Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ana Maria, de care Infanrix ai cerut la farmacie? Infanrix simplu?
Mi s-a mai confirmat din alta parte ca trebuie sa fie DTP, fara componenta aia antitusiva, sau ce-o fi.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Exista mai multe tipuri de Ifanrix, asta e cel simplu fara altceva langa numele asta. Si e DTP( anti difterie, tetanos si tuse convulsiva). Eu am avut tuse convulsiva si nu vreau sa treaca si el prin asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Dragele mele, suntem deja pe pagina a 3-a!

Chiar nu mai avem ce conversa, ce invata, ce povesti?

Va astept cu mare drag!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Nu sunt eu cea care scriu des, dar de citit va citesc...

Sper ca nu v-am suparat!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

nici luna asta nu am ramas insarcinata,iar sotul meu n a luat examenul la pompieri.dar suntem cu totii sanatosi,iar pt asta ii multumesc lui dumnezeu.cris mananca ff bine,de nu l recunosc.bubu,tu ce ai facut cu proiectul bebe 2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mona, inca nu mi-am facut test , maine ar trebui sa-mi vina...poate imi cumpar maine test, hi, hi!

Edit: Imi pare rau pt. sotul tau, poate mai are alta ocazie!

Noi am fost azi la palatul Mogosoaia, am stat la iarba verbe, a fost superb, iar acum m-a prins oboseala...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

noi am fost plecati cateva zile la tara, a fost superb pt copii, n-au intrat in casa decat pt somn. si au dormit asa de bine, chiar si Antim care de obicei nu doarme la pranz. si au avut o pofta de mancare, ceva de speriat.
monalac, imi pare rau ca nu ati reusit.
Alina Maria, nu ne povestesti cum a fost?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana, cum a fost la botez? Sa pui poze

Vladut al meu s-a facut nazdravan, nu mai asculta. Ii spun sa nu faca ceva si el face exact aia. Si ma gindesc ca trebuie sa il pedepsesc dar nu stiu cum. Cum se pedepsesc copiii de 2 ani jumate? Eu ii spun ca ma supar si nu il iau in brate, dar nu tine intotdeauna.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sirimie, si eu il pedepsesc pe Rayan, exact cu ce il doare mai tare.
A fost pedepsit acum 2 saptamani, iar de ieri este iar pedepsit, pentru o criza de nervi facuta in autobuz, deoarecel vroia sa se urce singur, sa coboare din mers si sa ia de la capat urcatul deoarece mama a indraznit sa il urce ia, sa il ajute.
Prin urmare, nu il mai duc o luna la buburuza, cel putin o saptamana in parc si nu mai vede Pinocchio, dupa care este innebunit.
Stie foarte bine cand este pedepsit, si de ce, deoarece am grija sa ii amintesc mereu.
La noi pana acum a functionat.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetelor,

am intrat sa va dam vestea de la echo (acum am sosit), vom avea o pereche minunata!! i s-a indeplinit dorinta lui tati si a lui Codrin de a avea o fetita/surioara . eu de data asta am zis ca nu mai aveam preferinta si asteptam de la DD un copil sanatos. am aflat de la nenea Iosup ca-l vom avea: totul e la locul lui cum tb, unul din IR-uri e putin marit insa asta am avut si la Codrin si s-a rezolvat. sper sa nu mai tb sa fac iar injectii cu Pregnyl pt asta. tot acum dim dupa echo am fost la triplu test si sper sa iasa bine si la ala rez caci si la C a fost ok.

a, si inca ceva: are picioare ff lungi ca m-a intrebat Codrin cu cat s-a nascut ca greut/lungime . si i-am zis ca el e f inalt oricum pt varsta lui si ca nici fata nu cred ca sare departe..
eu acum sper sa nu se faca totusi de 1,90 !! 1,80 ar fi de ajuns pt fata, zic eu.. dar cu tata de 2 m mai stii...

acum incepem sa ne gandim la nume si deja avem unele pe lista.

va pup si revin cum mai am ceva timp la birou.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 15 sapt

Mergi la inceput