catalog Yves Rocher (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am primit si eu un pliant cu produse Rocher. din ce scrie acolo la prima comanda primesti gratuit cele 3 genti de voiaj roz! a mai comandat cineva si a primit si cadoul??????????/e pe buna sau e tzeapa?????
ca si calitate cum sunt produsele???????/multumesc

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_93 spune:

Cadourile se primesc, daca comanzi de suma indicata. Cremele sunt bune, unele sampoane nu prea... dar depinde de tipul parului, a pielii... in general au produse bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boar.raluca spune:

AM PRMIT SI EU CATALOGUL YVES ROCHER .IN LEGATURA CU GENTILE CELE ROZ: EU AM IN TELES CA NU CONTEAZA DE CE VALOARE COMANZI.GENTILE SUNT GRATUITE PT PRIMA COMNADA. VOI CE PARERE AVETI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu am luat anul trecut niste produse si era o oferta cu gentile albastre....bunicele, destul de bine facute, le am si acum si le folosesc pt.bebe

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina2oo4 spune:

si eu am facut comanda din cea care are ceasul cadou/ l-a primit cineva, stiti cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_134 spune:

Am si eu o intrebare... A comandat careva catalogul de pe site-ul lor? Daca da, in cat timp a ajuns? ...ca banuiesc ca ala nu vine din Franta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_93 spune:

Mie mi-a ajuns in 2 luni, dar mai sunt si situatii fericite cand ajunge in 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_134 spune:

Multumesc mult, Daria. Acum inca o intrebare...in momentul in care vine coletul la posta trebuie sa-l achiti, sau ai o perioada mai lunga de timp?...sa stiu daca tre sa-mi pastrez banii de pe acum ca sa nu ma ia pe nepregatite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

E cu plata ramburs. Deci trebuie sa ai banutzii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

quote:
Originally posted by karina2oo4

si eu am facut comanda din cea care are ceasul cadou/ l-a primit cineva, stiti cum este?

Eu astazi am primit co comanda de la ei , ceasul si ceanta verde cadou, ceasul este dragut, acceptabil numai ca eu credeam ca este mai mare, iar cureaua mai lata.
Aveti idee pt. inscriere de client nou ce cadouri se primesc acum?

Mergi la inceput