Aici in Finlanda nu am foc, din pacate. Am un aragaz electric. De aia mi-e f greu sa ma acomodez sa gatesc... ![]()
edit ca sa mai zic ca incerc maine la 1, sa vedem ce iese. Si va zic si voua isprava.
Multumesc pt ajutor! 
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
Liliana, daca folosesti o cratita teflonata, tot se lipeste orezul de ea? La mine nu.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Liliana,eu fac intotdeauna orezul in teflon sau tuci.Calesc putin ceapa,morcov,dovlecei ,ardei sau ce legume vreau eu sa pun ,eventual si bucatele de carne,pun orezul si-l"prajesc " si pe el putin ,apoi torn apa.La o cana de orez,trei de apa,dar daca fac cu legume pun doar doua jumate.
Dau la foc mic,cred ca la 1 sau 2 la tine,si nu mai umblu la el pana nu e fiert,cand il mai amestec putin caci se ridica legumele si carnea deasupra si ramane la fund orez simplu..
Dar cred ca deja ai facut..cum a iesit?
Azi o sa-l fac. Nu am teflon aici, dar incerc cu o tigaie mai groasa si fara sa mestec. Sa vad daca-mi iese ca la cantina :).
Va anunt!
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
