Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (207)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Va rog sa intrati si voi aici si sa votati!

Multumesc.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104603&whichpage=1

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Paula am votat.Cum se mai simte Paul?
Am plecat la nani,noapte buna si WE placut la toata lumea

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

neatza fetele..............dav mi-a dat trezirea de la 7 jumatate,uraciosul de el

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Buna dimineatza,noi pe la 9,30 ne-am cam trezit,acum iesim la balcon vreo ora,desi iar e cald de tot
Acum Diana se balaceste in bideu si cum se umple,cum ma striga "mamiiii" . Trebuie sa merg sa dau drumul la apa sa curga si tot asa
Sunt bucuroasa ca stitzi cum ii e parul in spate acum? Cretz cretz de tot Si arata mult mai fain decat cu latzele cretze de dinainte.
Fug sa mai prind ceva bronz pana la 11,dupa aia iar la treaba ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Noi am fost la chef, o caldura ingrozitoare, mai mult pe afara a stat Clau cu marco, caci el a fost de serviciu saracul. eu m-am distrat, nu am simtit ca am sot sau copil.
la ora 12 ne-am intors acasa, l-am culcat pe pitic, eu am ramas cu el, Clau s-a intors la chef.
ne-am trezit toti 3 la 10.30.
acum Clau e la birou sa termine treaba cat mai repede ca plecam la strand la unguri, la Gyula pana maine.
Denisa i-am bagat paracetamol supozitor, dar nu a mai ars, nici peste noapte. a dormit tun saracul. eu zic ca e de la dintisori.
Moni ce fain ca ii sta bine Dianei asa tunsa si i s-a incretit mai tare parul.
Anymony 13 kg? ce fain!!! ma bucur ca se distreaza la tzara Ioana si ca papa bors singurica.
Imi pare rau de sotul prietenei tale.
Socrul e in spital cu glicemie 500, cica e diabetic, dar are un diabet ca o pers. tanara, care avanseaza foarte rapid si ajunge repede la insulina. doamne fereste!!!
Anasol as fi vrut sa-i vad fatza lyui Dav. cand si-a vazut opera pe perna.

fug sa termin papica lui marco si sa fac bagajele.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

vad ca e tare liniste pe aici....
noi ne pregatim de plecare. marco sper sa adoarma pe masina, ca nu vrea.

weekend placut sa aveti.

edit: mi-a adormit in brate, in timp ce scriam mesajul.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

N-am mai plecat niciunde. a venit Clau tarziu si nu mai avea rost, doar sa dormim acolo. asa ca plecam maine in the morning si ne intoarcem seara.

pe aici vad ca tot asa pustiu este .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare!
Eu am smotruit aseara , azi am facut mincare si am fost la coafor. Peste juma de ora plec la biserica la nunta, si pe la 8 cred la restaurant.
GIOVA, imi pare rau ca nu ati mai plecat. Bine macar ca Marco doarme.

pupici la gasca!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Eu am dormit tun cu fiica-mea vreo 3 h
GIO lasa ca o fi mai fain maine !
ANYMONY distractie placuta la nunta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

WOW- ce bate vantul pe aici, e chiar uragan.
Any- distractzie placuta.
Moni-pupicei la carliontzata.
Giova- distractzie placuta maine la strand.

A venit mobila Emmei, mai am ceva retusuri d efacut in camera si apoi e buna de poza si de folosit.
Abia acum reusesc sa imi fac si eu manechiura si sa pun o masca pe fata, alex se tot maraie, incearca sa adoarma,emma baga somn si parca vad ca atunci cand apuc eu sa ma intind se scoala, ca si boi peste 3-4h, depinde de copii treb sa plecam la nunta
Sa avetzi o seara buna si o duminica placuta.Pupicei la toata lumea.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput