Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (207)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna gagici,
azi e ultima mea zi de lucru.De maine sunt in concediu.incerc sa intru de acasa daca ma va lasa Andrei si daca oi avea timp printre bagaje.
pupicei tuturor , ne "vorbim" dupa ce ma intorc.
Gio vezi ca ti-am trimis un pm.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

hielauuuuu, hielauuuu!!!!
unde sunteti doamnelor?

Acina ti-am raspuns, sper ca l-ai primit. concediu placut, si abia astept sa ne vedem.

noi am fost in centru la terasa.
Marco e cu 37,6. or fi caninii, o fi vreo raceala, numai D-zeu stie. oricum i-am bagat un paracetamol, i-am aspirat nasucul si picaturi in nas si ochi.

ma bag si eu la tv, si noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Heloooo,
V-atzi ofilit de caldura...ce liniste e aici
Am fost la pediatru cu Alex, a luat in 10 zile 430grame si e ok, i-a pus niste nitrat de argint la buricutz ca sa arate sexos cand va fi mare, si ne-a dat niste picaturi ca ii curge un ochisor, sper sa ii treaca in 3 zile cum mi s-a spus, in rest toate ok.
Eu is in focuri, ca trebuie facut curat si abia am eliberat 80% camera care va fi a emmei si treb sa fie gata pt mobila, mama a calcat azi toale pt nunta, eu am terminat actele si am fost la farmacie si ma apuc acuma de curatzat baile si apoi aspirat etajul sper, dc nu termin totul maine si mai ramane sa ma aranjez pe mine, printre alaptat si altele cotidiene-deci cu somnul is in urma rau cred ca de aia nu imi trece capul desi am la activ o cafea si un capucino de vanilie mare
Gio- cum stai cu curatenia, dar cu masina ai rezolvat?
Acina- concediu placut!
Moni- suntetzi bine, nu ai scris azi!
V-am pupat si o seara buna!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata,
TREZIREA

Ce-i cu linistea asta pe aici ? Eu ce mai citesc acum dimineata ?Trebuie sa caut pe alte meleaguri .
Aseara am avut performanta de a ma culca la ora 11 . Nici nu mai stiu de cand nu m-am mai pus in pat asa devreme. Dar tot somn imi e . Si Clara a adormit rapid aseara , mare lucru ca der obicei stau aproape o ora in pat cu ea pana sa adoarma ca tot tumbe face gagica.

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Neatza!!!
eu sunt pe site-ul de toale, vreau sa mai bag o comanda pt. o prietena si mai caut ceva si pt. marcutzu.

Denisa spor la curatzenie si alte treburi. ma bucur ca merge bine Alex si ia in greutate.
Ana_m bravos ca te-ai culcat devreme. eu nu aveam somn aseara.

in seara asta mergem la un chef, nu prea-mi vine mie sa merg, ca e in loc inchis, va fi super cald si fum. sper sa rezistam macar pana la ora 12, cand se va da tortul si pe urma acasa. asta daca nu-l va rasturna marco mai repede.

am gasit niste stranduri misto la unguri. daca nu trebuie sa munceasca Clau maine, l-as prosti sa mergem pana duminica, intrare si cazare ieftine.

o zi buna va doresc, ma bag la cumparaturi.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Denisa, spor la treaba!
AnaM, LA MULTI ANI pentru ieri. Si Ana mea face giumbuslucuri la culcare. "vorbeste" si vorbeste pana tace si adoarme. Povesteste pe limba ei tot felul din care noi mai intelegem: "babu", "dadu (radu), "mami", "maca", "miki", "dadi" (suzi)etc. Ma distreaza la culmea cum isi aduce ea aminte de tot felul de lucruri.
Acina, vacanta placuta! Cat stati la mare?
Giova, sper sa nu fie nimic cu Marco!
Despre noi? EU suport tare rau caldura. Ana n-are nici o treaba. Ea e in lumea ei (mai mult la tara decat acasa). Mananca bine, doarme bine, are o energie de invidiat si e cuminte si draguta. Doar ca e sensibila rau. Uneori nu stiu ce sa fac cu ea. Nu suporta tonuri ridicate in casa (desi chiar nu e cazul la noi! Dar uneori il mai strig si eu pe Radu care nu ma aude). Se emotioneaza si se rusineaza din orice. Carliontii nici nu ma gandesc sa-i tai pana la anul. Poate nici atunci. Are parul destul de des si frumos, ca sa nu-l ciuntesc. Si de transpirat, transpira doar la culcare.
fetele si spiridusii.
Bee 28+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu ma omor cu lucrul p-aci.Sunt obosita si prost dispusa pe deasupra
Gio frate-meu la Gyula merge la greu.Dar e la Oroshaza parca ii zice unul si mai si.Daca n-as avea de lucru si eu m-as duce,frate-meu duminica merge de obicei.
DENISA mai poti?
ANA cand treci pe la noi,vezi ca in 11 aug seara plecam,deci grabeste-te Zici ca are 81 cm Clara? Sunt tare curoasa de diferenta de-acum dintre ele!
BEE dragutza foc Ana,daca ne intalnim,sper sa n-o sperie Diana Noi avem tonuri ridicate "din proiect",deci cred ca inca din burtica Diana s-a obisnuit cu ele De rusinat nu prea se rusineaza,raar de tot,in schimb daca e prinsa cu ocaua mica,trage o mutritza - un zambet asa smecheros,exact cum faceam eu,chiar i-am aratat lui Ghitza o poza de-a mea exact cu aceeasi moaca de-a ramas masca
Ieri in timp ce se spala pe "ditzi" lalaia "mami Mona mami Mona" ,seara trecuta la culcare am lasat-o singura si o auzeam cum blamajeste de una singura "noate buna noate buna"
Ca noutati imi zice tot mai des "du-te" si cand se termina ceva cum e papica,zice "gata" (pana acum zicea doar "nu-i" dar acum zice asta doar cand pleaca cineva)
Poanta zilei de ieri a fost insa alta.Am imbracat-o sa plece in oras cu taica-su si pana ne-am invartit noi cu bagajul - bibe cu apa,batista etc. - ea aparut pe hol ... CU O POSETUTZA DE-A EI GALBENA MICUTZA BAGATA PE MANA - am zis ca murim de ras
Asa a plecat de-acasa
Am mai auzit-o zicand si CHEI ,cand a zis Ghitza ca nu le mai ea cu el.Alte poante nu-mi mai amintesc acum,mai ziceti si voi ... sa aiba Ana de spania ce citi la lucru
La plimbare a fost la fel,adica pe tramvai a boscorodit la greu la intoarcere.La plecare de obicei sta mai cuminte.

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Bee cat mai ai iubita?
si eu sper sa nu fie nimic cu marco, doar caninii. nu stranuta, nu tuseste, doar ii curge putin nasul si atat.
Ma bucur ca ai o fetita exemplar de cuminte si ascultatoare.
Moni pai o prietna la Oroshaza merge, am vazut poze de acolo si am intrat pe site-ul de la Gyula, cica aici e mai misto.
Mi-a zis si ea ca e plin de masini de AR. nu stiu cati km sunt, tre sa ma uit pe net.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mami mi-a zis ca a vazut o fetitza de un an si 3 luni si ca era cat Diana ,asa ca a gasit de cuviinta sa-mi spuna ca poate are dreptate Ghitza ca zice tot timpul ca-i mica!!!
Eu m-am enervat ,pai mami nu mai tine minte ca si eu am fost printre cele mai mici din clasa pana printr-a opta??? Tati se tot glumea cu mine ca voi ramane mica precum maicutza,bunica din partea mamei,care n-avea mai mult de 1,55 cred.Si bine mersi am 1,70 acum.
De kg nu mai vorbesc,mananca ,doarme,e sanatoasa,se joaca,tzopaie,fuge,vorbeste ... asa e ea si gata.
Cu lungimea ce sa fac ,sa o dau la inot de pe-acum sa se lungeasca ? Si in plus vad pe haine ca totusi s-a inaltzat !

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Moni stai linistita, ca se va lungi ea mai tarziu. eu ce sa zic de marco ca are 84 cm, cand o groaza de spiridusi au peste 90?
dar stiu ca mic nu va ramane, nu are cu cine semana. ceilalti s-au lungit acum si poate se opresc, si pe urma incep ai nostri.
Daca e sanatoasa si vioaie ce conteaza ca e slabanoaga? doar nu are cu cine semana grasa.

_

Mergi la inceput