mai faceti, sper ca bine, ca eu azi noapte aproape ca nu am dormit, mi sau pus cinci mici carcei, ma-m trezit de fiecare data in rest mai mult am atipit, ce sa fac cica e normal in sarcina sa o intreb luni pe doctora daca ma duc ce pot lua sau face.
Laura incearca si la carrefour, am vazut ca si iei au hainute in incaltari de copii
Va doresc o zi usoara si frumoasa

Louiza 17s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Laura, am fost in aceiasi situatie...nu stiu ce ai vrut sa spui cand te-ai referit la marimea 12-13....eu n-am vazut asa ceva....marimile la incaltaminteade piele incep de la 18....sau uite au am luat dinste sandalute in totalitate din piele, cu talpa din piele intoarsa, f usoare si f flexibile de la magazinul N&M din mall, galerii..au fost 28 ron, marimea 16, cea mai mica....cu astea a mers ilinca de pe la 9 luni pana la 1 an (s-a tocit un pic talpa, dar au mers)...apoi a primit la turta de la nasha niste sandalute(pantofiori mai decupati) marimea 19 (cea mai mica marime) cumparati de la mag Ciufulici (langa biserica sf Vasile, langa hotel Prahova si in mall galerii)...cat despre celelate magaizne de ti-au zis fetele...au n-am gasit nimic.....

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

SALUT!
Va salut dupa ceva vreme, timp in care am avut si eu un mini concediu,
asta pentru ca a trecut prea repede si as fi vrut sa mai fie...
Dar am sa va dau cateva vesti bune: am fost la Iospu si am o fetita, o mica, mica, sotul meu a fost putin suparat pentru ce el ar fi vrut un "fotbalist" dar cred ca s-a obisnuit cu ideea si mi-a spus ca ar vrea urmatorul bebe sa fie baiat...Sincer inca nu m-am gandit la un nume dar mai avem timp destul sa alegem, nu?
Am fost si la d-na dr. Mogos care mi s-a parut de treaba. La control totul a fost f bine, s-a uitat pe analize, pe ecogarfii si mi-a spus ca bebelina e bine. Burtica se vede pe zi ce trece tot mai maricica si mai frumoasa! Ca mi-am adus aminte: voi ce crema folositi sau ati folosit pentru burtica si sani? Am intrat in Sensublu sa ma uit la cremele acestea speciale si preturile mi s-au parut destul de mari. Citisem eu intr-o revista despre crema ptr vergeturi de la EUCERIN insa pe aceea nu o aveau si nu stiu cat o costa.
Daca am facut eco morfo-fetala la 17 saptamani, urmatoarea cand pot sa o fac?
O seara buna la toate si sa auzim numai de bine!

Georgiana
16 sapt.

Mergi la inceput