Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (207)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

si dav tot doane-doane zice,numai ca el saracul e derutat cu semnul crucii ca tasu face intr-un fel si io intr-un fel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

V-am pupat, eu plec acasa. Ne mai "auzim"

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO apropo de chestii "faine" pe care le face,azi dormea in patul din dormitor cand am venit acasa si m-am pus langa ea.Cand s-a trezit,a luat bibe cu apa si a tot turnat din el - si acum e patul ud Eu am vazut ca se trezise,dar mai dormitam,ma bucuram ca sta cuminte: maaare greseala Cu asa specie cand e liniste ... e bai mare ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

MIRA sa mai intri sa ne mai zici noutatzi!
ANASOL pai drept sa-ti spun habar nu am cum o face,ca nu eu am invatat-o, numa' vad ca isi misca mainile sus,jos,lateral,aiurea p-acolo ...
Eu ma tot mir p-aci ce mai face,ca nu prea o prind decat in We ziua ... seara e la plimbare si apoi mai obosita,nu face atatea .

Acu zice BOBOANE !!! Nici asta nu stiam ca zice!!!
Are un fluier , in care sunt ceva bombonele,nici nu stiam ca-s de mancat,am crezut ca-s de decor A tras un fluierat si apoi mi-a aratat si zis ca vrea "boboane",i-am dat din sertar ceva cu arahide,sper sa nu aiba nimic,stiu ca-s alergice .. O sa ii zic ca nu mai am,ca ii da buni diseara.Asa am prostit-o si cu "pabidele"

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII

Mergi la inceput

Dentista nu raspunde la telefon,asa ca la 18 plec cu mami si Diana la Ciufulici,sa vedem ce iese.O sa ii zicem sa se ocupe doar de indreptat bretonul si varfurile,numai sa aiba la cine ...
Deja tot ii explic p-aci ca mergem la o tanti care o piepene si o face frumoasa si taie parul.Cand aude de taiat se cam incrunta
Tineti-mi pumnii sa nu iasa cu mare circ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

da' tanti aia de la Ciufolici n-are si niscaiva jucarii???

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni am notat si datele Dianei. bafta la tuns.
Mira eu le-am transferat automat din yahoo in photobuckets.dar nu-mi place ca nu te lasa sa pui multe poze in album. pe flikcr- s-au cum s-o numi, cica va fi contra cost din toamna. asa ca eu le pun iar in webshots. sunt tare multumita.
Anasol, Astery .

marco iar e caldut, 38 in fundic. si trebuie sa mergem si la chef. e si tare marait...of,of.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova- baga-i un supozitot de paracetamol- isi va face efectul garantat si ajuta si dc e de la dintzi.A si ii potzi da si camilia-doar e 80% musetzel.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Am sosiiit! Doar eu,ca Diana a ramas cu mami pe-afara.
Am fost la complexul ala,ce Ciufulici,era doar la ultimul etaj o coafura ce avea si o masinutza in care puneau copiii,dar scarba aia n-a vrut sa o tunda,ca n-au timp ca inchid la ora 19 - si era doar ora 18,30 ,dar ea deja matura!
Asa ca am venit pe jos si am zis ca intram la primul coafor aflat in cale! Si am mers undeva in spatele blocurilor,la 5 minute de unde stam,unde stiam ca s-a mutat recent aia ce ma pensa pe mine ... ei bine am dat peste o tanti dragutza foc la coafura!
A pus o scandura pe scaun,a cocotzat-o pe Diana care A STAT CA SFANTA LA TUNS!!! Statea si se uita in oglinda cu niste ochi maaaari si o moacaa ... Nu ne-a venit sa credem,ba mai si zicea " ai buni " - adica sa vina buni sa o tunda si pe ea
I-a indreptat bretonul si in spate a tuns-o mai in scari,adica mai mult varfurile si acum e chiar des dar inca ondulat
Cu ocazia asta m-a tuns rapid si pe mine si toata afacerea a durat nici 15 minute si 15 lei (mi-a cerut 12 lei ...) Luni merg si la pensat,ca acum era ocupata tipa de la cosmetica.
ASTERY din fericire n-a fost nevoie de jucarii ,a fost destul ca era ceva nou! Se pare ca seamana pe mine fata,ca si eu eram sfanta sfintelor in public (de exemplu la gradinitza si la scoala),iar acasa sau intre cunoscuti dracusor impielitzat
GIO distractie placuta si eu zic sa ii bagi un supozitor,sper sa fie ok ,sa nu mai creasca.
Cu yahoo ala n-am avut timp nici sa studiez cum se transfera ,poate dupa concediu De fapt cred ca n-am mai intrat in ele de-o vesnicie,ca e mai comod cu dropul acum.
Din pacate trebuie sa ma apuc de contabilitate acum si n-am nici cel mai mic chef ... sunt si cu bioritmul fizic la zero ,iar ala emotional e negativ,trebuie sa ma mobilizez tare de tot sa imi iasa ceva zilele astea Mai si ce spor am avut saptamana trecuta la conta,s-a vazut ca eram cu toate la maxim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-sa va fie de bine,poze?

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput