catalog Yves Rocher (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Cum sunt pledurile de care vorbeati mai sus? Dar setul de genti roz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaru spune:

ma descoperit de curand produsele YR de care sunt foarte multumita.

a folsit cineva rujul Yria din oferta de 8 martie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Buna Oana.
Ce oferte are catalogul asta de 8 martie? Desi sunt clientul lor, catatloagele ajung la mine din 2 in 2, asa ca ti-as fi recunoscatoare daca ai detalia putin.
Si mie imi plac produsele lor, in special gelurile de dus. Am incercat cateva rujuri de la ei, pe acelea mini din gama Couleurs Nature; mi-au placut, nuantele sunt placute si consistenta cremoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Azi am facut si eu comanda pentru un catalog .Tipa de la telefon a spus ca o sa-l primesc in doua saptamani.Sa vedem acum cand ajunge,ca din ce am citit aici dureaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danny67 spune:

Va ajunge cam in 2 saptamani,la mine s-au tinut de cuvant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Astazi m-am riscat sa fac si eu comanda la ei, am gasit catalogul intr-o revista si l-am primit si acasa acum cateva zile, probabil am facut comanda pt el da nu mai tin minte. Eu am facut comanda prin posta, nu am pus inca plicul, sau e mai bine sa fac prin telefon? Ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Prin telefon e mai rapid... eu am sunat mereu si operatoarele au fost OK :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Multumesc frumos Rall, tocmai am facut comanda prin telefon, mi s-a spus ca in 3- 4 saptamani o voi primi.Eu comandasem produse in valoare de vreo 50 si ceva lei, oparatoarea mi-a sugerat ca in loc sa platesc taxe postale de 9 lei mai bine mai comand ceva de suma asta, eu nu m-am gandit. Binevenit sfatul oricum. Acum astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaru spune:

buna oana

oferta de 8 martie este ce la care primesti un ceas si o geanta.

are reducere de 30% la 90 produse (parfumuri, creme, gelui de dus, etc)

si reducere de 40% la produse pentru mahiaj (rjuri, fond de ten, oja, etc)

nu stiu ce te intereseaza din ea mai exact ca sa-ti dau mai multe detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexiulia spune:

Buna Oanaru
Am inteles ca oferta de 8 martie este cu timbre. Te rog frumos, daca vrei, imi trimiti si mie nr de oferta, si nr de timbru pt geluri de dus de ulei de palmier, floare de lotus si pt apa de toaleta de liliac si de gardenie, gelul de dus hamamelis bebe si sapunul lichid hamamelis. Multumesc!

Mergi la inceput