*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Pentru fetele care nu au citit aceste informatii - a mai fost trimis link-ul, eu acum citesc cartea dar aici sunt info esentiale.
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=99573

Chris 27 ---Felicitari pentru casuta, sa fiti fericiti in noua casa si sunt sigura ca v-ati facut voi planurile pentru amenajari. Ma bucur pentru tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut fetele si capsunelele!

In sfarsit am si eu timp de scris( ca de citit va citesc mai mereu, doar ca sunt cu papusa in brate si nu ma intrebati ce scamatorii fac ca sa mai dau un click sau un scroll).

In primul si si in primul rand: ma bucur din tot sufletul pt Soniuta ( si pt Oana bineinteles). Le astept acasa cu bine si sper sa nu mai trebuiasca vreodata sa treaca nici una din ele prin cumpene atat de mari. Fete dragi aveti grija de voi! De amandoua!

Acum sa va spun si despre noi si cu ocazia asta ii scriu si lui Addinel : acum doua zile ne-am masurat si cantarit si noi si avem la 1 luna si 3 saptamani 56cm si apx 4200g. Spun "apx" pt ca avea pampersul si un body subtire si desi cantarul arata mai mult, eu am scazut 100g. Acasa am facut un calcul si de la ultimul control a luat in jur de 700g ( si la o imparteala in mare mi-a iesit ca a pus cam 30g/zi- ceea ce e foarte bine). Intr-adevar ,recunosc, si eu m-am cam speriat la inceput cand citeam ce greutate au celelalte capsunele , dar mi-am revenit rapid la realitate caci la urma urmei eu vad ca mi-e copilul sanatos, mananca suficient, nu avem nici o alta problema, si asta e ceea ce conteaza. 7kg cred ca o sa avem abia pe la vreo 5 luni dar chiar nu ma complic pt ca stiu ca e normal ( o sa fie o fetita cat o bobitza , dar frumoasa si desteapta ca mama ei) . Chiar ma uitam in graficele japoneze si noi cu inaltinea si greutatea asta suntem chiar la mijloc( deci e f bine).

Arcadia daca se pozitiveaza testul: FELICITARI !!! Si eu mi-as dori sa mai am un bebe dar sa nu trebuiasca sa-l nasc eu. ( pe mine experienta nasterii m-a ingrozit, cred ca daca as afla ca sunt din nou insarcinata as urla de frica ). Oricum cred ca incep si eu Exlutonul ca mi-a cam intrat morcovul adaaaanc cand am citit mesajul tau ; eu ma stiu cu musca pe caciula si parca mi s-a facut frica.

Chris m-am uitat la poza ta si casuta e tare frumoasa. Oricum eu te felicit si pt achizitie si pt optimismul de care dai dovada. Eu care sunt super comoda si care nu m-am omorat dupa statul la casa cred ca as fi in pragul disperarii. ( am plans cu lacrimi de crocodil cand parintii mei si-au vandut apartamentul si ne-am mutat in ditamai casa. De-aia cu prima ocazie, cand am avut bani suficienti, mi-am luat apartamentul meu.)

Carrie eu te astept oricand in Jp ca prevad o sedere luuunga -pt mine- aici. Si Tokyo e frumos, dar daca vrei sa vezi ceva cu adevarat neatins de vreme si japonez iti recomand Kyoto. La batranete acolo m-as retrage.

Didi am ras cand am citit ce povesteai de fratii tai. Si eu cu al meu frate am fost tare atomici : ne bateam cu paletele de muste pana ne invineteam, ne param , scotoceam unul prin lucrurile celuilalt si apoi ne balacaream ca la usa cortului. Biata mamaia (caci ea ne-a crescut) era terminata si mereu ne ameninta: "lasa ca va spun eu lui taica-tu si atunci sa vedeti voi!" Acum si noi ne impacam de minune, si el ma ajuta enorm. Mai nou o plimba pe Maria prin casa si-i canta: "vulpe tu mi-ai furat ratza/ Da-mi-o inapoi ca-ti sparg fatza!"

Pauly ma bucur tare mult cand mai vad cate un mesaj de la tine. Pozele cu Riana sunt superbe. Ai o papusa tare scumpa.

Moberi si Florina va inteleg perfect la faza cu kg. Credeti-ma ca imi vine sa sparg oglinda cand trec prin fata ei. Alaltaieri mi-am luat doua rochii gen "sac de cartofi" pt ca sunt singurele care mi se potriveau si imi mai mascheaza slaninile. La tura trecuta de cumparaturi am plans in cabina de proba de nervi si ciuda cand am vazut cum stau hainele pe mine. Si mi-e ciuda ca nu pot sa tin nici o dieta mai restrictiva , iar eu sunt genul care trebuie sa munceasca din greu ca sa dea un kg jos. Si ca fapt divers: eu am slabit foarte putin dupa nastere, citesc cu uimire mesajele fetelor care spun ca au dat 10-15 kg jos la iesirea din spital.

Azi desi e ziua mea, le-am interzis baietilor sa-mi faca comanda de tort , pt ca stiindu-ma cat sunt de disperata dupa dulciuri, parca vad ca il mananc tot si apoi ma mai trezesc cu +n-spe kile.

Elteka tie de cand vreau sa-ti scriu si nu mai apuc pt ca mereu ma "bruiaza" Maria.
Voiam sa-ti spun ca si eu din nestiinta am alaptat in buda de handicapati . Spun din nestiinta pt ca aici la majoritatea magazinelor mai mari sunt camere pt alaptare . Alaltaieri am mers intr-un shopping center si chiar am alaptat acolo. Sunt f calumea dotate: au cantar, metru special, cuptor cu microunde etc. Pot sa intre si taticii , caci ei stau in antecamera, iar mamicile cu bebelusii intra in cabinele de alaptat si nu le deranjeaza prezenta nimanui.

Cum arata iaurtul ala cu fructe ca l-am cautat de am innebunit? Eu am mare incredere in gusturile tale caci "impreuna" la odisee, am descoperit si Koiwai si mancam apoi cam 3 cutii pe zi ( de isi plangea sotulica averea, caci spunea ca ajungem la faliment in stilul asta)

De marsupiu : am cumparat unul de la Aprica ( nu am mai avut rabdare sa astept comanda de la Toys). M-a incantat ca pot sa o tin pe Maria si culcata, nu doar in fundulet. Pana acum sunt multumita de el, desi frate-meu zice ca se incinge copilul de la materialul ala, iar sotulica sustine ca e foarte nepractic.

Imi pare tare tare rau ca pleci din Jp. Eu cu Maria speram sa va avem "parteneri" si de vaccinuri. Btw m-am lamurit in mare si cu planul lor de imunizare, si desi vad ca are mai multe vaccinuri decat cel din Ro, o sa il urmam totusi pe-asta.

Mai am de scris dar s-a trezit printesa si da din crengute. Tot pt ca se agita asa de mult, si-a facut pe frunte un ditamai zbenghiul ( chiar nu imi explic cum pt ca are unghiutele foarte scurt taiate), de zici ca-i Harry Potter.

Poate reusesc sa revin mai tarziu.

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

N-AA PLECAT NICAIERI!!!

Dar, daca NU m-am plans de COLICILE puternice ale lui ANTONIO asta nu a insemnat ca au fost o nimik toata!!! Recunosteam perfect tot ceea ce decria ELLA... Dar am zis ca SUNT TARE si nu am de ce sa ma plang!!! Ei bine... asteptam cu nerabdare sa faca 3 luni sperand ca dupa aceasta varsta totul va fi OK!!! Ei bine... mai avem o sapt... si implinim 3 LUNI dar ce credeti? De o saptamna, crizele s-au intetit! Ziua nu mai doarme decat la san (si asta cam cate 10 min de cate 2-3 ori... deci doarme max 1/2 de ora...), in schimb noaptea doarme de pe la 22:00-22:30 pana pe la 07:00-07:30. Aici Nu am de ce sa ma plang... Dar ziua, cel putin dupa ora 17:00 TIPA ca din gura de sarpe... Mai astept si saptamana asta... ca deh speranta moare ultima. Ma tot gandesc ca ASTEA or fi CRIZELE de dinaintea LINISTIRII

Monicoasa, pozele se vor trimite pe mailul comun.

Florina, eu nu m-am gandit ink la o melodie... M-as fi orientat atunci pe moment (cam asa aveam de gand ), dar daca voi aveti preferinte... spuneti!

KAY, ma bucur nespus de mult ca SOSONICA este bine... si de-abia astept sa va intoarceti acasa si sa ne vedem zilnici la plimbarea de dimineata/seara

PS: Gata va las... ca trebuie sa se trezeasca.... deja au trecut 9 ore de cand doarme...

Si... tineti-mi pumnii sa ne lase si pe noi colicii... Ca MARTOR mi-e D-zeu ca week-end-ul trecut TOT Transfagarsanul + Autostrada Pitesti - Bucuresti a avut concert... Il mai linistea cand aprindeam lumina... dar deh, nu puteam merge cu lumina aprinsa in masina, afara fiind intuneric!!! A fost cel mai lung drum... Aveam senzatia ca NU mai ajungem acasa... si ma URAM pt faptul ca ma trezisem eu duminica seara la plecarea din VOINEASA ca vreau sa ne intoarcem pe TRANSFAGARASAN... unde mai pui ca la BALEA LAC eram la ora 20:00??? Am stat putin, am facut POZE, apoi am plecat rapid spre BUCURESTI cu COPIL PLANGARET in BRATE!!!

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor

is incantata ca asta mica de o sapt se scoala odata noaptea.doarme de la 9 la 3-4 si apoi pina pe la 7-8.eu in schimb azi noapte am experimentat o insomnie...

Chris voiam sa-ti zic ca eu am fost categoria cam nebagata in seama , pentru ca in odisee n-am fost asa activa avand o sarcina fara probleme si un job solicitant.dar m-am activat ca mamica si nu m-am lasat vedeti ce activa sunt acum
iti doresc mult succes cu casa, noi am construit o casa si ne-am mutat in decembrie, a fost un chin constructia si am facut-o prea mare asa ca probabil daca ne ajuta DD dupa ce mai cresc fetele o sa ne facem una mai mica.

Raluca multumesc de invitatie, cine stie, daca preconizezi sa stai mai mult spre pensie ajungem si noi.desi sper mai repede totusi

Andrada o sa treaca colicii acuma mai baga probabil pina la 3 luni

Ella , florina cred ca o sa-i pun si eu supozitor azi.nu da dependenta aceasta procedura?ca eu o fac prima data dar am retineri.uitati ce mi-a raspuns si neonatologul in mail legat de asta
"Poti sa folosesti un jumatate de supozitor cu glicerina taiat in lung, in cazul in care o deranjeaza foarte tare faptul ca nu poate face singura. Daca face singura la 4 zile dar fara sa o deranjeze anterior, e OK."

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

arcadia, pepsi, elteka, chris27,ralucami multumesc ptr complimentele facute papusicii mele, sunt tare mandra de ea...chhris mai nou multa lume zice ca seamana cu mine...interesant ca la inceput semana bine cu sotul meu...oricum mai este pana se definitiveaza trasaturile, important este sa fie sanatoasa.

Sunt foarte fericita ca a reusit operatia Soniei.suntem alaturi de ea si ne rugam sa ii fie bine.

arcadia oare se lasa cu bebe?daca da , sa fie intr-un ceas bun.

pup fetele si revin

Paula de bebe Riana Alessya
http://community.webshots.com/album/558922997CueQjf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

LA muti Ani! Ralucami

Daca nu am inteles io aiurea, azi e ziua ta. Multa fericire si multa sanatate iti dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna mamici si capsunele!
Am revenit si noi din concediu dupa 10 zile si...tare
ru e acasa!Adik e bine acasa dar...mai bine era
la mare, la soare.....
A fost super in concediu(pt tati ca eu sunt vesnic in concediu de vreo 7 luni).Trei zile am fost in Bulgaria la Sveti Vlas si 7 in Constanta.Am prins vreme frumoasa, la noi insa miercuri a fost cam naspa si ieri cam innorat dupa 11 ziua>
David s-a comportat bine, mai putin la mersul cu masina , ne-a disperat.Nu-i placre si gata!Urla de parca il pici cu ceara!Noaptea nici atat nu-i place, am constatat ca nu-i place intunericul, se sperie!Ne-a tinut ceva concerte in masina insa ieri dupa 2 portii de urlat a adormit instant!
La bulgari a fost cumintel, a dormit in carut la soare, noaptea s-a trezit 1 singura data.A mai avut el ceva crize dar mai mult in masina la dus si intors.
In Constanta era tragedie cand plecam la plaja!Trebuia sa-l iau obosit ca sa adorma in masina.O data am oprit pe dreapta, am scos carutul si l-am plimbat 10 min pana a adormit ca sa se calmeze si sa ne continuam drumul!
L-am tinut un pic in soare cu copanelele lui si chiar s-a bronzat.Se vede urma de la pampers si ciorapei.
Chiar a fost frumos sa plecam ca o familie si ne-am descurcat zic eu bine!Tati m-a ajutat mult, cand avea crize pitik el il calma si-l adormea...nu ma asteptam sa se poarte chiar asa de ok!Am vazut mai bine ca-l iubeste la nebunie...ca e f grijuliu...uneori chiar mai rau ca mine...sunt lucruri pe care acasa nu le-am vazut caci mereu era ba mama, ba sor'mea pe langa noi si ne ajutau.Acum am fost nevoiti sa ne descurcam si am reusit!La bulgari am fost cu sor'mea caci altfel n-am fi plecat.Ea a reusit sa-l calmeze cand urla in masina la dus si intors.

Am incercat sa va citesc insa mai am ceva pagini de citit.

Oricum.....bafta multa Soniei si lui Kay si le asteptam cu bine acasa.Chiar ma gandeam, plecata fiind, ce or mai face....daca sunt bine....si azi am intrat cu inima stransa pe forum de teama sa nu aflu o veste mai putin placuta!Din fericire, am vazut ca sunt plecate si sunt mai bine asa ca...nu pot decat sa ma bucur si sa le doresc tot binele din lume.M-am uitat si la emisiunea lui Alex si eu zic ca a slabit enorm.Arata mai obosit, epuizat....altfel decat il stiam eu!Sa le dea Dzeu sanatate si putere sa treaca poste toate incercarile!

www.flickr.com/photos/9223353@N08/" target="_blank">DAVID ANDREAS CRESTIN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Didi ma stradui si eu sa le raspund fetelor acolo unde ma pricep ca sa nu vorbesc prostii...

stii parca mi-ai facut un dush rece, intr-adevar multe din problemele mele sunt in sfera normalului dar , desi sunt o persoana pozitiva, optimista si bine dispusa cand e vorba de copii devin paranoica si exagerata.chestia e ca stiu asta.
scuze daca v-am agasat cu intrebarile , da forumul e chiar singurul loc unde imi dezvalui temerile...si sotul meu bineneteles care ma stie deja de atata vreme.

da uite sa va zic de ce mai is happy inafara de somnul fetei mici:am incaput in blugii mei stramtutzi!imi ies niste sunci peste da e un pas inainte.mai am doua kile dinainte de sarcina

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

La multi ani Ralucami!

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am vazut poze cu majoritatea capsunicilor si capsuneilor
si sunt dulci foc toti!Sa va traiasca, sa fie sanatosi si din ce in ce mai cumintei!

Noi avem o problema de vreo o sapt....nu cred ca se mai satura.mananca din ora in ora....noaptea se trezeste de cel putin 2-3 ori si pana la urma il iau in pat si-i bag tzatza in gura si....asa doarme cu ea si din cand in cand mai targe cate un pic!L-am cntarit aseara si de la 5500 acxum 2 sapt, acum are 5700.Deci....a luat cam putin!Sre pare ca totsi e ok insa....e clar ca nu se satura caci imi trage niste urlete si tipete de n-am mai auzit!Si se potoleste cu ceai, pe care-l bea imediat(vreo 200 ml pe putin intr-o zi).Azi sun dr sa vedem cand mergem la ea....sa vedem ce ne spune.Si.....ink ii curge ochiul drept....ma duc la dr si pt asta sapt aceasta!Offff......sper sa fie bine!Si poate totusi nu-l bag pe lapte praf...tare sunt amarata din cauza asta.,.....ca lapte am.......vom vedea!

www.flickr.com/photos/9223353@N08/" target="_blank">DAVID ANDREAS CRESTIN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Mergi la inceput