scurgeri maronii?? ce-s astea?
Raspunsuri - Pagina 2
Antoine spune:
Du-te la doctor ACUM! Se poate sa o rezolvi usor dar se poate sa fie si o problema si cu cat incepi tratamentul mai din timp cu atat e mai bine.
Am trectu prin asta ... doar grabeste-te!
alexa00 spune:
Salutari la toata lumea.Sunt in saptamana 8 si nu am avut aprte de faza cu greturile pana acum.Sper ca e normala faza.
Am o intrebare referitoare la acest subiect: secretia asta cu firicele maronii ca de sfarsit de ciclu apare doar o data sau dupa ce a aparut o data continua sa apara?Vineri am avut aceasta surpriza,mi-am sunat medicul si mia zis:”ia papaverina si daca mai apare si sambata suna-ma din nou sa vedem ce facem!”.In week-end nu a mai aparut si azi ma duc sa vad ce este.Sunt nitel (cam mult de fapt ingrijorate).
Sper sa fie bine in final.
Alexa
Lavv spune:
mergi URGENT LA MEDIC! Eu, daca ai citit in forum, asa l-am pierdut! era oprita sarcina din evolutie... daca te duci imediat se poate trata si nu se intampla nimic..eu m-am dus dupa vreo 5 zile :-( asta e!
Sper sa nu fie nimic rau !
Sanatate multa!
Lavv
ionela-roxana spune:
Daca esti la inceput de sarcina poate fi ciclul care la unele femei vine putin chear peste sarcina!Poate fi asta totusi!
Ione`
monicar spune:
Dragele mele,
Sunt in saptamana 6 si nu am greturi deloc. E normal? Nu am scurgeri maronii, ci doar ceva albicios, care am inteles ca este normal la gravidute.
Am citit in acest subiect ca fetele care nu aveau greturi, prezentau si scurgeri maronii, erau in pericol de a pierde sarcina.
Mai este cineva care nu a avut greturi?
De cand ar trebui sa apara?
Multumiri,
Monica
ale spune:
Buna Monica, lipsa greturilor nu trebuie sa te sperie. Eu am avut doua sarcini normale (si am doi copii frumosi si sanatosi, multumesc lui Dumnezeu) si nu am avut greturi deloc, la nici una. Asa ca bucura-te de lipsa greturilor si nu te ingrijora!
O sarcina usoara!
Danza spune:
Si eu am avut parte de o sarcina ideala! Am avut numai un pic de toxicoza de la parfumuri, dar nu intr-atat de rau incat sa si . Asa ca Monica, daca nu ai alte probleme, nu vad de ce ti-ai face probleme. Am mai auzit eu din batrani zicand ca femeile insarcinate cu fete au greturi mari , iar cele de baieti - nu au deloc. Nu stiu pe cat e de adevarat, dar...vezi si tu!
Sananate multa!
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz