Operatie de varice - unde?

Operatie de varice - unde? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Un cunoscut ar dori sa se opereze de varice in Bucuresti (el este din provincie) si nu stie unde. Stie cineva unde se fac operatii de varice?

Am inteles ca sint mai multe metode, cu incizie si cu laser, care este cea mai buna?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

In Bucuresti este celebrul doctor Mohamed Abu Baker, specializat pe operatiile de varice. Cred ca e cel mai indicat sa mearga la cabinetul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

sa aiba grija la tratamentul de dupa operatie pt.ca e FOARTE important
socrul meu s-a operat la o clinica particulara si pt.ca nu a urmat exact tratamentul post operator a facut infarct pulmonar....un cheag de sange care s-a localizat acolo
acum e bine...dar era s-o pateasca
e mare problema cu fluidizarea sangelui

multa sanatate

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Tatal meu s-a operat la Policlinica 10. E pe strada Washington (fosta Rozelor), sect.1. Din cate stiu programarile se fac cu vreo 6 luni inainte, ca sunt f. aglomerati. Operatia e in varianta "incizie" si de face cu internare de cateva ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by Criss75

In Bucuresti este celebrul doctor Mohamed Abu Baker, specializat pe operatiile de varice. Cred ca e cel mai indicat sa mearga la cabinetul lui.

Stii un caz concret operat de el? Adica nu doar din reclama, fiindca sunt interesata de procedura lui.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azzura spune:

Da.Mama mea s-a operat acum o luna(iulie 2007)la ambele picioare.S-a prezentat dimineata la cabinet, operatia a durat 3 ore(avea varicele fff mari si complicatii cu o tromboflebita veche de 25 da ani), a decura foarte bine.I s-au facut anestezii locale cu xilina(cred) acolo unde actiona cu lasarul.Nu a durut-o decat putin , suportabil-ca la dentist spune ea.Apoi i-au pansat ambele picioare+ciorapi medicinali(cumparati de la el -200 lei)si a plecat dupa 1 ora acasa si dupa o zi de stat acasa la servici.La 3 saptm a fost la control, i s-au desfacut bandajele, i-au recomandat niste unguente si sa poarte in continoare ciorapii(noapte are voie sa ii dea jos).Initial a mers mai greu dar pe masura ce trecea timpul era OK.Operatia a costat 2500 euro(depinde de fiecare caz in parte).Eu il recomand.

Mergi la inceput