Bucurii de sept-oct 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 19
CristinaGoji spune:
Am uitat sa va zic - dr. mi-a zis sa nu-i pun supozitoare cat timp are diaree.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
Tanimaaaaaaa! Ce mi-ai facut!!!!! Mi-ai aratat:
1. Marea
2. O mamica slaba!!!
3. Un bebe dormind
Las' ca-mi iau eu revansa! (sper)![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
AdinaF spune:
LA MULTI ANI SARBATORITELOR si mari si mici!
intrebare: voi pestele cum il preparati - pur si simplu fiert - ca io nu prea-mi pot imagina ce gust ar avea de ex. pastrav fiert??
cine are o reteta buna cu peste sa mi-o trimita si mie va rog.
inca o intrebare : pana acum cateva zile il spalam pe alex pe dinti fara nici un fel de problema, acum cand ma vede cu peria strange din dinti si nu mai am nici o sansa, orice as incerca. Singura solutie (barbara) care a dat roade a fost sa-l tina aplecat taica-su cu capul putin in jos, si doar atunci si-a desclestat falcile.
Aveti voi idei mai bune?
Cand ma gandesc, ca si lui Fabi i-a iesit de curand un dintzonozaur, ma apuca groaza de cum vor arata de acum inainte diminetile si serile mele 
Acum merg sa ma fac frumoasa ca m-a invitat sotzul la resturantul grecesc (favoritul meu) - ce buna-i totusi o bunica pe langa casa omului.
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez
AdinaF spune:
Cristina, ai avut dreptate cu lapticul in timpul diareei - si mie mi-a recomandat dr sa-l fac f. diluat, daca-i musai - si la noi seara e musai, ca altfel am Cantarea Romaniei la mine acasa!
Si banane cu orez le-am facut si le-am dat si solutie electrolit - au halit-o rapid fiindca avea gust de banane cu piersica.
O seara faina va doresc!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez
Lyana spune:
Vauva si Adina fiecare are dreptate in felul ei dar cred ca ati exagerat un pic, eu nu mi-am pus niciodata problema daca laptele din care fac branzica e gras sau mai putin gras. Copilul nu traieste intr-un glob de sticla si nu cred ca pateste nimic daca ii faci branzica din lapte Dorna sau Zuzu sau alte minuni.
Vauva ziceai ca ficatul nu e bun pana la varsta de un an. E prima data cand am auzit pe cineva ca nu ii da ficat copilului. Discut zilnici cu multe mamici in parc si toate le pun si ficat in mancarica copiilor. Si eu i-am dat ficat si nu a patit nimic. Corpul lui trebuie sa se obisnuiasca treptat cu toate alimentele pentru ca asa cum spuneam mai devreme nu puntem sa il tinem pe copil izolat si sa ii dam numai ce este 100% natural. E adevarat ca trebuie sa il ferim de alimentele care contin multe chimicale dar sa nu exageram.
Asa faceam si eu la inceput o feream sa nu cumva sa ii ajunga vre-un microb la nas dar mi-am dat apoi seama ca microbii sunt peste tot si ca ea baga totul in gura mai repede decat apucam noi sa i le sterilizam.
LA MULTI ANI BEBE DAVID SA TE FACI MARE SI FRUMOS
Lyana spune:
ADINA eu am cumparat pentru Teodora o periuta de dinti ca un degetar, se baga pe deget si poti sa il speli cu ea mai usor. Inca nu am folosit-o dar vreau sa incep zilele astea sa o spal pe dintisori.
Cand ai inceput sa ii speli pe dinti, la ce varsta? a mea are 4 dinti sus si 2 jos deocamdata, am asteptat sa ii creasca mai mult sa am ce spala ca ii avea foarte scurti.
flavia ramona spune:
Nu pot scrie mult ca sunt cu bb in brate, dar LILINA, noi am avut 2 saptamani de diaree (pana la 12 scaune pe zi) si cu tot cu smecta, biotics, debridat nimik asa ca am incercat Furazolidon de 25 cate 2 pe zi si s-a vazutefectul dupa prima zi.
Cristina FELICITARI PT MAMA!
lilina spune:
multumesc fetelor pt.sfaturi
am mai vorbit si cu pediatra, mi-a zis sa-i schimb laptele, sa-i dau Milumil HN25 pe care nu a vrut sa-l pape...a papat doar putin si atat
i-am dat niste cereale de orez simple...a papat un pic
antibioticul l-a vomitat, dar eu trebuie sa-i dau 3 ml, nu 1,5 cum spune Tanima ca i-a dat bb-ului
Hydrasesc si Debridat ii dau, dar vad ca tot face kk
si deja a inceput sa nu mai manance...sper sa nu ajung cu el la perfuzii...ca innebunesc
in rest e super vesel....e jucaus...topaie prin casa si cotrobaie peste tot
si mai cred ca-i da o masea, ca a inceput sa saliveze, nu ma lasa sa-i bag mana in gura si cred ca la pipait am sesizat o umflatura
hai ca v-am stresat cu problemele mele...imi cer scuze
va pup si noapte buna
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
roxanae spune:
Lyana nici eu nu ii dau ficat si peste din aceleasi motive ca si Vauva.Fiecare mamica face cum crede ca e mai bine pt. puiul ei.
Cristina felicitari pt. MAMA.
alinamoro spune:
La multi ani Mirabela!
La multi ani Raluca! 
Ramomar, felicitari si Patriciei pentru primii pasi! 
Vazut mogaldeata scumpa cum culege floricele.
Ce mortala e in poza cum isi scoate fundicul.
Lyana, noi in concediu vom lua borcanele, Adelina le vrea, sper sa nu fac figuri in concediu.![]()
Cristina, felicitari lui Vladic pentru "mama"! 
Roxanae, ce viteza are Rebecca, scumpa tare!
Tanima, unde-s pozele de la mare? Eu nu le-am vazut.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2