Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (208)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Dar care ar fi problema ca merg la scoala la 7 ani si 7,8,9 luni???

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALi da prima din secta,dar mai bine zis prima la care ma-sa anuntza asta (si pune si filme pentru credibilitate ),ca sigur or mai fi,dar nu se-arata p-aci.Ilinca de Irinel zicea multe cuvinte,in mod sigur si ea le mai leaga. Sau Jasmine,la fel,mai vorbea ,poate si ea le compune deja,da' lu' Bombo i-e lene sa scrie ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3

Mergi la inceput

Mai eu nu as putea spune ca iarina e cam mutulica, ca ea mai spune multe si marunte dar numai cand are ea chef...deci daca eu vreau sa o fac sa vorbeasca si ea nu vrea pot sa stau si in limba ca nu vrea si gata.

www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Eu ma duc la somn , fetele !
Noapte buna la pitici si la mamici!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Ali prima problema e ca, cu cat sunt mai mici cu atat invata orice mai repede si in plus sigur deja se plictisesc numai de gradinitza.Ei sunt avizi de cunostintze noi.De exemplu Diana e super extra cuminte cand te ocupi de ea,aratandu-i diverse si explicandu-i,cand ii povestesti ceva etc.Cand nu e "stimulata intelectual" e zbenguita rau de tot,se catzara,sare,devine obositoareeee

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Pai din cate am citit eu , mai bine zis din cate am inteles din ce am citit cat am lipsit a fost ca Diana deja leaga cuvintele si ii ies propozitii.

Ca alte mamici nu au anuntat asta e partea a doua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu nu ma plang deocamadata ca am copil cuminte sanatos, dar nu vb decat de-a lui si rareori mai scoate cate un cuvant strain.Ii tot repet ca il cheama Da-ni si el nimic
Sper ca va vorbi si el intr-o buna zi.
Deocamdata nu ma stresez pe tema asta.
Sora-mea a fost cu al ei copil la medic si toti au spus ca va vb pana la urma. Are aproape 5 ani dar vb cam cum vb Sandra la 2.5 ani-maxim 3 ani cred. Asta e...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Sabina n-are rabdare sa-i arat mai nimik, e tot timpul pusa pe zbenguiala. Degeaba ma chinui eu sa-i arat prin cartie poze, se uita citeva minute si dupa aia dispare de linga mine. I-am luat o carticica cu animale domestice de la Kaufland si evident ca nici nu vrea sa se uite la toate animalele. N-are rabdare deloc.
Azi al dr sa darime cabinetul nu alta. ca i-a zis dr "bai, da' cuminte te-ai mai facut !"

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Sandra la 1.7 ani zicea "mami, pipi" cand vroia sa faca pipi.
Dani nici pipi nici kk nu zice..deci ce pretenzii sa am sa imi spuna cand face. Kk a spus cand era mai mic dar acum pauza.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Mi-am amintit: vorbea de vanzatoarea lui mami si a zis azi " DANA MALE " cum ne aude pe noi,ca si pe cealalta tot Dana o cheama,deci una e ... Dana Mare ,una Dana Mica Pana acum zicea doar Dana.
Si "povesteste si cate ceva gen "DANA COLO BANI NENE" intercalate printre alte indescifrabile,deci deja stie ca Dana primeste bani de la o multime de nene
Pe mine nu ma scoate din "ai mami papa" ,"ai mami colo" ,"ai mami chiti" , "ai mami baie","ai mami nani" si "ai mamiiiiii" Tot dupa mine e saracutza si io n-am timp

Mergi la inceput