Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Val si noi papam tot Humana1 dar de 5 zile i-am dar suc de mar si iese chiar de 2 ori pe zi, nu-i mai da Debridat ca se va regla singurica. Bebelusa mea facea la 2 zile,si nici ceai nu vrea sub nici o forma. Ieri a baut si ceai Baby drinc ca era dulce si pana acum nu-i dadusem ca mi se parea prea dulce.
Catalina si-a bagat degetele de la picioare in guraa ...si era asa de vaselaa!!!Se spune ca atunci cand isi baga degetele de a picioare in gura a baut un deca de lapte....hi hi !!!si avem doar 6 kg la 4 lunisoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

nu stiu cat va va ajuta reteta supei noastre, nu e ca la carte dar eu postez in caz ca va dori cineva sa incerce
prima oara am fiert morcov , eu am un ibricel de 500 ml si am pus acolo 1 morcov si jumate de ibric ,
aproximativ in blender 1 morcov mediu se face piure lichid ca o smantana lichida cu 100ml de apa
am mers doar cu morcov 2 zile, dar nu la acceptat
apoi am adaugat telina si pastarnac, jumatate de telina de 10 mi( daia mica) su un pastarnac micut la 3 morcovi mijlocii , am testat nu ia placut am incerca si a doua zi nu ia placut,
nu a aceptat continutul linguritei desi marul copt si restul fructelor le papa binisor
apoi am fiert dovlecel, mic si subtire mai fara samburi, si am testat simplu, la dovlecel trebuie pusa foarte putin din zeama de la fiert sau chiar deloc ca se paseaza bine am mers 3 zile pe dovlecel simplu la modul 5-6 lingurite, 50 ml, si cat a vrut ea, ca nu mai stiu exact, a 3-a zi am fiert si morcov in apa dar nu am mixat a 4 zi am bagat si morcovul si asa a vrut
nu am adugat si alte legume pentru ca daca asa ia placut si a acceptat am zis sa introduc carnita am bagat in ziua 5-6 si carnita 1 lingurita de piept de pui fiarta in alta apa,
acum suntem inca la acest meniu si in curand o sa incerc si ardei, patrunjel, , si mai incolo telina si pastarnacul ca sunt aromate si mai asdtept daca le-a respins
in principul legumele le fireb in jumatate de litru de apa la foc mic si zeama scade, sau lalitr de apa pt papica pt 2-3 zile, eu mai practic si bag produsul rezultat la congelator

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

laptic noi bem humana 2 dar servim zilnic para sau pruna si iese zilnic, dar culmea nu dupa masa de fructe ci la 1 -2 mese distanta

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Buna fetele,
Noi maine plecam la mare ca.... simt eu asa ca fetitei mele ii place soarele si sa stea la plaja si isi doreste enorm sa mearga la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Val si noi am trecut prin asta si stim cum e cu Debridatu`, noi ne-am reglat in timp cu ceai de musetel, iar aku decind cu sucul de morcov+mar iesim in fiecare zi. Dr. mi-a zis ca e obligatoriu ceai pt ca laptele praf constipa...aku` nu vreau sa stabilesc io reguli....da` la noi asa a functionat si noi tot cu Humana 1 suntem.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Elpower multumim pentru pupici sper sa treaca repede ca mi-e tare mila de el mititelul,pupa si noi o Theuta mica si scumpica foc.
Martutza da din pacate trebuie sa fi membru,dar iti poti face cont daca ai invitatia unui membru,iti trimet una pe yahoo daca vrei.
Anaanamaria si Alexia3cu scuzele de rigoare pentru intarziere.
La cat mai multe lunisoare sarbatoritilor de ieri.
la toate fetele si bebeii.
Va las si pregatita pentru cand va treziti,va dorim o zi minunata .

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Val_, noi bem Similac. E drept ca aproximativ o masa jumate din 5. Nu e constipata, ci din contra, uneori mi se pare ca e cam moale.Uite cateva informatii despre tipurile de lapte praf similacaici.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

neata stup
Aurasa,Sherbi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Buna dimi!! Am un cap mareeee si o durere de nu mai pot si imi curge si un nas si ma dor toate oasele, cred ca sunt racita...
Ma duc sa ma dreg cu un ceai cald cu miere sau mai bine un rachiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Azi nu sarbatorim nici un bebe, dar avem 2 mamici carora le uram LA MULTI ANI
Aurasa si Sherbi

Martutza, si eu urmaresc "al 7lea cer"

Paxela, eu din reteta ta am inteles un lucru - ca nu trebuie sa ne descurajam daca refuza o leguma , trebuie sa incercam diverse combinatii pana nimerim, oooof, nu mai vreau sa incep, ce bine e asa doar cu lapte

ElenaGiulia, nu mai beau cafea de vreo 2 ani dar pe cea oferita de tine o accept, poate ma mai trezeste ca nu mai pot de somn

s-a trezit la 1, la 4 si la 7 si am mai pacalit-o sa doarma cu mine pana la 8,30 ca nu ma simteam in stare sa ma ridic din pat...
acuma sta in patut si exerseaza ultima ei schema...se intoarce pe burta, sta cu nasul in saltea si isi ridica fundul in sus, vrea sa se tarasca

va urez o zi frumoasa

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

Mergi la inceput