Stelute de ianuarie - februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Buna dimineata prietene dragi,
Sunt absolut convinsa ca va fost for de mine asha cum mie mi-a fost de voi.
Pe scurt eu sunt bine,lupt,sunt optimista,am langa mine oameni de o calitate extraordinara care m-au ajutat enorm,care mi-au dat foarte mult optimism si pe care ii iubesc atat de mult.Putini la numar insa care fac cat 100.
Robertica e o splendoare,e o mana cereasca e sensul meu de a traii.
Problemute sunt pe ici pe colo.Roberta nu papa legumele de exempplu si va trebuii sa gasesc o solutie.
Vreau neaparat sa va multumesc din tot sufletul pentru absolut tot.Multumesc celui de sus ca existati.Robert cred ca de acolo de sus va zambeste si vegheaza asupra tuturor!
Ma simt foarte puternica,simt ca pot face absolut orice si nu imi este frica de ceea ce va urma.
Despre biserica unde imi voi boteza iubita:ESTE BISERICA DIN SILISTEA SNAGOVULUI.........LA IESIREA DIN CIOLPANI INAINTE DE POD SE FACE O STRADUTA LA DREAPTA.SE MERGE INAINTE PANA CAND SE INTRA IN SATUC IAR BISERICA ESTE TOT PE PARTEA DREAPTA CHIAR IN CENTRUL SATUCULUI.VA ASTEPTAM CU MARE DRAG PE TOATE CARE PUTETI VENII.
IN CAZUL IN CARE INTAMPINATI PROBLEME IN A GASII LOCUL NUMERELE MELE DE TELEFON SUNT:0722192823 SAU 0722958050.ORA INCEPERII CEREMONIEI:12.30
VA PUPAM ATAT EU CAT SI ROBERTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Am citit despre problema ta gabi.
IUBITA VOI VA IUBITI,VA AVETI UNUL PE CELALALT,NU LASATI NIMIC SI PE NIMENI SA VA DESPARTA.FA ORICE E POSIBIL PENTRU A VA SALVA!!!!CURAJ SI PUTERE ITI DORESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Alina, mult succes azi! Iti tinem pumnii. Si ai dreptate, ne-a fost tare dor de tine. :))

Conchita, indraznesc si eu sa iti dau un sfat. Incearca cat de cat sa ii faci un program si sa nu stimulezi pana peste limita bebica. Ca si de asta fuge somnul, daca sunt prea stimulati. Sunt niste traduceri pe care le-am facut io acum catva timp si acolo scrie ca supra stimularea poate sa ii faca sa nu doarma.
Ma gandesc ca daca incerci si to programul EASY - Eat, Action, Sleep, You, poate reusesti sa faci bebica sa doarma mai mult. Adica, ii dai sa manance, apoi te joci o vreme, dupa care O LASI. Chiar daca la inceput plange, cate putin cate putin. O lasi cu o jucarica, cu ceva, sa stea singura. Repet, chiar daca nu merge de la inceput, o lasi azi 10 min, maine juma de ora si tot asa, si poate adoarme. Intr-adevar si mie mi se pare ca doarme putin. Sa stii ca eu cand vad ca Matei face ca toate alea, il pun la el in patuc si cu vremea s-a obisnuit asa tare ca cere el aproape.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Lili, hai ca asa m-am emotionat de mesajul Alinei ca am uitat sa iti mai zic ceva. Poate daca pui si o poza a lui David are un impact mai mare.
Parerea mea! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

FAC EU CAPITOL NOU!!!!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Haideti la un nou capitol AICI

Mergi la inceput