Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (207)
Raspunsuri - Pagina 30
Biancas spune:
Noi cand am fost in Ungaria am constatat ca nu prea le au cu engleza
si eu cum maghiara o stiu doar sa nu mor de foame...ne-am descurcat cam greu
. De inteles integ tot, dar de vb...mi se cam impleticeste limba
.
La turci am constatat ca multi stiu engleza, unii ospatarii nu prea se aveau si oamenii mai marunti din hotel habar nu aveam. In rest..rusii habar nu au de engleza
. Oricum in hotel pe langa turci era plin de rusi, a doua limba oficiala a lor era rusa 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Moni, daca stationezi e alceva...cred ca Nelu faceam spume la gura daca mergem la munte si stationam
. Vom merge in decembrie doar noi doi pe undeva la munte si atunci vom sta si ne vom odihni
.Are si atunci vreo 2 sapt de concediu dar e nasol ca e decembrie si sunt multe cheltuieli, dar am zis ca 2-3 zile tot mergem pe undeva.
Mi-am luat o gramada de chestii faine din Bran, Sinaia si pe unde am fost. Suveniruri
. Mi-am luat si 2 masti de portelan pe care vreau sa le pun in dormitor pe perete...(imi plac foarte mult)
La noi este la 5 km de mine un strand cu apa sarata, poate ati auzit de el, Sargeorgiu de Mures se numeste, nu am fost niciodata cu toate ca sunt aproape
. E foarte bun pt problemele mele si totusi nu am fost. Poate zilele astea vom merge la strand, am inteles ca l-au amenajat frumos, au deschis langa el un centru spa, sauna, masaj, jacuzzi
. Joi merge Nelu la servici
dar noroc ca lucreaza 24 cu 48 ore si 2 zile tot e acasa si se pot face multe in doua zile
.
In Turcia la Centrul Spa am lasat 80 E eu si Nelu
. Sunt curioasa aici ce preturi au.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
GIO ai si n-ai dreptate.Totul tine de toleranta individuala.Poti sa il ti pe copil ca intr-un clopot de sticla si tot ai probleme cu el daca e sa ai.Poate mergi unde e super curat si acolo sa fie unul bolnav cu vreo ciuperca si pe-aia s-o ia daca e sensibil.Ca nu se prea vede ciuperca cu pricina
Si daca e copilul rezistent poate calca in 100 de ciuperci ca nu le ia.Eu de ani de zile aud pe o multime ca nu calca in strandul termal de langa noi,la "BIDI" ca sa nu ia ciuperci - ca vezi doamne e strand de cartier si de pensionari.
Eu mi-am petrecut copilaria balacindu-ma pe-acolo si n-am avut niciodata nimic.Si vecinii,prietenii la fel,chiar n-am auzit pe vreunul sa fi luat ceva.Socru-meu si mami merg si fac bai la vana in interior acolo si in bazinul de-afara mai merg si n-au avut nimic.
La Felix in afara ca e apa calda ,dupa o zi de balaceala strandul arata fix ca cel din Arad.Adica plin cu iarba,crengi - si gongi negre erau odata ...
Chestia e ca la Arad sau Timisoara e apa rece si o schimba doar de 2 ori pe saptamana,pe cand la Felix cred ca zilnic,sau cel putin odata la doua zile.
Eu n-am bagat-o pana acum pe Diana decat cu picioarele in bazinele mici de la strand si de la Bidi,dar de-acum ,treptat o sa o duc unde merg si eu,ca deja e mare
.Si la ce oferte sunt ... iti dai seama ca nu vom gasi piscine ca la turci la all inclusive,desi as prefera
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
Biancas spune:
Mie nu mi-a fost frica niciodata de ciuperci si alte minuni. Poate pt ca nu am avut. La noi la strandul Weekend tin minte cand eram copila ca era un bazin in care numai tiganii se balaceau(era bazinul mijlociu) si eu in ala nu intram. In rest..intram in toate si nu am avut niciodata nimic.
Acum la strand stiu ca se schimba apa odata pe sapt, lunea pt ca e inchis strandul. Oricum e curat si apa curata.
Noi preferam iarba verde pe langa o apa unde putem face si gratare decat strandul
.
Pana acum 2 ani mergeam la lacul Glodeni la 20 km de mine dar acum a fost luat in locatie de gestiune de un bou si nu ne mai lasa acolo cu toate ca noi nu pescuim, asha ca ne-am gasit un loc la Mures, cu toate ca mie imi placea mai mult la Glodeni![]()
Bianca
cosmi1975 spune:
neta gagici
noi am venit in dimineata asta ca al meu sot a tb sa fuga la munca, a fost superb cu toate ca nu mi mai place eforie de cand am fost la neptun....am avut mustrari de constiinta ca n am luat copii dar....mi au trecut
meritam cateva zile si noi 2 fara griji .....de la luna de miere n am mai fost singuri asa ca am profitat si ne am distrat , ne am odihnit ....a fost super ...gabi stia ca eu imi doresc sa mergem singurei si a facut tot posibilul ca sa nu aflu decat in ziua cu pricina
copii sunt ok asa a zis mama ...bianca se pregateste de munte iar stefan ramane cu mine
va pup si s in zona
ca am treabaaaaa
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
anasol spune:
ziua buna,
dav a bocit dimineatza vreo jumatate de ora si zicea: doaie,doaie adik doare,doare, s-a chinuit mititelul o multime sa faca caca, a facut abia dupa juam de ora de plansete, era transpirat tot ,a facut tare, tare si cu cateva firisoare de sange, asa m-am speriat....si am sunat dr.
mi-a zis sa nu-mi fac griji ca dak a iesit asa greu, de la asta e un picutz de sange, a zis sa-l urmaresc ......si sa-i dau pere,caise,piersinci,fara banana......sa iasa mai usor, saracutzul de el ii ieseau ochii din cap.........., iar dupa ce a scapat de povara........era asa vesel.........
sa vedetzi dav ce simpatic: il intreb mami unde e apa, sau orice alt lucru.........si el ridica din umeri si zice": NU TIU"= NU STIU

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
GIO la Moneasa a fost inotdeauna super curata apa,dar calculeaza cate persoane intra acolo intr-o zi (max 100 ,hai sa zic 200 daca e full,dar eu n-am prins nici in WE asa ceva) Si calculeaza cate persoane merg intr-un strand din Timisoara sau Arad mai ales in WE : cateva mii !!! Eu cel putin in Arad nu mergeam duminica la balaceala sa ma pici cu ceara
Cel mult sambata dimineatza sau peste saptamana si asa am prins apa curata in ele ... ceea ce n-o sa gasesti duminica dupamiaza 
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
miraklucker spune:
am ps niste poze dar nu stiu daca se vad.
Va pup.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
miraklucker spune:
Hai ca am reusit, din pacate nu pot pune comentarii...paote dupa ce ma mai studiez
.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi