*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)
Raspunsuri - Pagina 32
addinel spune:
sonia

la multi ani, sa te faci repede bine. te asteptam cu drag acasa, capsunica mica.
ralucami 

florina, ralucami, vas... mercik pentru incurajari.
imi pare bine sa aud ca nu sunt singura a carei bebitza e "delicata" cum spune tati... (cand ma vede in crize ma linisteste "lasa puiu', ce daca pitica noastra nu e asa grasutza... ea e o delicata"). e adevarat ca si pitica are falcute si bulanase, nu pare slaba deloc. numai in comparatie cu altii mi se pare mica.
didi dap, retinusem candva ceva de frigocom... si eu tot pe-acolo stau. sper sa ne vedem cand vii in tara.
chris frumoasa casuta. si noi vrem casuta noastra, visam la ea, dar deocamdata nu avem curaj sa facem un credit care ne-ar trebui pentru diferenta. poate cand crestem mai amri.
fata si merci ptr pm.
pupici la mamici si capsunici
mama lu' maria
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Ajutati-o pe Sonia!
ella_74 spune:
hello,
Ralucami, La multi ani , sa fii iubita si sa te bucuri de Maria Bucuria alaturi de familie!
Alyna24, bine te-ai intors; ti-am simtit lipsa pe aici; ma gandesc sa plec si eu cu bebe in vacanta ca soacra-mea nu da semne ca ar vrea sa stea cu bebe ca sa plecam mai departe de RO; dar ma ingrozeste cate tre sa car pentru el; voi ati carat si cadita de baie cu voi? cu sterilizatul sa zicem ca iau solutie de la chico...
Didialex, io am aparut in odisee cam cu 2 luni inainte de nastere ca am fost fortata sa stau in pat, bebe se tot impingea afara si pana la urma asta a si facut la 38 de sapt
; iar pana atunci am muncit ca o nebuna, cate 10-12 ore am stat la birou si intram rar sa citesc una alta pe forum.
Si io ma inscriu la intalneala din septembrie.
Andrada, esti o norocoasa ca doarme Antonio noaptea macar; David al meu s-a trezit asnoapte la 1,la 3, la 5, la 7 fara, iar cand vine soacra la 9 sa-l duca in parc ma arunc in pat si cad intr-un somn din ala bolovan, adica dorm ca o nesimtita (la propriu) pana vine bebe din parc. Cred ca Pepsi avea dreptate, si daca i-am dat ceai noaptea in loc de lapte el tot s-a trezit...
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
poze botez David
pauly spune:
ralucami
LA MULTI ANI!!
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de familia ta.![]()

vas
.
sonia La multi ani!!
sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si recuperare rapida.un
ptr tine si kay.
Paula
de bebe Riana Alessya
http://community.webshots.com/album/558922997CueQjf
addinel spune:
test.. ca am incercat sa imi pun albumul cu pitica la semnatura. sa vedem ce iese.
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
duda35 spune:
Dragi mamici de capsunici,
Eu cu Anastasia mai stam pina duminica la parintii mei in Sfintu Gheorghe, asa ca mai avem racoare. Joi vin dupa noi voinicii si stam putin impreuna.
Mersi Addnel si Florina
pt. sfaturile cu gaurile in urechi, ajung in Bucuresti si dupa vaccin
facem si gaurile in urechi
.
Florina, am vazut pozele cu fetita ta, seamna intradevar mult...nu cred ca seamna cu fratele ei asa de bine...poate ne intalnim sa le vedem pe viu una linga alta
.
Vas, asa e, toate capsunicile sunt frumoase...
, mersi, pe anastasia o mai cheama si Maria
.
Moberi, si eu am oservat ca laptele de vaca (indiferent de care) ii da colici, asa ca am renuntat sa beau de vreo 3 saptamini, chiar daca imi place
. Eu am inceput sa beau lapte de orez Scotti de la Mega - imi place mai mult decat cel de soia...
Didi Alex, mersi de incurajari cu fratii...
, mai am de asteptat inteleg doar vreo 20 ani si totul va fi perfect
. Eu am 2 surori mai mari, nu am patimit chiar ca tine, dar nici departe nu am fost...dar speram sa se iste o dragoste frateasca in cativa ani...ce optimista sunt...
. Eric e un copil bun, dar foarte energic si sper sa pot sa comunic cu el, ca altfel nu va rezista nici o bona cu ei...
.Incerc sa vin si eu la intalnire...cu toate ca vom fi in focurile mutarii...la casa si noi...
Addinel, vad ca la tine diferenta de varsta e la fel ca la ai mei...pe la ce varsta ati inceput sa va jucati impreuna? Ce intrebare...de arca iti mai amintesti...![]()
Anastasia cantareste cam 4,8kg, vad ca e printre cei usurei, cu toate ca mie mi se pare dolofana, are 59 cm, deci nu e piticuta la aproape 2 luni...(joi).
O zi plina de bucurii va doresc!
mamica de baietel si fetita
lavini spune:
Buna, capsunelelor!Ne-am intors si noi dupa cateva zile petrecute la munte, a fost tare bine, dar scurt.Piticului i-a placut plimbarea, ca nicaieri nu e mai bine ca in masina.
In primul rand ma bucur enorm ca Sonia e bine, ca operatia a reusit, sa dea Dumnezeu ca totul sa fie ok pana la capat.Si nu in ultimul rand, "la multi ani!" pt papusica noastra, sa aduca numai bucurii parintilor ei.
Elteka, am vazut poza cu Dolofanel la baita.Tare frumoasa!Ce bbine ca te-ai mobilizat sa il pui in cada, ca eu in fiecare zi zic"azi facem baie in cada, nu cadita", dar sfarsim tot ca si pana acum.
Ca si Andrada, io am o problema de vreo 10 zile cu urlatul.Cum se face 7 seara, cum dai si tipa.Nu sunt colici, ca dc il ridic la verticala sau mergem afara se potoleste.Ce pot sa ii fac sa scapam de nervisori?
Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
monicoasa spune:
LA MULTI ANI!!!! RALUCAMI sa fii sanatoasa sa iti cresti printesa sa se faca mare si sa iti aduca multe bucurii
LA MULTI ANI SOSONICA!!! noasta scumpa si draga, sa te faci bine sa vii acasa si sa o faci pe mami cea mai fericita mamica, sa iti dea D-zeu putere multa
Moberi eu nu beau lapte dulce din luna a 2a , ca la fel si eu am constatat ca ii roducea colici dar si eu aveam , asa ca beau doar lapte acru si iaurturi(ff bune cele de la napolact), am vazut ca tu zici de ciocolata ca stimuleaza lactatia, as minca si eu, dar mi-a zis o prietena ca da alergii la bb, asa ca de 2 sapt nu mai maninc, tu ce stii, asa sa fie oare???
Andrada multumesc de raspuns o sa trimit pe mail poze, dar am uitat sa te intreb: cite poze si cum sa fie , mai recente sau si din primele zile ca eu nu prea i-am facut asa multe sa am de unde alege
Eu la Vladut am observat ca nu prea a mai avut colicei de la 2 luni si jumatate si dupa 3 luni i-au cam disparut sa nu zic prea devreme dar sper sa nu ne mai viziteze.
Carrie si eu de vreo 3 zile ma trezesc pe la ora 3 dimineata, ma uit la bb si de fiecare data il schimb ca e flesca , nici acum nu imi dau seama DE CE IESE PIPI PRIN PAMPERS? ii dau titi si nu ma mai ia somnul, dred ca si la mine e un fel de insomnie, sper sa treaca, dar e ciudat ca la 3 fix ma trezesc mereu, si adorm destul de tarziu, dimineata la 7 cand se trezeste pitik nu imi vine sa ma scol deloc
Pupici la mamici si capsunici
poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html
Monicoasa
duda35 spune:
Addinel, Maria a luat foarte bine in greutate, e exact atat cat trebuie, nu-ti fa griji degeaba. Si anastasia a luat exact la fel si eu sunt multumita, asa a fost si la Eric si sa-l vezi acum...e subtirel, dar inalt si bine legat.
Bogalina, puiutul o fi fost agitat de la lume care l-a obosit probabil...lasa-l vreo 2 zile sa-si revina...o sa vezi ca ii trece si va fi bine. Orice schimbare pentru ei e o aventura care ii oboseste, dar sa vezi in aceeasi zi lume multa, sa auzi zgomote si sa mai faci si o baie buna...
Anastasia sta cate o ora si vorbeste cu caruselul ei muzical, ii zimbeste de ma ia invidia.
Cu kg eu nu ma stresez, ca daca in 9 luni le-am pus tot in atitea vreau sa le dau jos, evident ca daca pot mai repede nu ma supar...dar am pus 11 kg si acum mai am 4 din maternitate ramase, dar nu ma stresez...asa a fost si la primul...chiar daca sunt mai batrana acum...
Pentru cautatoarele de bone, e tare greu, eu vreau interna si nu prea am mare succes, dar nu renunt...daca cautam pt. program normal gaseam mai usor, la Eric asa am avut nevoie...
mihamora spune:
Am primit mesaj de la Kay :
"Acum au mutat-o pe Sonia de la terapie intensiva la recuperare. E bine. Pe mine m-a doborat vremea asta schimbatoare. Am poze noi,dar sunt prea obosita ca sa merg la net. Va pup."
La multi ani Sonia Maria, sa fii sanatoasa!
de
Dominic 15.05.2007
BOTEZ
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
duda35 spune:
Doamne ajuta sa auzim doar vesti bune despre Sonia de acum!
La multi ani cu bucurii si multa sanatate Sonia!