catalog Yves Rocher (2)
Raspunsuri - Pagina 11
lna2009 spune:
Eu am o oferta de craciun la care un cadou e ursuletul cu iglu pt 5 produse comandate cu timbre si gasesti intr-un saculet 3 cifre al caror echivalent este un cadou in valoare de 80ron, asta era valoarea cea mai mare pentru cadoul respectiv. Eu am avut cadou la oferta aia de zici tu in val de 92ron o crema antirid serum+.
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by Candy
Am primit eu geamantanul si mi se pare oribil: e si foarte mic, e de un rosu inchis-spalacit, eu mi-am pus niste tricouri de vara in el... la altceva nu vad la ce l-as putea folosi. Fermoarul se inchide greu, fiindca pe laterale se poticneste de piciorusele de sustinere.
am primit si eu geamantanul. e urat, urat. dimensiunile le stiam, banuiam ca e mic dar materialul foarte prost si culoarea foarte urata. plus ca fermoarele sunt aurii .
de la ei nu-mi plac decat cremele si gelurile de dus. produsele de machiaj mi se par de calitate inferioara (mi-am luat rimel, pudra, corector& iluminator).
---------------------------------------
common sense is not really so common
aurora56 spune:
Fetelor,am o dilema .Mi-a venit coletul de la yr(dupa 4 saptamani) si am comandat printre altele apa de parfum Ming Sho,dar in romaneste scria pe eticheta ca e apa de toaleta iar pe el scria in franceza ca e apa de parfum .Problema e ca nici nu prea persista .Ce pot face in acest caz?
Mentionez ca sunt mutumita de cadouri iar pe parfumul prietenei scrie in romaneste apa de parfum desi in catalog e apa de toaleta.Ei poate i-ar conveni dar mie nu penru ca apa de parfum am comandat-o la pretul de 44 ron.
ryka spune:
sunt cataloage diferite pt clienti si reprezentanti?am comandat 2 parfumuri si credeam ca primesc cadou o paturica...asa reiese din catalog,dar tipa de la care am comandat,dupa ca mi-a adus parfumurila a zis ca acel cadou e pt reprezentanti...?
lna2009 spune:
Nici macar nu exista clienti si reprezentanti, toti suntem clienti, mai putin cele cateva magazinase pe care le au, cadoul ala cu pled era pt o comanda peste 80 sau 90 ron, nu mai stiu exact. Mai bine ai deveni si tu clientul lor direct, primesti mai multe cadouri doar ale tale :)
danielac spune:
sigur nu exista reprezentanti... adica tipa ti-a comandat produsele si si-a oprit ea cadourile, eventuala a profitat si de suma si a obtint transportul gratis...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
RalMar spune:
Cred ca au trecut deja doua luni si nici urma de catalog. Deja mi-am luat gandul de la el!
anymony spune:
Si eu am comandat acum vreo 3 saptamini , nu m-a sunat nimen, nici un mesaj...acum 2 zile am primit avizul postal. Azi m aduc sa il iau, va spun ce am gasit in el. va pup!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
danielac spune:
pai dupa ce am comandat tipa mi-a spus ca dureaza 3-4 saptamani!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
anymony spune:
Am primit comanda. factura lor are data de 29.10 si eu abia pe 16.11 am prmit coletul.
In el am avut produsele comandate-care pe catalog aratau parca altfel-cel putin balsamul de buze mi se pare minuscul...,poseta si portofelul rosu, si esantioane de la INOSITOL 1 ml, si 5 ml, EDT ERYO, EDP EVIDEN, EDP MINGSHU.
Nu am primit nici un catalog.
A...si e si o scrisoare de la directorul lor, cum ca multe persoane s-au plins de calitataea posetei si ca daca nu corespunde dorintelor si asteptarilor sa ii contactam telefonic.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina