Buna ziua,
Socrul meu se plange de luni de zile de dureri ingrozitoare la un picior (la laba piciorului mai exact). A fost la spitalul de ortopedie unde i-au zis ca nu are nici o fractura. A fost la reumatolog unde i-au zis sa faca bai cu tarate. A fost la urgenta unde i l-au pus in ghips zicand ca e o fisura la un deget. DUpa o saptamana de dureri cumplite, a scos ghipsul, iar la un control ulterior (tot la urgenta) i-au spus ca a fost o mare greseala ca i l-au pus in ghips. A facut si un Doppler si i s-a zis ca nu are nimic la vasele de sange.
Din pacate este o persoana foarte activa si cu multe responsabilitati, asa ca nu sta locului niciodata. Am vrea totusi sa gasim un doctor bun care sa ne spuna exact de ce sufera, ca nimeni nu a putut sa dea un diagnostic clar si, drept urmare, niciun tratament adecvat. Imi este foarte frica sa nu fie prea tarziu.
Multumesc
Nuka si Mama la Nuka
cunosc un medic f bun dar din pacate lucreaza la clinica azuga ...asa am patit si noi cu sotul meu pe care il durea talpa de nu pute a s o mai miste (stanga dreapta, sus jos) si am fost la super dr asta care i a da\t un tratament dar i a facut si medicina alternativa (cred ca asa se cheama?)el era specializat in asta facuse in rusia scoala ceva....mai precis i a facut o manevra cu mainile pe care i le a pus in locuri stiute s a auzit un parait si sotul meu s a ridicat de pe masa si a merts normal...nu ne venea a crede ....a luat tratamentul vreo 3 luni si acu e ok nu l a mai durut deloc....ca o fi ok ca n o fii ok cum a procedat asta e oricum el este un medic f bun si mai e si chirurg....ii muyltumim
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975