Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (208)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ce scoliti vor fi copii nostrii...vai de capul lor...10 clase + 3 de liceu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Irinutza si eu am luat Kavit si ce imi mai placea , luam pe de-ascuns sa nu ma prinda mami.
Si eu am plecat la scoala de la 6 ani si 5 luni...mami nu a vrut sa ma lase dar a venit antrenoarea la noi acasa si m-a luat cu "japca"...ca norocul ca mi-a cumparat mami de toate si eram atat de fericita ca merg la scoala incat i-am dat florile la o alta invatatoare care era tanara si frumoasa ca de aia mi-a placut.

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello eu m-am uitat la ULTIMUL MOHICAN (mai bine zis la un pic mai mult de jumate,ca nu l-am prinns de la inceput)
Vorbeati de vitamine,la noi la fel ca la Irina,a bagat mamai in noi la cavit 9 ,miere de albine etc.doar-doar ne ingrasam,dar ciuciu.Semanam si eu si frate-meu cu tati,osatura subtire,nu cu mami care are oase solide.Si eu zic ca tine de genetica cam 75%,iar restul de alimentatia gresita.
Bianc eventual ce ai luat tu,poate continea ceva mai aiurea,hormonal,de-aia te-ai ingrasat.
Cat desptre kg de-acu,esti vinovata de cel putun 10 kg pentru ca nu asculti Ti-am zis: nu cola/fanta ci apa,nu sosuri cu smantana,mai fa si salate etc. etc.Plus- foarte important,nu prajituri si inghetzate ci ciocolata

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Mi se pare prea devreme 6 ani, oricum Sabina va avea 6 ani si 7 luni cind va merge la scoala. Asta daca va avea kilele necesare. Matusa-mea povestea ca pe ea n-a primit-o la 7 ani la scoala ca n-avea 16 kile, cica pe vremea aia trebuia sa ai cel putin 16 kile ca sa mergi la scoala. Au primit-o insa la 8 ani desi avea tot 16 kile ca in felul asta nu se mai ducea fata la scoala.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Moni...pai e corect ca altii sa manance ca mine sau poate dublu si sa fie slabi? Mie nu mi se pare corect.
A si sa va mai spun ceva...cand am luat prima oara anticonceptionale in 6 luni am pus 10 kg pe mine

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Si noi de la 6 ani am fost la scoala: in prima zi,in pauza nu reuseam sa imi deschid ghiozdanul sa iau mananc gustarea si nici nu aveam curaj sa zic invatatoarei (eram super hiper timida) Noroc ca parintii erau cam insirati pe hol in asteptare si cand s-a deschis usa in pauza,a vazut mami ca ceva nu parea in ordine
Eu oricum la 6 ani as fi dat-o pe Diana,asa cred ...
Si mie imi placea cavitul la nebunie Pai ce sa faci,mai rara ciocolata pe vremea aia

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Pai nu-i corect,dar ce-i corect la urma urmei ? Unii in vile de lux,altii in canale ... Asa si cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Moni...pai e corect ca altii sa manance ca mine sau poate dublu si sa fie slabi? Mie nu mi se pare corect.
A si sa va mai spun ceva...cand am luat prima oara anticonceptionale in 6 luni am pus 10 kg pe mine

Pai le-ai luat tu de capul tau sau ti le-a prescris dr.? Ca si eu am luat dupa ce am pierdut prima sarcina ca asa a trebuit dar nu m-am ingrasat deloc...si vroiam macar cateva kile acolo...

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, ce vrei, cei care baga mult la stomac si nu se ingrasa sunt norocosi, ceilalti ca tine mai plinuti tre sa se chinuie oleak .
Eu cind am luat AC am slabit vreo 7 kile cred. De fapt inainte de AC aveam in jur de 55, cam ca acum. Dupa aceea am inceput sa le iau , am ajuns la 47 kile si mincam de spargeam.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Nelu imi zicea ca el a mers la 6 ani la scoala si era micutz si pricajit si invatzatoarea il placea si il lasa sa doarma de la 8 la 9 cu capul pe banca pana si-a intrat in normal

Mergi la inceput