Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (208)
Raspunsuri - Pagina 15
Biancas spune:
Anymony ce cretzulina e Ioana
.
Giova fa-ti si tu abonament la Zapp
Eu mai mult de 300 min nu consum pe luna, 99 % vb cu Nelu cand e la servici
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
BIANCA hai la Arad ca aci chiar langa blocul meu e un magazinutz cu haine cusute loco ,dar cu tipare faine,sunt toate numerele,cand a fost vara-mea din Beius si-a luat vreo 4-5 randuri de costumase,fuste,rochii
Si ea are cca 100 kg
De-acolo mi-am luat rochia cu buline si taioarele (mai mult cu pantalon) mi le iau de acolo,sunt cca 100-150 max un taior pantalon si rochii in jur de 80.
Apropo noi avem ORANGE.Si cu RDS e arhisuficient,nu consumam cat avem,chit ca n-avem decat abonamente d-alea free cu 3 nr. alese eu si la fel husbandu',doar ca el mai are vreo 50 min nationale.De pe care vorbesc tot io
Ca vorbim mai mult in familie,toti au Orange.Pe cei care au Connex,mai mult cei de la tzara, ii sunam mai rar ![]()
GIO ce nervi am ce stranduri faine se fac la unguri si la noi fix pix.Pai e la apa termala in jurul Aradului cat cuprinde,ar putea sa faca in fiecare sat cate un "GYULA"
Si chiar ce au facut, sunt micutze cu max 3 bazine ... Un investitor serios ar face kg de bani,ca ar veni lume din Arad si Timisoara la greu .Ce ne lipseste e in primul rand niste paznici d-aia in jurul bazinelor,sa nu lase sa sara aiurea,sa faca mizerie,sa intre care unde are chef etc.
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
Biancas spune:
Ce o fi cu Ali de nu mai da pe aici?
Aliiiiiiiiiiiiiii unde esti? Ce imi face nora???
Dani si-a baut sucul de portocala si mar si acum se joaca in cort..
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Fetelor tzara asta asta o gramada de minunatii si nu stim sa le exploatam
. Lasa ca au stiut turzii sa faca hoteluri de 5 stele cu UAI si in rest...sunt saraci lipiti si stau ca si tiganii. Pai acum ani buni strainii veneau la marea noastra acum..sunt care incotro..peste mari si tari
Si femeia de la Bran care are pensiune face o gramada de bani, toate cele 9 camere erau pline cat am fost acolo.
Pe la pestera Dumbravicioara erau numai gunoaie pe jos si in apa
. pai asha e daca nu se ocupa nimeni.
.
Socrul meu la Ibanesti (aproape de Lapusna ) are cateva pamanturi pe care se pot construii niste vile de te doare capul, cu stranduri sau fara
...Dar cine vine? Cine are bani sa investeasca? De as avea as face ceva...
Bianca
Giova spune:
Cosmi te astept la o
de la espresso. sau o bem in oras ca e mai buna.
Moni asa e, pacat ca nu se face si la noi., doar sunt atatia cu bani, chiar si starini, nu stiu de ce nu investesc.
cine imi spune cum pot sa pun un filmuletz in drops?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Giova..pai il pui ca inainte...il tragi acolo...Eu nu gasesc icoanele alea
Am pus si eu ieri un film cu masa de la ora 16 a lui Dani..cum NU mananca el cereale
Giova..am uitat..i-am luat lui Dani din Carefour pampers Huggies, 4 baxuri a cate 44 bucati de la oferta la 110 lei. Cele care le-am cumparat eu prima oara sunt Huggies Clasic si la noi numai dinastea sunt. Cele cumparate acum baxurile sunt verzi si au banda cu Winnie. Sunt bunicele, singura problema ce am vazut-o la ele e ca daca le desfaci se cam rupe scaiul ala. Si eu vroiam sa ma pregatesc sa ii dau lui Dani chilotzei si o sa tot desfac aricii aia
Bianca
monica70 spune:
Am terminat cu tichetele,acu pap piscoturi si fac o pauza
Si astept sa mi se faca o cafea,ca-i prin zona tipa ce face curatenie,ea e serviabila foc.
Mai,la faza cu gunoaiele,mi se urca tensiunea de nervi
Atata nesimtire,pai ce e asa de greu sa puna gunoaiele intr-o punga,sa le urce in masina si sa le arunce acasa la gunoi????
De stranduri,ce sa zic,de exemplu la strandul mare din Arad,fostul primar s-a strofocat sa faca ceva,au platit sa foreze dupa apa termala si s-au blocat la niste apa caldutza si fara presiune,aia ce ajunge doar pentru bazinul copiilor.Cica ar fi costat prea mault sa continuie cu foratul
Si ce daca? Pai sa fi dublat biletele in loc de 2,5 lei sa puna 5 lei,ca tot era plin,mai ales daca era apa termala !!! Si ar fi putut-o schimba zilnic,era curat ... dar n-au creier
Asta ce-a venit primar acu,finu' lu base,mai rau,il doare fix in
de strand,numa' a distrus si ce s-a strofocat ceiallti sa faca ... asa-i la noi,face unu din partea ailalalta ceva,ala care vine distruge ca nu-i bun
Macar de ar pune ceva in loc,ca nu mi-ar parea rau 
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
Biancas spune:
Moni, inca romanii nu stiu sa pastreze curatenia si vor mai trece multi ani pana vom sti asta. Poate copii nostrii dar nici asta nu e sigur. La mine la servici mai este o firma care face curatenie la alte firme si mi-a spus ca romanii sunt cei mai mizerabili, ca nici wc-ul nu stiu sa il foloseasca. In magazine mari care au wc-uri super faine gasesti tampoane aruncate in wc, sau tampoane aruncate in wc fara sa fie puse in hartie. Si barbatii isi fac treburile pe wc nu in wc. Pai ce te poti astepta de la asha oameni? Cand merg la iarba verde sa isi duca gunoiul acasa in punga?
Bianca
toanca spune:
Bianca, spune-mi si mie te rog cam cati pampersi de apa ai folosit in Turcia ca sa stiu si eu cam cati sa iau la mine....
Multumesc.
Da....pe vremea lui Ceusescu era plin de straini la noi la mare si nu numai si parca nici lumea nu era asa de nesimtita (apropo de aruncat gunoaie unde ti-e lumea mai draga).
Nu i-ati vazut si pe aia la TV care au aruncat nu stiu cate tone de resturi de animale ....asa fara nicio jena.....
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Toanca noi mergeam dim. la plaja si mare. asa ca acolo nu-i puneam pampers de apa. doar dupa amiaza cand mergeam la piscina, si foloseam unul/zi. cand iesea din apa il dadeam jos, il storceam. doar cand intra il puneam din nou.
asa am vazut ca procedau si in Ungaria.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">