VOTATI legea persoanelor cu dizabilitati

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

semnat si eu.
Pupici Paula si succes!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Am votat si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeJunior spune:

Buna seara. Am semnat si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Semnat!

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Am semnat si eu. Are vreo importanta, daca se semneaza de pe acelasi IP, de mai multe ori ??? Se tine cont ??? Adica e valabil sau nu ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

quote:
Initial creeata de paula2003

Este nevoie de 4492 de semnaturi din Romania pentru combaterea
discriminarii persoanelor cu dizabilitati

La nivel european, campania a fost initiata de Forumul European al
Dizabilitatii, care are nevoie de strangerea a un milion de semnaturi de
la cetateni ai Uniunii Europene pentru a depune la Parlamentul European
motiunea in favoarea adoptarii unei directive.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Se pare ca s-au strans voturile necesare. Am primit urmatoarele randuri prin email:

1 098 302 semnaturi
pentru antidiscriminarea persoanelor cu dizabilitati din Europa!

Romania a strans 69 716 semnaturi

Desi campania s-a incheiat victorios cu declararea astazi, la ora 10.00 a 1 098 302 semnaturi, numaratoarea nu s-a incheiat inca! Campania a fost initiata in primavara acestui an de Forumul European al Dizabilitatii care, prin intermediul organizatiilor membre si-a propus strangerea a 1 milion de semnaturi in vederea elaborarii unei legislatii Europene comprehensive, care sa protejeze persoanele cu dizabilitati impotriva discriminarii in toate formele ei.

Astazi intre orele 14.00 – 16,00 (ora Romaniei) in Rond-Point Schuman la Bruxelles, vor fi prezentate in cadrul unei ceremonii oficiale rezultatele finale ale campaniei si predarea semnaturilor inaltilor oficiali Europeni prezenti la ceremonie. Si-au confirmat participarea José Manuel Barroso, Presedintele Comisiei Europene, Hans-Gert Pöttering, Presedintele Parlamentului European precum si autoreprezentanti – persoane cu dizabilitati si reprezentanti ai unor organizatii din intreaga Europa care au mers la Bruxelles sa-si sustina drepturile.

Este pentru prima data din 1997 cand reprezentanti ai organizatiilor care actioneaza pntru promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati se intalnesc la un eveniment de o asemenea anvergura. Acum 10 ani actiunile stradale din Roterdam si Amsterdam au determinat introducerea „Articolul 13” in Tratatul de la Amsterdam, care interzice discriminarea bazata pe sex, rasa, religie sau convingeri, varsta, orientare sexuala sau dizabilitate.

Evenimentul de la Bruxelles are ca scop si cresterea vizibilitatii a 50 milioane de persoane cu dizabilitati din Europa care se confrunta in viata de zi cu zi cu discriminarea si excluziunea sociala.

Romania a reactionat exemplar strangand 69 716 semnaturi din care 828 electronice si 68 888 pe liste, atingand 155.18% din necesarul de semnaturi din Romania.

Fundatia Pentru Voi din Timisoara este mandra ca a putut contribui la strangerea acestor semnaturi, adunand 3164 semnaturi. Multumim pe aceasta cale autoritatilor locale care au fost alaturi de noi indrumand cetatenii sa se implice, universitatilor din Timisoara care s-au implicat, tuturor organizatiilor neguvernamentale, Directiilor de Asistenta Sociala si Protectia Copiilor, firmelor si tuturor persoanelor care au contribuit la atingerea acestui rezultat remarcabil!

Pentru mai multe informatii despre campania 1milion4disability accesati www.1million4disability.eu

Laila Onu,

Director executiv

istorioare cu talc (pentru copii)

www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Semnat! pentru ca am persoane dragi care au dreptul la o viata ca a noastra sau chiar mai buna

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Si eu am votat si nu numai pt ca am o persoana draga cu dizabilitati pt care mi-as da si viata , ci pt toate....merita o viata mai buna, merita sa fie respectate incepand in primul rand prin a nu mai folosi cuvantul handicapat la tot pasul (ca si cum ar insemna prost), apoi prin a le admira pentru ca au invatat sa-si duca zilele cu durerea lor, fara sa se planga ca noi la orice zgarietura sau la orice suparare de 2 bani.....

Domane ajuta!!!!Tot respectl pentru persoanele cu dizabilitati..

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

De dragul copilului meu,am semnat si eu,chiar daca mai tarziu...

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Va multumesc in numele copiilor.
Sunteti minunati ca ati votat.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput