am facut varsat de vant la 30 de ani!!!

am facut varsat de vant la 30 de ani!!! | Autor: xandra28

Link direct la acest mesaj

fetelor, va vine sa credeti, am facut varsat de vant la 30 de ani!!!
nici nu stiam ca n-am avut inca!
piticul meu (1 an si 8 luni) inca nu a luat, dar va erupe si la el in curand.
astept de la voi sfaturi: cat trebe sa stau in casa, daca intr-adevar n-am voie sa fac baie, etc., dar mai ales incurajari, ca-i tare greu!!!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Anda,a avut si sotul meu acum 3 luni,la 32 de ani,dupa ce soacra ne asigurase ca a avut,si tare greu i-a fost.febra 40,mancarimi de s-a trezit la 4 dimineata si s-a tuns cum s-a priceput.pe caldura asta trebuie sa-ti fie si mai greu.
l-am pictat intens cu mixtura mentolata(usuca si reface pielea mai rapid) si a luat Claritine cam 5 zile(sa-i mai potoleasca mancarimile),baie cu amidon .am auzit ca ajuta si pudratul cu faina de ovaz.i-a trecut cam in 3 sapt.afara nu se iese din cauza contagiozitatii crescute si nici aspectul nu e unul tocmai placut.si acum are zone inca pigmentate intens dupa cojite.daca stai la curte poti iesi cam dupa 6 zile.dusuri racisoare si scurte a mai facut fara sa insiste cu frecatul.a ramas si cu ceva semne.cel mai rau a fost ca nu se putea barbieri.iti doresc sa treaca mancarimilerepede ca apoi e mult mai usor,astepti doar sa se usuce si sa cada cojitele.

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Xandra ne luam de mana...eu am facut la 25 ani. Singura restrictie ar fi baia sau dusul, nu ai voie sa le uzi ptr ca altfel se pot suprainfecta. Eventual te stergi usor cu tampoane cu apa dar cu atentie sa eviti bubitele, de stat in casa stai pana cand iti cad toate cojitele. Poti sa-ti dai cu pudra mentolata pe ele ca sa scapi de mancarimi, eu foloseam un pamatuf din ala ptr pudra. Greu e pana cand trece valul de eruptie. Eu nu ma puteam uita in oglinda. te-am incurajat destul?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ah, madau, ce incurajare! :(:(:(
cam care este perioada de incubatie? incerc sa-mi dau seama cat mai are vladut pana erupe... ca nu cred ca scapa...
si cam ce complicatii sunt la varsta lui?

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Mi-a spus sotul ca si un coleg de-al lui a facut, avea 37 de ani.DEci se mai intampla!

Uite niste majorete ca sa iti fie mai usor:

Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Xandra biata de tine! refacere rapida. si fetele au dreptate, nu uda bubisele. stiu ca e greu....dar trece. vezi ca esti contagioasa pana cand cad si ultimele coji. asa ca atentie la contactul cu alte persoane.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Xandra, refacere rapida si eu stau cu frica pentru ca nu am facut nici o boala de piele . Sa inteleg ca prin Bucuresti este epidemie?

Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

multumesc, fetelor!
otilia, nu cred ca e epidemie, pur si simplu am facut!

anda, mami de bb vladut

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu am facut acum un an jumate, aveam 35 de ani . A debutat cu dureri groaznice de oase si muschi, m-a tinut vreo 2- 3 zile de credeam ca am dat in ceva cancer...zau ca m-am stresat! Avusese fetita mea cea mare cu o luna in urma varicela, dar eu stiam de la mama ca am avut in copilarie. Si mama sustine si acum ca am fost diagnosticata cu varicela in copilarie...eram alergica si probabil la o eruptie pe piele doctorita a spus ca am varicela. Asa ca nu m-am ferit defel de fetita, am doftoricit-o, mangaiat-o si alintat-o pentru ca i-a fost si ei greu, avea 9 ani. Si tot cu dureri s-a declansat si la ea. Pana n-am vazut prima bubitza cu vezica pe burta mea si m-am "linistit" ca am varicela, n-am stiut ce-i cu mine...

Daca va povestesc cum am dus eu boala, o sa spuneti ca sunt putin "dusa". Aveam pentru 2 zile, de Paste, hotel rezervat la Viena, sa mergem in excursie...toti 4 si mama. Eruptia a inceput joi, iar noi vineri dimineata am plecat. Inarmata cu calmante, crema mentolata...am plecat. O zi pe drum m-am umplut toata, din cap pana in picioare, apoi in ziua urmatoare am facut pas prin Viena, plimbare toata ziua...nu simteam oboseala numai seara. Nu va spun cum aratam! Noroc ca a fost o zi ploioasa si friguroasa, eram cu gluga pe cap si cu batic la gat, cat de sus se putea spre fata...aveam si pe fata multe bube...apoi a 3-a zi iar ne-am plimbat prin Viena si am venit acasa. Am fost Ok o saptamana, am stat acasa, era vacanta de Paste. Caned m-am intors la serviciu in schimb, eram foarte slabita. Am mers 2 zile si apoi am ramas in medical...o saptamana. Mi-am revenit incet-incet cu odihna. Si am fost ok apoi.

Vreau sa spun ca in Viena ma dadeam seara cu crema mentolata pe fata, iar dimineata ma spalam cu apa si sapun, ca altfel aratam ca o mumie. Nu mi-au ramas urme, desi 2 bubite s-au spart. Am doar o urma pe mana, chiar nu stiu de ce, acea buba a ramas intreaga, dar cand a cazut coaja, a ramas urma.

Ei, asa am trecut eu prin varicela, a fost rau atunci, dar acum uitandu-ma inapoi, a trecut!

Aaa, da, cea mica era vaccinata si n-a facut nici de la mine nici de la sora ei, desi am fost cu ea tot timpul si cu sora ei se pupau si se jucau...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

xandra stai fara grija , ca sint cazuri multe .Si eu am facut varsat de vint la 24 de ani.A fost o forma foarte agresiva am fost plina de bube(apropo nu e boala de piele e o boala virala face parte din familia virusurilor herpetice) au erupt pe tot corpul m-au mincat de-am crezut ca mor , dar am dat cu alcool mentolat si am scapat de mincarimi. Ce stiu insa e ca daca iti apare la virsta mai inaintata cu atit pot fi mai multe complicatii , dar mai ales la barbati.
Deci stai linistita,
Sanatate multa si rabdare.
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anda esti mai bine mama?

Roxana

Mergi la inceput